Чакат ни любов и морски дни, а после пухкаво бебе в пелени. ~бебеправене 608~

• 39 099
  • 973
  •   1
Отговори
# 30
Аз пък не знам да има проблем мъжа да пие АБ по време на бебеправене. Това като информация от няколко момичета тук + казано от репродуктивен АГ.

# 31
zila, според инструкциите от сайта на Щерев, 14 дни без АБ са достатъчни преди СГ. Моя мъж пи АБ до 2-3 дни преди пункцията навремето и то назначен от репродуктивния лекар.

rave благодаря Heart
дух/пролетна буря, благодаря за синичкото Blue Heart леко да ти е до края, без повече предизвикателства по пътя! Помня ти историята и в момента има нужда точно от такива истории - за малкия шанс, който се превръща в реалност Heart

nadezhda, и тук да ти кажа - честито Blue Heart жив и здрав да е!

Аз ще си ви чета, но нямам много за споделяне. Много неща имаме да решим как ще се случват, вчера приключих дуфастона (за пръв път на 2 пъти пропуснах доза, толкова съм отвеяна), другата седмица съм на преглед и ще умуваме с доктора ми какво ще правим занапред. Но така или иначе сега имам и много други грижи на главата, така че каквото - такова.

# 32
Привет 🤗 Толкова много теми сте изписали от последното ми влизане преди около месец, че нямам физическата възможност да ви изчета. За нас юли месец се изниза неусетно, с много емоции, пътувания, прегледи, инжекции, очакване, сълзи и вече имаме цели 5 замразени ембриончета, чакащи пид. 🍀 Следва дълъг месец на чакане, дните се точат бавно 😏 бях си казала, че няма да чета каквото и да е до резултата от кръвен тест, за да не се настройвам и пренавивам (в деня на пункцията ми плаках цял ден, понеже извадиха девет яйцеклетки, а се бях настроила за доста по-голяма цифра предвид изчетеното преди това), но ето че след една седмица у дома и нищо правене пак съм при вас 😅

# 33
Включвам се и аз в новата тема. Честито Надежда! Да ви е здраво и щастливо детето!
Дух ще си взема и аз синичко и дано си ни на късмет!

Напоследък все повече чета и виждам хора, които манифестират.
Вие практикувате ли го това?
Днес било силно енергиен ден (не знам дали така се нарича) 08.08.2024

# 34
Духче, пожелавам ти от тук нататък все по-леко да ти минават дните до финал Sparkling Heart
Надежда, честито момченце Blue Heart

# 35
Включвам се и аз в новата тема и честито на бременните и родилите! ❤

Ние гръцко бебе не направихме, също и направих страшна инфекция ня мъдреца, която вече месец не успявам да излекувам. Пробваме да отложим ваденето за есента, понеже сега е много горещо, ама май няма да се случи, защото съм с ежедневни болки.
За мое съжаление ще отложим бебеправенето с поне месец/ два заради тези зъби.
Пред лека нервна криза съм, но удържам положението засега.

Успех на всички и ще следя темата.

# 36
Можете ли да ми предложите добавки за мъжка фертилност, които при вашите мъже са дали ефект?

Ние ще направим спермограма след няколко седмици така или иначе, но предполагам няма да навреди да се ориентираме и той да започне да пие нещо. Аз все пак фолиева киселина и други неща пия вече година и половина, доста отпреди да започнем опитите.

# 37
zila, 2402 Не знам какво пише на сайта, но на мен това ми връчиха вчера от Щерев.
Аз бих изчакала, да не се наплашите с резултати, които са били повлияни от АБ

# 38
А ако ММ приема добавки, трябва ли да се спрат също?

# 39
Хоп и аз при вас!
Никакво време не ми остава да чета задълбочено в последво време. По диагонал чета и аз. А правихме и пауза с опитите. Сега пак се върнахме към старомодния метод.Simple Smile

Благодаря та Дух/Пролетва буря за орисването!
Наскоро разбах за бременности с момченца на 2 близки семейства. Днес цял ден опаковам почти нови бебешки дрешки от моя син да ги дам нататък. Толко носталгично ми стана:) . Дано да ни и на късмет.

Честито бебенце и на Надежда! Нека расте здраво и щасливо! Blush

# 40
  • На изток от Ада
Бисквитке дано да е на успех това с дрешките.

# 41
Firebird ММ беше с диагноза Олигоастенотератозооспермия, след една година прием на добавки остана само морфологията. Пие Фертилайд, Бабини зъни, Мака, Инозитол, Цинк, Коензим Q10, Вит.Д, Вит. Е, Вит.А, Л-аргинин и Л-карнитин.

# 42
Хоп и аз при вас!
Никакво време не ми остава да чета задълбочено в последво време. По диагонал чета и аз. А правихме и пауза с опитите. Сега пак се върнахме към старомодния метод.Simple Smile

Благодаря та Дух/Пролетва буря за орисването!
Наскоро разбах за бременности с момченца на 2 близки семейства. Днес цял ден опаковам почти нови бебешки дрешки от моя син да ги дам нататък. Толко носталгично ми стана:) . Дано да ни и на късмет.

Честито бебенце и на Надежда! Нека расте здраво и щасливо! Blush
Аз много раздавах с думите "но те моля да ми ги върнеш за второто". След "диагнозата" март месец почнах просто да махам и да подарявам. Уж казвах, че няма да ми трябват, но вътрешно си мислех, че правя пространство за нещо ново и хубаво да дойде в живота ми и изхвърлям старото и непотребното Simple Smile така че - раздавай, винаги има как да се върне при теб

# 43
Здрявейте мислите ли че чертата се насища първия тест де вижда с просто око на 5 дни преди цикл втория тест е с едва забележима черта а третия се вижда по добре чертата последния е направен днес имам още 2 3 преди цикла но от както видях чертата я тествам а за кръвен не съм в гръда просто и остава ми да чакам чак понеделик но до тогава нямям търпение според вас полижителни ли са и трябва ли да се притеснявам като не се нясища или е рано🤷♀

# 44
  • На изток от Ада
За добавките за мъже трябва също и промяна на живота.
ММ пил фертил супер плюс 3м Ами забременях. Аз и без добавки забременявах . Обаче сг нямаше ефект

Общи условия

Активация на акаунт