Чакат ни любов и морски дни, а после пухкаво бебе в пелени. ~бебеправене 608~

• 39 173
  • 973
  •   1
Отговори
# 750
Дриймче, да ме извиняваш ама на осми ден изобщо не е бледа и въображаема чертата.
Аз като правя тест и колкото и да е отрицателен, така го въртя, така му светя с фенерчето на телефона, докато не започне да ми се привижда някоя наистина въображаема черта Kissing Heart
Твоята си я има и наистина се вижда с просто око Hug

# 751
  • София
Дриймър, честито! Пожелавам от тук нататък всичко да е като приказка!

# 752
Dreamer, честито и така до  успешен финал Heart

На мен ми излезе  kir  профила, но Михайлова е в отпуск чак до 10.9 и не мога да и пратя резултатите. И там май имам проблем, въпреки че трудно успявам да си разчита резултатите.  Има ли някоя тук, която е правила KIR?

# 753
  • На изток от Ада
Дрийм. Помня те! Честито!

# 754
Дадох днес кръв,резултат утре.Макар ,че съм сигурна ,че ще е 0.10. Стискайте ми палци,мили момичета

# 755
Момичета, мина й моят първи преглед. Имам си малко бобче в коремче Heart единствено ме притесни, че по приложението трябва да съм в 5 седмица, а докторът каза, че плодният сак отговарял на 4. Реално днес е 10 ден закъснение. Сега 2 седмици до следващия преглед за сърчице ще ми се сторят безкрайни...

# 756
Гери, стискам палци всичко да е наред ❤

# 757
  • Be realistic - plan for a miracle.
Честито на Гери и Дрийм!
Стискам палци на всички останали🤍

Момичета, в момента приемам Дуфастон за 10 дни с цел изчистване на задържан фоликул след стимулация с Кломифен.
Чудех се, дали някой по-запознат може да ми обясни как точно прогестерона подпомага изчистването на задържани фоликули? Simple Smile Търсих в нета, но не откривам нищо за това как работи, че организмът да го изхвърли.

# 758
Дриймър, честито и дано всичко е наред до финал.
Гери, не се притеснявай, всичко ще е наред.
Много бебеносна е тази тема и дано все така да бъдат и следващите.
Радвам се за всички ви момичета и стискам палци на всички очакващи резултати Heart

# 759
Дриймър, страхотни новини! Пожелавам прекрасна и безпроблемна бременност!
Гери, не се тревожи, моето бобче също е по-малко, обаче говорим за някакви милиметри, според мен е много вероятно точно в тия най-първи седмици да не са точни измерванията. Иначе съм сходна ситуация - в 5г.с. по мои сметки намериха 2 мм сакче (едвам го намериха), ама след две седмици си видяхме ембрионче със сърчице (отговаряше на 6+1, вместо 6+5, както аз го смятах уж по овулация). Тъй че поради някаква причина си върви 4-5 дни назад, обаче си върви с правилните темпове. Приемам, че или е от измерването, или нещо се е замотало по трасето 😆
Щом сте видели, че е на правилното място, всичко е наред! И аз го мисля, ама нямам повече какво да направя. А двете седмици ще ти се сторят безкрайни, ама ще минат ❤

# 760
Като цяло аз така си таймирам тревожността - през цялата бременност изглежда ще има какво да се прави на всеки 2 седмици. За което пък всяка от нас тук се е готвила със 2-седмичното чакане от овулация до тест 😁💙

# 761
Ох хайде дано сме счупили каръка! Аз съм с леко зацапване днес на 24ти ден. Стискайте палци да е импалтационно, макар че ми се е случвало и друг път да имам зацапване преди Ц.

# 762
  • На изток от Ада
Ванила дано е имплантация!Кой ден от О е ?

# 763
Наси, не съм следила с тестове. Ама май се засилва … бързо замина надеждата 😂

# 764
Стискам палци ,Ванила . Темата върви страхотно.
Аз нищо не съм имала от инжекциите с Прогестерон ,много добре ми се отразяват ,освен че ям адски много . Имам и течения като воднисто без аромат . За това избързах с чхг , но може и да не отчете все още .  Нямам търпение да съмне.
Ох, хайде дано всички повлечем крак. 🙏🔆

Общи условия

Активация на акаунт