Чакат ни любов и морски дни, а после пухкаво бебе в пелени. ~бебеправене 608~

• 39 168
  • 973
  •   1
Отговори
# 780
Кактус, да си жива и здрава Simple Smile пожелавам ти всичко да е наред до финала Simple Smile не спирай да вярваш в чудеса, те наистина се случват Simple Smile Heart Heart Heart
Р. S. Този юли и август се е отразил много добре на всички Simple Smile пожелавам още много такива прекрасни теми Simple Smile и скоро да не виждаме никакви стари муцуни Simple Smile

# 781
Здравейте, мили дами, влизам да ви почерпя виртуално за рождения ми ден и да ви дам надежда като разкрия една малка тайна😁! ❤❤❤

След 5 години жестока и неспирна борба, няколко диагнози, поне 7 стимулации на естествени опити, няколко операции, една наистина страшна диагноза(вродена генетична мутация-рядка Робертсонова транслокация) и 10 инвитро процедури, мога да вляза и да дам надежда, че чудесата се случват! Въпреки множеството неуспехи, въпреки нищожния шанс, въпреки клиниките в България(предлагащи ДЯ) и тяхното мнение, че е /почти/невъзможно да имам биологично дете. Както вчера каза една моя приятелка, търпението, вярата и надеждата винаги трябва да са част от нас и че накрая се възнаграждават!
Бъдете здрави, благословени, борещи се и вярващи! Пожелавам от сърце на всяка една от вас да прегърне своята рожба по един или по друг начин! 😘🥰❤🙏
Сега остана да се молим да се роди живо и здраво! 🤗

ПП малко стана като орисване, ама не можах да се сдържа 😁🤗☀

Ей така се радвам за теб Heart след толкова мъки най- накрая. Пожелавам ти всичко да е наред за напред и да имаш една безпроблемна бременност до края:heart:

# 782
Август излезе много бебеносен. Честито ,Кактус. Да си жива и здрава и много щастлива .

Аз имам 1 чуденка ,на обяд в 14 ми взеха кръвта и днес следобед да съм чакала резултат . Да ама се чудя тази кръв как я държат цяло денонощие,няма ли да има отклонения в резултата ?

# 783
Честито Cactus! Бъди жива и здрава и много щастлива! Tada

# 784
Kaktus, твоята история, на Пълнолуние също, дават надежда и потвърждават това, което все повтарям, че няма невъзможни неща! Hug
П.П. Не изключвам борбата и историята на другите забременели момичета, просто не ги знам.

# 785
Кактусче, каква изненада си ни спретнала за рождения си ден! Gift
Честит рожден ден и честити две толкова чакани и изстрадани чертички! Flowers Bouquet
Нека оттук нататък всичко да ти върви леко и безпроблемно, със здрав пухкав финал и скоро те чакаме в официалната роля на орисница! Nature Sparkles В коя седмица си? Мина ли вече първият преглед?

# 786
Кактусчее,  не знам как да опиша радоста си ! С нетърпение чаках да се включиш днес ! Просто си знаех ,че с теб ще бременеем заедно ! Заедно започнахме борбата и заедно ще гушкаме бебоците! Толкова съм щастлива !
Честит рожден ден! 🎂
Бъди жива и здрава и много много щастлива ,защото наистина го заслужаваш ! Нека Бог пази теб и плодът в утробата ти ! Силно вярвам ,че всичко ще бъде наред !

# 787
Олеее, толкова много ме зарадвахте 🥹 наистина ме разплакахте от щастие 😍🤗❤️ Дриймче, толкова съм щастлива, че ще бременеем заедно 😍 и Пълнолуние😍, че и още плюсчета имаше ❤️ Пожелавам това щастие на всяка една!
Файонка, благодаря ти, чакам те да се присъединиш с нетърпение ❤️🤗😘 Само ще кажа, че термините ни са един след друг с малка разлика: моят, Пълнолуние и Дриймър 🤗

# 788
Кактус, направо се просълзих като видях теста! Честито момиче!
Честит рожден ден! Пожелавам ти спокойна и щаслива бременност! Ти си живото доказателство, че не бива да се отказваме. Просто бях сигурна, че следващия трансфер ще е твоят.
Предстоят ти страхотни моменти и вълнения! Heart

# 789
Знаех си аз за теб, кактусче Heart Eyes Жива и здрава да си, да имаш една лека и прекрасна бременност и догодина по това време да минеш чрез темата да почерпиш с торта и да замериш с памперси Heart Heart Heart

# 790
Кактус честито!!! Много се радвам , леко бременеене и до пухкав финал !!!

# 791
С такива новини ми харесва да отварям темата! Кактус, честит рожден ден и честита прекрасна новина! Пожелавам леко бременеене! Heart

# 792
Най- яката тема! Честито на всички момичета! Здрави, красиви, умни и талантливи бебетата пожелавам и леки бременности и раждания! Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваме! Но се случват и трябва да вярваме в тях!

# 793
Честито Кактус и на всички други момичета с положителни тестове този месец! Безпроблемна бременност пожелавам! Давате надежда ❤️❤️❤️

# 794
Прекрасни новини Кактусче! Да си жива и здрава и най леката бременност ти пожелавам! Ти си боец!

Общи условия

Активация на акаунт