Чакат ни любов и морски дни, а после пухкаво бебе в пелени. ~бебеправене 608~

• 39 167
  • 973
  •   1
Отговори
# 795
  • Замък сред облаците
Честит рожден ден, Кактус! Хайде, догодина да го посрещаш недоспала и уморена Wink

# 796
Кактус , честито ❤ Ти си пример за истински боец 🌺 Стискам палци за пухкав финал 🙏🏻

# 797
При мен резултатът е негативен,развалих поредицата от щастливи новини,чак се срамувам от себе си. Голям карък съм си и това е.
Имах положителен тест за О на 20.08, имах болки и на 20 и на 21 Август. Може и да е била на 21.08 нищо чудно. 7-8 дни след О било рано за чхг каза лекарката,одеве се чухме . Някъде пише,че имплантацията е 6 дни след нея ,но знам ли. Не знам дали не си дадох парите на вятъра , няма да крия очаквах поне 3-5 единици ,за да има някаква надежда . Ще се види в Неделя истинатa.

# 798
Дани не се сдухвай , може да е рано все още иначе имаш ли някакви признаци за цикъл?

# 799
Имаш си най-прекрасният подарък тази година, Кактус ❤️ Нека всичко бъде наред и да имаш много пухкав финал!

# 800
Никакви ,въпреки ,че си бия Прогестерон 2 пъти на ден от вчера  ,гърдите ми от вчера не са толкова болезнени , което ме навежда на мисълта ,че пак нищо няма да има. Наболява ме понякога ниско долу . Като цяло нищо . ☹️

# 801
Ей такива сутрини си пожелавам в темата. Още едно дълго чакано плюсче вече е факт. Честит Рожден Ден и честити 2 чертички, Кактусче Heart Heart Heart Heart Пожелавам ти една лека и спокойна бременност до пухкав финал. Много много се радвам за Вас.

В тази тема има много силни жени, на които се възхищавам и ти си една от тях. И чудото, което расте в теб е доказателство за това.

Дано има още плюсчета до края на темата и в следващите.

# 802
Гърдите не са толкова показателни това че са те отболели не означава че не е станало. Моите при предишната ми бременност също преди да ми дойде спряха да ме болят, но бременност имаше после след закъснението наедряха , но не са ме болели

# 803
Честита да си, Кактусче и честито за тази огромна радост и подарък за твоя повод!  Прекрасна новина и ти пожелавам след цялото страдание, борба и хиляди процедури и мъки, да се радвате на едно прекрасно живо и здраво малко човече! Sparkling HeartSparkling Heart Да имаш лека бременност и да е до финал! След всяка буря изгрява слънце!

# 804
  • Be realistic - plan for a miracle.
Kactus, вие сте просто едно чудо. Вярвам, че всичко ще е наред до прекрасен финал с много сълзи на щастие. Стискам палци и на краката Simple Smile

# 805
Кактуууус, направо подскочих и ми се насълзиха очите от радост за теб! Честито!!! ❤️❤️❤️ Да е много, много успешно и леко оттук нататък, до заветния финал! И догодина, както каза АА, да си много уморена и недоспала на рождения си ден! 😁

# 806
Кактус настръхнах бе момиче ! Честита да си ти нека здравето да не те напуска, много любов покрай тебе да вирее и от тук нататък все по вълнуващи емоции и преживявания да имаш. Нека имаш една приятна и безпроблемна бременност.
Смело напред , момиче ! Заслужаваш го 😇🥰

# 807
Честит рожден ден на Кактус, честита бременност на нея и останалите момичета. Давате ми надежда. С Вашата дълга и тежка борба за дете въобще не мога да се сравнявам, но така наистина се затвърждава вярата ми, че дори и да е трудно, в много, много случаи е въпрос на време да се случи! Честито още веднъж.

# 808
Честити поводи и празници, Кактус!! Аз хвърлям поглед на всички теми около мартенската и се развълнувах, като те видях в априлската 😁🩷 Пожелавам ти лека бременност и догодина по това време може да направим бебешко парти в групата ✨💚🍀

# 809
Честити поводи и празници, Кактус!! Аз хвърлям поглед на всички теми около мартенската и се развълнувах, като те видях в априлската 😁🩷 Пожелавам ти лека бременност и догодина по това време може да направим бебешко парти в групата ✨💚🍀
Аз пък случайно се натресох там и я видях Joy ама си мислех, че пак не съм разбрала

Честито Кактусче!!! Страхотна новина Heart

Файона, мина феталната добре, сложи ме на строга диета и трябва да отслабва:)

Общи условия

Активация на акаунт