Чакат ни любов и морски дни, а после пухкаво бебе в пелени. ~бебеправене 608~

• 39 166
  • 973
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Кактусче! Не можеш да си представиш колко се радвам за теб! Бях сигурна, че ще успеете! Пожелавам ти да си здрава, щастлива и да имаш най-сладкото бебе/та!

Тази тема наистина ни изненада от към чудеса!

# 811
Поздравления и тихи честитки и от мен на всички за хубавите новини Heart
Пожелавам ви тия черти догодина да са наакани дупета Heart

# 812
Благодаря на всички от сърце! Направихте празника ми още по-прекрасен! Какъв по-хубав подарък от искрени и мили пожелания! 🤗😍❤️☀️🥰 Благодаря ви! Нека в домовете ви цари щастие и да се чуват детски гласове! 🤗
Нека има много бебешки партита в темата ❤️❤️❤️
ПП плюсчетата, хайде в отчетната, нека всички скоро да се присъединят! 🙏❤️

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 11:31 от Kactus

# 813
Кактус, честит рожден ден! Имаш си най-прекрасния подарък!
На всички други момичета с положителни тестове - Честито! Давате ми кураж, че дори и да е трудно, възможността за бебче я има!

Искам да повдигна една тема, която не знам дали е обсъждана тук. Някоя от вас правила ли си е интравенозни инфузии/вливки? Къде, колко пъти и колко често, в процедури ли бяхте? Правихте ли опити? Безопасни ли са по време на процедури? Основно съм се засилила към тази с глутатион(след съгласуване със специалист относно моето състояние).

# 814
Lubanik, аз ходих на консултация и една ДРИП терапия при Д-р Димитров в клиниката на д-р Денкова. Останах с много добро впечатление - лекарят ти преглежда изследвания внимателно и ако трябва, назначава допълнителни такива.

Аз не бях в процедури. Отидох веднъж за консултация и тогава ми направиха подарък една инжекция витамин Д, защото ми беше много нисък.
Правих си fertility drip в края на май месец и тогава д-р Димитров каза, че за да има ефект е хубаво да направя поне 6 пъти този ДРИП в рамките на 2 месеца. Обаче, аз през юни бях заета покрай сватбата и след това пътуване в Италия- разбрахме се по-нататък да се чуем ( той също се женеше в края на юни 😁) , за да направим график, тъй като щяха да затворят май клиниката за 2 седмици през август. И то докато дойде моментът, имах позитивен тест.  
Не мога да кажа че е заради вливките, самия д-р ми обясни, че те са само спомагащо средство и не можем да разчитаме на чудо от тях, но поне след вливката се чувствах добре - отнема около 1 час, час и малко даже май беше, усещаш затопляне и ти става леко замаяно, но приятно. При мен бяха направили някакъв коктейл от неща според изследванията и това какво се препоръчва за фертилитет - имаше глутатион в нея със сигурност, като него май ми го биха като инжекция, или се бъркам, може би беше нещо друго, пак силен антиоксидант.
Редактирам се: глутатиона беше в самия дрип, а инжекцията е била CoQ10, видях си публикацията в стара тема.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 12:19 от fearless

# 815
  • На изток от Ада
Кактус иху честито малко бобче!
Ти си герой, честит рожден Ден,да си много здрава и щастлива!

# 816
Кактус и Дриймър, Честито момичета!
Много, много се радвам на тези хубви новини. Ще чакаме вече успешния финал и замерянето с памперси! Heart Grinning

# 817
Fearless, дааа, точно тази снимка си спомням.
Благодаря ти за изчерпателната информация!

Скрит текст:
От няколко месеца изпитвам някаква по-силна умора от обикновено. Кръвните изследвания са ми наред. Преди време си правих генетични изследвания и се оказа, че не произвеждам два ензима от глутатион групата. Мислех да пия добавка, но след консултация ми предложила да си направя вливка. Днес ще ми направят схемата. Отделно се рязбрахме да ми поставят и инжекция витамин Д, защото просто не го усвоявам. И искам да видя как ще се повлияя.
Единствено се чудя какво ще правя, ако този месец ми дадат зелена светлина за инсе(имах кисти последните два месеца). Но утре след прегледа ще го мисля. И може би ще трябва да го споделя и с репродуктивния док.

# 818
Кактусче, усещах, че скоро ще се похвалиш! Много, ама много се радвам за теб! 💚💚💚
Нека бременността ти да е лека, за сметка на всичко преживяно до момента! Ти си пример, че никога не трябва да се отказваме и че мечтите се сбъдват! 😊💚
А и честит рожден ден! Направо го изтървах покрай другата новина 😄💚

Ще трябва бързо да изписваме следващите теми, че се събраха много орисници от тази 😊

ПП: ТСХ ми се е вдигнало на 4.40 от 0.01 за 1 месец, утре ще ми изпишат сигурно нещо за хипофункция, пак не е супер зле де.
А АМХ, дето толкова го мислих, е 3,38 😊

# 819
Кактусче 💜🍀🎁🥳💐
Жива и здрава и много щастлива! Нека днешния подарък ти се смее на следващия Рожден ден!
Страшно много се радвам за теб!

# 820
Кактус, честито, момиче. Толкова се радвам за теб! В няколко теми съм те засичала да пишеш, стори ми се толкова позитивна и мила, а дори не знаех за твоята история. ❤

Аз ви пращам още положителни емоции от морето, вчера се сгодих и плувам в облаци от емоции, защото беше много неочаквано и романтично.

Скрит текст:

# 821
Честито mrs222 ❤ Пожелавам Ви семейно щастие и нови попълнения в семейството .

Вики Ще ти изпишат хормон и след месец и половина ще влезе в норми TSH. Радвам се, че при теб бързо се възстанови жлезата.

# 822
Кактус, хайде и тук официално честито! Да се включиш по-натам да кажеш как минават прегледите и какво бебче очаквате. И честит рожден ден, тази година имаш най-чакания подарък. Heart

В тази тема направо избухнахте с положителни тестове и годежи! Честито на всички с хубави новини и скорошен успех на останалите. Hug

# 823
Честит годеж - значи от msr скоро ще ставаш Mrs! Stuck Out Tongue
Нека продължават приятните изненади при вас и на сватбата да си вече бременна/родила!

# 824
Msr, честитооо! Hug

Общи условия

Активация на акаунт