Чакат ни любов и морски дни, а после пухкаво бебе в пелени. ~бебеправене 608~

• 39 162
  • 973
  •   1
Отговори
# 825
Безкрайно благодаря на всички! 🤗😍🥰☀️🌷
msr222, честитооооо! Пожелавам много семейно щастие и пълна къща с дечица!

Нека и следващите теми бъдат толкова щастливи! ❤️❤️❤️

# 826
Msr, честито Simple Smile живи и здрави, все така влюбени и скоро да сте трима Simple Smile

# 827
Момичета,
Чакам МЦ да дойде и искам на първите чисти дни да посетя АГ и да пусна цитонамазка + микробиология. Може ли да ме посъветвате по-детайлно какво да пусна?
Планираме да продължим при д-р Калчев за момента, но запазихме първична консултация за д-р Станулов за Ноември и искам от сега даа започна подготовката с базовите изследвания. Кръвни знам какви да пусна.
Благодаря!

# 828
Kactus, честит рожден ден, имаш страхотен подарък, леко бременеене и успешен финал ти пожелавам! Hug

Темата доста се раздвижи след този застой Hug

# 829
  • На изток от Ада
Момичета,
Чакам МЦ да дойде и искам на първите чисти дни да посетя АГ и да пусна цитонамазка + микробиология. Може ли да ме посъветвате по-детайлно какво да пусна?
Планираме да продължим при д-р Калчев за момента, но запазихме първична консултация за д-р Станулов за Ноември и искам от сега даа започна подготовката с базовите изследвания. Кръвни знам какви да пусна.
Благодаря!
На мен Станулов пусна уреаплазма и пролактин. Но аз имам мн изследвания

# 830
Кактусче, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана! Пожелавам ти лека бременност, леко раждане и да ни замеряш с памперси! Heart

Мср, честито! Бъдете здрави, подкрепяйте се и се обичайте! Heart

# 831
Пуснах заявка за първична консултация в Надежда.

Следващите 1-2 седмици ще направим спермограма и ДНК фрагментации. На милото явно и от това напрежението му идва в повече, каза ми да му кажа къде да иде и какво изследване да пусне, странно е за човек, който иначе толкова държи всичко да си прави сам.

Аз имам час за цитонамазка за другата седмица и на някои от следващите цикли ще пусна полови хормони, щитовидна, витамини, АМХ и инхибин Б за контрола, ПКК, да видим дали има някъде релевантна промяна. Мисля да пусна за мен и микробиология преди първичния преглед.

Има ли смисъл да пускам тромбофилии и НК клетки като не съм имала забременяване досега?

Искам да отида с възможно най-много информация за лекаря, за да има някаква отправна точка, но и не желая да прекалявам… някакви препоръки?

# 832
  • На изток от Ада
Firebird26пти кой е Надежда?
Има смисъл за тромбофилия.

# 833
Само онлайн заявка пуснах, ще видим първо кой ще ми се падне, така ми казаха, че е процесът по телефона като звънях да питам. Реших да пробвам там, защото за отделните лекари четох доста хубави неща, е, има естествено и недоволни, ама то за кой ли лекар няма. От коментарите, които четох, мисля, че май без Тихомирова (според много дами била лаконична и не обяснявала) и д-р Илиев (младичък ми се струва, не значи, че не върши добра работа, но ми се иска по-опитен лекар) всички сякаш биха били окей, поне за първична консултация. Ако трябва да съм честна, била съм досега само при гинеколожки и бих предпочела жена лекар. Но естествено ще си преодолея дискомфорта ако това значи по-компетентен или опитен лекар.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 15:32 от Firebird26

# 834
  • На изток от Ада
Аз съм точно от недоволните от Надежда. С две думи док ме остави без контролна биопсия а уж хроничен ендометрит беше проблема за абортираните ми

# 835
Ами какво да ти кажа, чета от толкова месеци за всички по-известни лекари, за всеки лекар има много доволни и хора с неуспехи или да са се почувствали претупани. Вероятно ще запиша още някъде другаде час за първичен преглед, защото така или иначе гледаме да запишем за ноември/декември.

След спермограмата ще се допитам пак до вас ако излезе мъжки фактор, защото от всичко прочетено оставам с впечатление, че това май в България им е трудно... В чужбина сигурно е много по-скъпо ама колкото толкова…какво да правим.

# 836
Msr, честито! Желая ви много любов и разбирателство, и скоро да увеличите семейството Heart

Firebird, аз съм при Тихомирова и честно казано съм доволна. Аз съм от много питащите и винаги ми отговаря. Сама едва ли ще тръгне да ми обяснява кой знае колко, ще ми каже базовото, но аз си ходя със списъка с въпроси всеки път, че даже съм се връщала до кабинета ако съм забравила нещо и пак ми е отговаряла между пациенти. Както сама каза, от всеки има доволни и недоволни, така че съвета ми е да не се настройваш предварително. Имам и близка приятелка при Цветков, но при последния ѝ опит почти всичките ѝ прегледи и процедури се падаха по времето, когато е отпуска и беше при Илиев като заместващ. Тя специално каза, че даже е по-доволна от Илиев, защото има много повече двупосочна комуникация с него.
Също така, може да сме от изключенията, но ние успяхме с олигоастенотератозооспермия и висока ДНК фрагментация в България от първи опит. Всичко, което се случи след това и текущите ни проблеми са от съвсем друго естество вече, но имаме още един останал ембрион от този първи опит.

V_gs, радвам се, че ЩЖ почва да се регулира при теб!

Прекрасна тема беше наистина, нядявам се всички теми занапред да са все пълни с толкова радостни новини Heart

# 837
  • На изток от Ада
А иди и виж Firebird!
Аз не знаех мн тогава и че трябва биопсия...
И сега още нямам ходих при други 2 док след Надежда

# 838
Здравейте , момичета ! ☀
От доста време не съм била активна в темата , и затова искам да пожелая успех на чакащите овулация , процедура , пукция и т.н
На видялите двете чертички , ЧЕСТИТО ! Simple Smile

Кактусче , много се радвам за теб ☀❤
С пожелание за една лека безпроблемна бременност . 🙂☺

# 839
Кактус, честит рожден ден! Имаш си най-вълнуващия и дългоочакван подарък! Бъди здрава, лека бременност и пухкав финал! 🥳

Mar, честито! Да се влюбени и сплотени!

Наистина страхотна тема, няма ли как да продължи до 100тна страница и тогава нова?

Аз пак да питам - колко време след летен вирус мога да писна щитовидни хормони? Хем ме съмнява да са се разбутали кой знае колко, но знам ли…

Общи условия

Активация на акаунт