Чакат ни любов и морски дни, а после пухкаво бебе в пелени. ~бебеправене 608~

• 39 158
  • 973
  •   1
Отговори
# 840
Кактус Честита да си! Нека имаш прекрасни моменти за напред! 🍀

Аз днес си запазих час при Сенкова за 19 септември....последния свободен хванах за нея седмица, а държах да е тогава.... 🍀

# 841
Кактусчееее , какво виждат очите ми ♥♥♥

От кога те чакам и дебна 😁 … Желая ти лека и прекрасна бременност с най-щастливия финал 🧸

Много ме зарадва , хиляди стиснати палци да върви по вода 🌈

И честит рожден ден , бъди здрава и щастлива мама ! 😘

# 842
След доста дълго отсъствие влизам само набързо да честитя така чаканите две чертички на Дриймър и Кактус и да им пожелая лека и успешна бременност! Много се радвам за вас! На всички останали стари кучета, които ме помнят, пожелавам скоро да напускат тази тема и да пишат само в отчетните. За мен борбата отдавна приключи, намерих мир със себе си и нови предизвикателства и цели в живота, но тази тема даде начало на много хубави приятелства и завинаги ще ми остане на сърце.
Честито и на МСР и успех на всички!

# 843
Ах, Марго радвам се да те видя. Надявам се да сте добре ❤

# 844
Firebird, нас ни посъветваха първо да направим разширена спермограма по Крюгер и после, ако излезе проблем да пуснем и ДНК фрагментация, не за друго ами оскъпява. Иначе може и андрогени да пуснеш..за гинеколожката те разбирам, и аз бях точно така, но май претръпнах вече, само дето понякога са двама трима души на прегледа и това вече ми е съвсем некомфортно хаха...ама само да станат нещата и все тая
Момичета, аз съм малко в чуденка за "правилния" доктор..нещо не се чувствам ок със сегашния, но уж е най-добрия, който не е в София и не искам с моите претенции да ни "прецакам" ...запазих час за друга докторка , която май отскоро е в Пловдив и така, лутането е пълно. Вие как мислите, по-добре е да си при "светило" макар че не се чувстваш ок с лекаря, или е по-добре да ти харесва лекаря, но да не е толкова известен и всепризнат...даже не знам как да се изразя дано не ме разберете погрешно...

# 845
Колко сте мили всички! Честно казано нямах търпение да кажа на вас повече, отколкото на някои приятелки дори. ☺ Много любима ми стана тази тема и всички ви приемам като близки. Дано следващата е поне толкова хубава, колкото тази.

# 846
Ох, не мога да не пиша и аз 😁 Повечето от вас си нямате идея коя съм, обаче тази тема я дебна точно заради момичета като Дриймър, Пълнолуние и Кактус и вися на балкона вече 4г 🤣 Та ужасно много се радвам за вас, пожелавам ви лека и спокойна бременност и прекрасни малки чудеса накрая!
Марго, Манди ❤️❤️ вас също ви помня и се надявам нещата да сетекат по най-добрият начин и за вас!
п.с. продължавате да поддържате страхотния дух в темата, което много ме радва. От нашата "реколта" излязоха големи приятелства без дори да сме се виждали на живо 😁 Пожелавам на всяка от вас възможно най-скоро да се омете в отчетени, където досждме все още и ние 🙃

# 847
Честито, msr222! Бъдете винаги подкрепящи се и да се множите с любов! Heart
katess, чух че Гагова от екипа на Сенкова била в Пловдив вече. По въпроса аз бих се преместила ако не го усещам. Така някак не си кликнах с Калчев и до ден днешен не смятам, че ни обърна достатъчно внимание, въпреки че е светило, както ти казваш.

# 848
Слънце, нацели в десятката докторката 😅😅 точно това напасване липсва, да ..дано с нея си допаднем ...
Msr222 пропуснах да ти честитя, много взаимно щастие и хармония и да станете скоро трима!

# 849
Много се раздвам, че хубавите новини не спират, токлова е  вълнуващо Green HeartNotesTada
Честита и здрава да си, Кактус. Всичко да е наред и на следащия рожеден ден да държиш в ръцете си най-желания порарък.
Msr222, честито и на теб, нека любовта ви бъде възнарадена със здараво и щастливо бебче.
На всички ни пожелавам следващите теми да са още по-пъстри и бебеносни.

# 850
Msr, честито! Булка и люлка или обратното, както дойде, важното е любов и разбирателство да има! 🩷

Пълнолуние, като четох други момичета как са станали с ТСХ 20-30 след лечение на хиперфункция, направо с моето 4 и нещо, съм си за черпане 😀 То ще се вдигне още сигурно, докато спра хапчетата, ама със сигурност ще ми изпишат утре тироксин ли какво беше там. Т4 ми е 10,5, беше 17 преди месец. Може и вируса и настинката нещо да са допринесли, не знам..

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 19:34 от V_gs

# 851
Искам само да се оплача, че тъкмо обсъждахме спермограма, кога, как и моя като ми се намуси…

Било далече…
Ама в Красна поляна ли точно трябвало да е…
Било гнусно…
Ами ако забременея трябва да сменяме апартамента, пък къде сме щели да живеем

Леле откачих. Аман от глупости, разбирам, че се притеснява и търси оправдания, каза, че ще пусне спермограма, ама егати чудото, егати драмата. Хем знае колко по-тежко, неприятно, рисково е за жената, и въпреки това голям проблем да свърши в чашка. Единствената причина да не му се развикам от яд е, че осъзнавам, че е притеснение това и някаква детинска форма на защитна реакция, но не мога и не мога да разбера.

Нечий мъж да е свършил работата вкъщи и да я е занесъл после в болницата? Оттам ли се взима стерилен контейнер за проба?

# 852
Е тази тема ще се запомни🎉
Марго ❤️ Манди 💜
Диди, 💙💙
Много се радвам да ви чета момичета!
Целувки и се включвате по-често!

# 853
Кактус, айде и тук честити 2 повода, изобщо не очаквах точно сега много се зарадвах Simple Smile

Определено най-добрата тема от март 2020 насам, ще ви намеря линк в следващата.
Ами Сънче ти остана драга Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover. Ма вярвам, че твоето бебе е вече на линия и чака.
Айде и на Манди да излезе билетчето вече.
Марго Flowers Hibiscus Purple Heart

Firebird26 аз също съм при д-р Тихомирова и много я харесвам.
Аз бих казала само без д-р Персенска, защото имаше много недоволни в един период, става дума не за форума - за масово недоволсво примерно докато чакаме за пункция в самата болница, много се местеха при друг и така. Напоследък нищо не съм чула, та може би пак е ок и е било някакъвв лош период за нея, но имам едно на ум.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 23:28 от Одри ♡

# 854
Вики Аз бях с TSH 8 и нещо и за 2-3 месеца влезе в релси. Наистина при теб е много по-добре. На мен ми изписаха L-тироксин 25, а после увеличиха дозата на 50.

Възхищавам Ви се какво търпение имате към мъжете си. Ако моя ми се прави за една СГ, не съм сигурна, че повече ще ми е мъж. Сега се шегуваме, че като ме почнат хормоните не знам как ще ме издържа, а той спокойно каза, че вече съм го тренирала с моите нервни кризи, когато съм гладна.

Иначе за Надежда аз бях една от недоволните от Персенска. Но все пак има и доволни от нея. За мен трябва да отидеш и да се видиш с лекаря, за да го усетиш дали е твоят.

Общи условия

Активация на акаунт