Чакат ни любов и морски дни, а после пухкаво бебе в пелени. ~бебеправене 608~

• 39 132
  • 973
  •   1
Отговори
# 855
FireBird, моят мъж като дава материал му казаха, че може и в нас да вземе, но трябва до 30мин да я занесе на място. Та тогава той сам реши да е в клиниката, за да не се окаже, че нещо няма да направи като хората и да повтаря процедурата.

Иначе, ние майче ще успеем да хванем О този месец. Половината от колегите в офиса се бяха изпонатръшкали от някакъв стомашем вирус и аз директно казах, че и на мен нещо не ми е добре и се прибрах с 2 дена по-рано.
Днес сутринта си действахме, а преди малко имах + тест за О.
Та, има някакъв лъч надежда, въпреки че се опитвам да не се ентусиазирам много, много. Grinning

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 19:44 от Rocket

# 856
Аз нямам въобще търпение, но моят като цяло е проблемен с лекарите, а пък за тая златна спермограма е очевидно много притеснен. Опитвам се да проявя някакво разбиране, макар че ми е много трудно да се сдържам като знам как протича неговото изследване и как протичат моите.

Рокет, аз му казах също, че ако иска вкъщи, трябва до 30 мин пробата да е в болницата, той започна да говори някакви глупости без особен смисъл… беше в много добро настроение, споменах спермограма, и сега млъкна к блуждае из апартамента. Пълни лиготии според мен.

Ние би трябвало да сме хванали О този месец, положителни тестове за О от 12 ден сутринта до 13 ден сутринта, чак на 13 ден вечерта беше отрицателен теста. Опити имахме 10 - 14 ден. Може да де опитам да му подобря настроението и да предложа да отиде ако нямаме късмет този месец, току виж го отпуснала нервата.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 19:44 от Firebird26

# 857
  • Be realistic - plan for a miracle.
Файърбърд, мен по-проблематично ми звучи “тревоженето” ако забременееш къде ще живеете, някакси тотално не на място е тоя тип измъкване/изказване.
За спермограма май е често срещано да се държат все едно отиват на минимум ампутация на крак… не от личен опит, но това наблюдавам.

# 858
Кактус, ЧЕСТИТО! ЧЕСТИТО! ЧЕСТИТО! 🥳🍀❤ Пожелавам ти прекрасна и лека бременност, здраво, сладко бебече и много щастливи семейни моменти. Невероятна е твоята история и толкова се радвам, че трудностите са вече зад гърба ти. 🤗

Msr, честит годеж. ☺ Много е готино когато е изненада и е романтично. Пожелавам ви щастлив семеен живот и сбъднати мечти!

Kattes, аз търся лекари, които харесвам и на които се доверявам.

# 859
Феърбърд, тъпо е, но мъжете не мислят и ръсят глупости, които нас ни ядосват/нараняват. Ама толкова могат когато са под стрес… опитай се да не си ги слагаш много подобни изказвания. Прегръдки ❤

Прего, това с ампутацията на крак е топ попадение 😂😂😂😂

# 860
  • На изток от Ада
Файърбърд ММ също мрънна при даване на материала за Сг . Той я носи от нас.
Сега пък не иска да пие добавки уж при готов ремонт.Дсже добавките пуснах тук ..

# 861
Наси, много несериозно от негова страна, но ти ми знаеш мнението по въпроса.
Предполагам е наясно, че със започването на приема на добавки, ефекта не е мигновенен, ако изобщо има.
Пак ти казвам говорете. Вие сте на различни планети. Ти купуваш добавки, а той се вълнува САМО от купуването на кола и от ремонта.
В същото време сякаш и ти си казвала, че не си сигурна, че си готова. Бъди последователна. Ако бъркам, ме поправи.
Изясни се за себе си, уточнете се помежду си и така всичко ще ви е по-добре. С кеф ще си направите ремонта и с наслада ще си карате новата кола. Бебето няма да се появи от днес за утре, така че ще имате време и за останалите неща, в рамките на деветях месеца.

# 862
  • На изток от Ада
Ами ангелче, разбира се при добавките още минимум 3м аз тогава се подразних , че не иска да ги пие.
Еми готова съм , но като се върна назад и ми е притеснително. Знаеш ми казуса....
Той не е пуснал сг скоро. Дали ще има ефект нз , вероятно минимален. Беше пил други лекарства и забременях ... Но сг нямаше мн ефект . Той сега пие и кофти лекарства за холестерол и кръвното които не се са ок за материала. За това взех добавки ... Ами все казва след ремонта.. Ремонта го прави майстор. Колата е факт.
Ремонта беше наложащ не беше се правиш ремонт от 1985 г в този Апартамент. Колата също искаше ремонт който беше над 1000 лв като имаше и други неща за оправяне.. врата и прозорец и климатик...

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 23:38 от nasito8988

# 863
Когато аз бях попълнила онлайн заявлението, ми звъннаха след 2 дни със свободен час за д-р Илиев. Първоначално се съгласих, после питах тук и гледах и в други теми и размислих. В крайна сметка имах записан час при още един доктор в друга клиника и реших първо да отида там и да видя как ще мине, а по-натам да мисля за повторно запазване на час в Надежда.
Само онлайн заявка пуснах, ще видим първо кой ще ми се падне, така ми казаха, че е процесът по телефона като звънях да питам. Реших да пробвам там, защото за отделните лекари четох доста хубави неща, е, има естествено и недоволни, ама то за кой ли лекар няма. От коментарите, които четох, мисля, че май без Тихомирова (според много дами била лаконична и не обяснявала) и д-р Илиев (младичък ми се струва, не значи, че не върши добра работа, но ми се иска по-опитен лекар) всички сякаш биха били окей, поне за първична консултация. Ако трябва да съм честна, била съм досега само при гинеколожки и бих предпочела жена лекар. Но естествено ще си преодолея дискомфорта ако това значи по-компетентен или опитен лекар.

# 864
Ехааа, толкова много честитки 🤗😍
Марго ❤️ Манди 💜 Диди 💙💙, толкова много се радвам, че се включихте, наистина ме накарахте да се почувствам специална❤️, както и другите ни борбени плюсчета в тази темичка 🤗
Одри, благодаря ти отново.
Слънчице, Мила, Файонка, Шанталче, SGC, V_gs, Ванила, Аниго и всички останали, чакам с нетърпение да се похвалите! 🥰

ПП няма проблем материалът за СГ да се занесе от вкъщи, но трябва в клиниката да са уведомени и да се занесе в рамките на 30 мин. Добре е контейнерчето да е до тялото.

# 865
ММ поради стечение на обстоятелствата, в рамките на един месец, пусна 3 СГ на 3 различни места 😀 Другия месец ще пуска още една, надявам се вече последна. Сега прави статистики на стаичките, коя била най-приятна и такива неща. Никога не е имал проблем с това, предпочита от вкъщи да занесе, ама като е на работа и ходи в обедната почивка, няма как.
За добавки със сигурност ще вземем и ние, просто се чудя дали да питаме Станулов точно кои или да се доверя на тези, които сте коментирали тук.

Пълнолуние, и твоето тсх е било що годе ок, аз много се бях наплашила в темата за хипофункция, може би ако ендото иска първо да спра стероидите и така да почна хормона, и моето ще се вдигне на 8-10.

# 866
  • На изток от Ада
Вики вероятно Станулов няма да предложи добавки. На ММ не предложи,бил с добра ДНК фрагментация....

# 867
По повод на спермограмите - няма да забравя погледа на моя, когато ходихме за разчитане на спермограмата, когато доктора му каза “айде да видим сега как е положението и с ехографа”. Така заби и се оцъкли, очите му крещяха за помощ Joy

Беше му flight or fight ситуация Grinning

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 00:25 от hardcandy

# 868
Кактусче! Честит рожден ден, мила! ❤ И честита бременност! Аз ти пожелавам като мен да си наспана и свежа на следващия си рожден ден! И такива чудеса стават!  🤭😂

Всички плюсчета са специални, но всеки който е в темата от повече от няколко месеца знае колко много чакахме вашите с на Дриймър! Така се радвам! 😍

Аз продължавам да си ви чета и ще изплувам тук таме докато не  видя всички с плюсче, или докато не реша да се върна пак в играта, което съвсем скоро може и да се случи! 😬

Msr, честит годеж! Понякога и спокойствието и радостта които носи началото на семейния живот също помагат! Успех за напред!

Отивам да чета отчетната, че гледам доста се е раздвижила! ! 👀

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 01:02 от Lygia

# 869
Здрвейте и слънчев ден.  На 7 ден след О негативен кръвен ,днес 9 дни след нея ,едва едва забележима втора чертичка . Мярката е Клиър чойс лентички . Даже не мога да я хвана с камера. Какво ви е мнението за тази марка. Преди 4 дни си поръчах Клиърблу от Гърция и днес е дошъл в Спиди. Ще направя и него после .

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 08:53 от dani_radostin

Общи условия

Активация на акаунт