Чакат ни любов и морски дни, а после пухкаво бебе в пелени. ~бебеправене 608~

• 39 170
  • 973
  •   1
Отговори
# 765
Благодаря за успокоителните думи Simple Smile Дудъл, сигурна съм, че и при теб всичко ще е наред:)
Ванила, стискам палци:)
Дани и на теб Simple Smile

# 766
Чудех се, дали някой по-запознат може да ми обясни как точно прогестерона подпомага изчистването на задържани фоликули? Simple Smile Търсих в нета, но не откривам нищо за това как работи, че организмът да го изхвърли.

Не знам как работи, но от опит - работи. Аз съм често със ЗФ, че редовно не ми се пукат фоликулите от доста години насам. Та си седят почти до цикъл, някой път и след него.
Фантазията ми е че се пукат при спада на прогестерона, ма така ли е - не знам.

Гери, палци Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 20:28 от Одри ♡

# 767
Дриймърче Помня те! Честито и до финал!🍀
Гери Успех и на теб! 🍀
Аз да ви се похваля, днес си прибрах вкъщи едно малко коте. Отдавна искаме с ММ коте, ама сега просто го усетих вече, че искам някакво разнообразие вкъщи, та цял ден с котето се разправям 😃
Някоя от вас отглежда ли си вкъщи коте?

# 768
Даа, и аз прибрах едно от улицата и вече две години се гледаме..ако не си карала токсоплазмоза може да го тестваш, за всеки случай. Супер радост е иначе, аз сега искам второ ама трудна работа, май няма да ме огрее 😅

# 769
Даа, и аз прибрах едно от улицата и вече две години се гледаме..ако не си карала токсоплазмоза може да го тестваш, за всеки случай. Супер радост е иначе, аз сега искам второ ама трудна работа, май няма да ме огрее 😅

Не съм карала, миналата година се изследвах аз за мен си. Но ще го заведа определено до ветеринаря в най-скоро време за ваксини. За сега само 1 хапче за паразити му е давано.

# 770
Влизам с голямо закъснение, та пак изписах цял роман..

Dreamer, честито! Толкова се радвам, че ни писа, че наистина те чакаме от много време! Heart
Пожелавам ти тези две седмици да минат по-бързо, отколкото очакваш, и всяко притеснение да се претопи в чиста и неподправена радост! Лека бременност ти желая и те чакаме с добри новини от прегледите!

Гери, честито! Щом е видял сак няма как да отговаря на 4 седмици, пробвай да се успокоиш.
Всичко да ти върви леко и тези две тежки години да са вече зад гърба ти! Heart

Съншайн, браво за здравото ембрионче, успех и с последната пункция и ти пожелавам скоро и успешен трансфер! Nature Snowflake
drpwamy, стискам палци и при теб резултатите да са добри! Flowers Four Leaf Clover

Еми, стискам ти палци инсеминацията да е била успешна и след седмица да се похвалиш с ЧХГ до небето! Nature Star2

Fearless, честито розовко, грабя си от прашеца и трупам за октомври! Sparkling Heart
Имаш много стиснати палчета за феталната морфология и БХС и нека имаш много лека и приятна бременност!
Дух, как мина при теб феталната?

Пълнолуние, все така добре да вървят прегледите и да си изкарате една страхотна заслужена почивка! Animal Dolphin
Дудъл, честито сърчице! Много спокойствие и на теб ти желая и прегледите да вървят по вода! Heartbeat

hardcandy, добре дошла и в тази тема, нека имаш бърз успех и никога да не преживяваш отново загуба! Heart

BeLive, честито коте, мисля, че е редно да споделиш една снимка да изплакнем очи тези, чиито мъже не позволяват пухкави топчици вкъщи! Animal Cat По въпроса ти от преди седмица.. моя приятелка ходи на консултация в Бахчеджи - София, не остана много доволна. Сякаш на конвейр ги подкарват нещата, а не отчитат индивидуалните проблеми. При тях основно проблемът е, че тя е с минало раково заболяване, като в последствие от това с един махнат яйчник и НЯР. Искаха да ги засилят за стимулация в Турция, което тя твърдо отказа, тъй като в нейното положение е абсолютно противопоказно!

Ние се върнахме от сватбата в Италия, на която бяхме, та споделям няколко кадъра за добро настроение! Animal Dolphin
Скрит текст:

# 771
  • На изток от Ада
Ние мн обичаме животни за 8г сме имали 16 котки. Сега имаме 4 ..

# 772
Dreamer! ♥♥ 🥹

Аз те помня и все чакам да пишеш! Господ да е с теб и всичко да е наред до финал!

За мен ти си едно от свидетелствата, че дори и когато трябва малко чужда помощ (арт, инвитро и тн) пак си трябва зрънце вяра! Не губи вяра и кураж и силно се моля с Божията помощ от тук нататък най-доброто да е пред теб!

# 773
Добро утро,явно към 10 ще излезе кръвния , мисля че няма дя има нищо ,макар че ,направих един Престо и ми се привижда някаква невидима черта ,а на Лейди тия новите нищо.

# 774
Здравейте, мили дами, влизам да ви почерпя виртуално за рождения ми ден и да ви дам надежда като разкрия една малка тайна😁! ❤️❤️❤️

След 5 години жестока и неспирна борба, няколко диагнози, поне 7 стимулации на естествени опити, няколко операции, една наистина страшна диагноза(вродена генетична мутация-рядка Робертсонова транслокация) и 10 инвитро процедури, мога да вляза и да дам надежда, че чудесата се случват! Въпреки множеството неуспехи, въпреки нищожния шанс, въпреки клиниките в България(предлагащи ДЯ) и тяхното мнение, че е /почти/невъзможно да имам биологично дете. Както вчера каза една моя приятелка, търпението, вярата и надеждата винаги трябва да са част от нас и че накрая се възнаграждават!
Бъдете здрави, благословени, борещи се и вярващи! Пожелавам от сърце на всяка една от вас да прегърне своята рожба по един или по друг начин! 😘🥰❤️🙏
Сега остана да се молим да се роди живо и здраво! 🤗

ПП малко стана като орисване, ама не можах да се сдържа 😁🤗☀️

# 775
Кактусче, рано е за шампанско, но повода е прекрасен.
Да си жива и здрава и много успешна. Пожелавам ти да грееш от щастие, така както ясно светят двете чертички от теста.
Успех и стиснати палци от мен за една прекрасна, лека и успешна бременност.
Наистина прекрасна тема. Не ми се иска да свършва или поне да не е последната такава. Толкова хубави новини.
Кактус, днес ти усмихна деня ми.

# 776
Браво, Кактус! Много се радвам за теб! Пожелавам успешен финал. Наистина вдъхваш надежда и аз си мечтая да имаме скорошен успех. Бъди жива и здрава!

# 777
  • Be realistic - plan for a miracle.
Kaktus, колко хубаво!
Стискам палци да е до щастлив финал🤍
Ако ти се споделя ще се радвам да кажеш естествено или инвитро се случиха нещата. Simple Smile

# 778
Kaktus, направо ми се насълзиха очите от радост! Бравооо! Нека всичко е наред, да имаш безпроблемна бременност и едно живо и здраво детенце! HeartHeartHeart
О, и да си жива и здрава, много щастлива и обичана! Gift
П.П. Тази тема е топ!

# 779
Благодаря Ви, момичета 🤗
Preggo, отговарям в скрит текст ❤️
Скрит текст:
Аз нямам тръби, а и при мен естествените опити са забранени, заради генетичната мутация. Единственият ми шанс е инвитро с ПИД. Имам толкова много инвитро стимулации, защото ембриончетата бяха с генетични аномалии, които са несъвместими с живота. Моята транслокация е най-коварната, защото води до мутации във всички останали хромозоми при създаването на поколение. Като се има предвид, че на всяка стимулация вадихме между 18 и 38 яйцеклетки, просто шансът за генетично здрава яйцеклетка беше 25%, но този % драстично спадна със всяка стимулация и тежката поликистоза, която допълнително скапваше качеството, инсулиновата резистентност и хипофункция на ЩЖ. Преди година и половина имах и хиперплазия на матката, която коригирахме.
.

Общи условия

Активация на акаунт