“Разсейване” след раздяла

• 8 393
  • 139
  •   1
Отговори
# 60
На мен ми е по-интересно какво очакват мъжете от тези апове (които сами признават си правят печалбите на техен гръб) и защо се бутат в толкова непечеливша за тях среда?

Как какво? Нещо за чукане търсим. Какво друго? Тези апове с тази цел са направени. Да си намираш секс бъдита.

# 61
Как какво? Нещо за чукане търсим. Какво друго? Тези апове с тази цел са направени. Да си намираш секс бъдита.
Само че някои познаваме хора, които срещнаха съпрузите си в тия приложения, макар и единици.

Drama Llama, ❤️, виждам, че и ти си вряла и кипяла. 😀 Същото е и при мъжете в 20-те, само че при нас трябва много да слушаш и за аниме и видео игри. 🙄 Сега ще жегна мъжката част, обаче като сме се събирали по женски и сме гледали профили, с приятелките ми ни направи впечатление, че нещо българските мъже... рязко си развалят чертите в средата на 20-те. Решихме, че е от блъскане на стероиди, че и това е масово. Междувременно мои снимки на 18 и на 25 изглеждат сякаш са в една и съща седмица правени. Луд свят.

Не, бе, има и много готини в приложенията, ако имаш усет и нерви да отсяваш. Страхотни разговори съм водила. Има много интелигентни, забавни, с чувство за хумор, знаят как да флиртуват... Ама това са 1% от всички. А когато останалите мъже се представят по такъв отблъскващ начин, губят всички замесени.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 11:44 от Анонимен

# 62
  • София
Drama Llama благодаря ти за чудесното описание на твоя опит. Приемам го за вярно, но според мен има разлика между това, което виждаш и това, което реално е там. Тези последните 5% са може би 50%, просто не си плащат и съответно не са толкова видими, колкото предходните типажи. Поне аз така си мисля, може и да съм в много груба грешка.

Само че някои познаваме хора, които срещнаха съпрузите си в тия приложения, макар и единици.

Да де, ама са почнали като секс бъдита Simple Smile Реално, секса си е добър вход в живота на мъжа и от там ако ти хареса, може по-лека лека да си го обработваш.

# 63
Не мисля, че са били секс бъдита точно, а като повечето нормални връзки - срещи, опознаване, приятни моменти заедно, после секс, гаджета официално и тн. Или всяко правене на секс преди брака е секс бъди? 😀

Без майтап, да, много хора са там за кекса, но доста си търсят и сериозни отношения. Даже някои директно пишат, че търсят бъдещата си съпруга/майка на децата им.

# 64
Тези последните 5% са може би 50%, просто не си плащат и съответно не са толкова видими, колкото предходните типажи. Поне аз така си мисля, може и да съм в много груба грешка.
Тъй като не сме в Ню Йорк с не знам колко милиона човека, само ще ти кажа, че след като си зададеш желаните километри и години (в случая съм сложила радиус в 20 км от град в топ 3 по големина в БГ, и съм задала обхват от 10 години) профилите свършват след 30-40 минути свайпване. Няма значение плаща ли си или не си плаща мъжът - просто за 30 минути жената преглежда всички налични профили въобще в този диапазон. След което на ден се появяват 10-15 новорегистрирани и няма никакво значение дали си плащат или не - ти така или иначе ще ги видиш, защото са само те.   Виж, ако нямаш никакви критерии, и търсиш от 19 до 60 годишни, без значение от кое село в БГ - да, платените ще ти излизат първи - ама едва ли някой използва тиндър точно така...

# 65
  • София
На мен ми е по-интересно какво очакват мъжете от тези апове (които сами признават си правят печалбите на техен гръб) и защо се бутат в толкова непечеливша за тях среда?

Не беше въпроса какво търсят, а защо го търсят в толкова непечеливша и откровено враждебна за мъжете среда? Поне в реално общуване имат шанс да впечатлят жената и с нещо друго. Драма лама иначе добре описа изживяването от женска гледна точка. Аз Тиндър съм имала буквално за няколко дни, преди години. Ами то след 100 прегледани профила, накрая суапвай на някого колкото да не си капо. И нищо не става после. Жените много по-рядко имат нужда да инвестират време и усилия да преравят сума профили на батки по потници, снимани пред БМВ-то на третокласен път с 3 дупки в кадър, защото при тях предложения валят от много страни. А мъжете, които успешно навигират тази платформа са малък процент. На повечето просто им изстискват паричките, а те си остават с пръст и горчив вкус в уста.

# 66
Тиндър спестява време. Тези 15 жени с които ще имаме съвпадение в тиндър за по-малко от месец, няма как да ги срещна офлайн за толкова кратко време.

А защо средата да е враждебна? По какъв начин е враждебна? Не съм срещал никаква враждебност в тиндър. Сигурна ли си, че това е думата, която търсиш?

# 67
Тези 15 жени с които ще имаме съвпадение в тиндър за по-малко от месец, няма как да ги срещна офлайн за толкова кратко време.
Стига бе. Толкова има една жена за пет минути... 😀

# 68
  • София
Тиндър спестява време. Тези 15 жени с които ще имаме съвпадение в тиндър за по-малко от месец, няма как да ги срещна офлайн за толкова кратко време.

А защо средата да е враждебна? По какъв начин е враждебна? Не съм срещал никаква враждебност в тиндър. Сигурна ли си, че това е думата, която търсиш?

Да, защото нямам предвид отношението на жените, а самата среда Wink Много конкуренция, неудобни за един мъж условия да впечатли жена (слайпа разчита основно на снимката), жени, които са заливани от еднотипни съобщения и имат огромен избор.

Иначе ти явно си сред добре ориентиращите и котиращи се и не осъзнаваш, че за по-голямата част от мъжете, реалността на тези апове е съвсем различна Wink Те са там за пълнеж и за да печелят разработчиците, реално ползи за тях няма.

# 69
Да, аз знам как се презентирам така, че да се откроявам на фона на останалите. Но това не означава, че въпросните останали не успяват да запишат попадения. Може би по-рядко, но в крайна сметка те не са инвестирали кой знае колко много.

# 70
В Тиндър повечето мъже слайпват на всички женски профили. Когато го разцъквах винаги като слайпна на някой, беше вече match. Пък не съм някаква уникална хубавица, че да приема, че всички много са ми харесали снимките. Но аз се запознах с много интересни и нормални мъже.  Най-важното ми беше да имат хубаво описание - да го има и да не е с някакви цитати, а информация за тях, и да не изглеждат като батки. Като са запознанство ей така има много избор на мъже, поне за София. Сега от тях колко биха станали за сериозна връзка, не знам.

# 71
  • София
Някои мъже нямат и много какво да презентират Joy Между другото, интересно ми е сравнението с Грайндър, защото там са само мъже Satisfied Там визуалният критерий е топ и от двете страни, има супер много профили, в които са снимани само и единствено плочки и това се търси и котира добре. Показателно какво би впечатлило един мъж спрямо една жена.

Биг Сити, за теб имам някакъв спомен, че си падаше по... едри жени. Може би и това ти помага, че се целиш в нишови мадами Wink

# 72
Падам си по всякакви жени. Но да, недохранените ги сегрегирам, признавам си.

В началото и аз лайквах всички на общо основание. Но като получиш известие за съвпадение се чудиш "Боже, тази с какъв акъл съм я харесал?". След известно време оптимизирах подхода и отделих време да създам подходящ профил. Разгледах конкуренцията, прочетох няколко статии със съвети и прочие, взех фотопарата и се постарах малко повече от останалите господа. То не е трудно - никакви селфита в банята, усмивката е без зъби, никакви снимки пред чиния с храна, никакви снимки в стил Тарзан, никакви снимки пред/зад/върху автомобил, никакви снимки на море, планина, залез, изгрев, мемета, цитати от Хорхе Букай. Стараеш се откъм композиция и осветление. Това е.

# 73
  • София
Между другото, интересно ми е сравнението с Грайндър, защото там са само мъже Satisfied Там визуалният критерий е топ и от двете страни, има супер много профили, в които са снимани само и единствено плочки и това се търси и котира добре. Показателно какво би впечатлило един мъж спрямо една жена.

По принцип жените традиционно пречат на свалките. Мъжете сме тези, които изнасяме тази работа. В грайндър, като имаш двама мъже, били те и хомосексуални, но все пак мъже .. нормално е нещата да се движат доста по-лесно и по-ефективно.

Стига бе. Толкова има една жена за пет минути... 😀

В българският език има една хубава поговорка: "Сит на гладен не вярва!". И аз ходейки на работа да ми предлагат по една п*тка на всеки ъгъл и на мен ще ми писне тиндъра за 15 минути и ще си кажа, защо да не се разходя до парка и не си набера 2-3 п*тки.

# 74
И аз ходейки на работа да ми предлагат по една п*тка на всеки ъгъл и на мен ще ми писне тиндъра за 15 минути и ще си кажа, защо да не се разходя до парка и не си набера 2-3 п*тки.
Да, с този изказ нищо чудно, че не се случва.

Общи условия

Активация на акаунт