“Разсейване” след раздяла

• 8 366
  • 139
  •   1
Отговори
# 45
Tinder е за бързи свалки, бъмбъл е за нещо малко по-сериозно. Казвам го от позицията на човек, който плаща и за двете услуги.

Ако търсиш секс, тиндър е твоето място. Очаквай мъжете с второто изречение да те питат какво търсиш. Не е срамно да си признаеш. Никой не обича да му губят времето.

# 46
Оо, че то има мъже още по време на връзката ровят в такива сайтове и приложения, пък момичето се притеснява след раздяла морално правилно ли е.. Особено след като той е прекратил отношения с теб, няма право дори и да го яде отвътре, да ти прави изказвания и проблеми.
Всеки сам си преценява колко време му е нужно и какво да прави, за да преживее раздяла. Аз за себе си лично осъзнах, че да се хвърля на някого дори и само за секс, си е чиста нужда от внимание и нежност, но не обезателно от секс, просто тогава ти се изкривява виждането за нещата. И си мислиш, че много ти се ***, пък то реално искаш някой да те гушне и да се успокоиш.
На някой може да му помага да е сред хора, на друг да е сам, на един да се скъса от дискотеки и напивания, на друг да си поседи вкъщи и да си го изживее. На един му е ок да започне много скоро да излиза с други, на друг - да си остане без отношения за определен период от време. И няма лошо в нито едно, само ако се хвърляш да се сексаш с някой, да не го заблуждаваш, ами и себе си да не самозаблуждаваш. Че после има наранени, понякога невинни.

# 47
Аз имам чувството, че съм толкова повредена, че повече никога няма да имам отношения с мъже. Направо им виждам червените лампи от две изречения и даже и до секс не мога да стигна... то като ме отблъсне ментално... Мн тъпо... Някой толкова да те повреди, че да се откажеш от половината човечество..

# 48
  • София
Още си много прясна, Майче. Дай си време. А и не всяка проява значи синдром. Всеки постъпва тъпо понякога, не значи, че е идиот попринцип.

# 49
  • SF
Tinder е за бързи свалки, бъмбъл е за нещо малко по-сериозно. Казвам го от позицията на човек, който плаща и за двете услуги.

Ако търсиш секс, тиндър е твоето място. Очаквай мъжете с второто изречение да те питат какво търсиш. Не е срамно да си признаеш. Никой не обича да му губят времето.

Че каква да ти е толкова позицията, като си плащаш и за двете услуги.
Щом има (даже и в темата) семейства, срещнали се в Тиндер, значи са възможни и хора с други намерения да си плащат за услугата.
И грам не ми пука, че на някого ще загубя времето, за да му давам обяснения. Щом е там, значи има достатъчно време.
Съжалявам за тези, които са притиснати от времето и жена им всеки момент ще се върне след приспиването на децата. Но това е положението!

# 50
  • У дома... някъде

.......
Съжалявам за тези, които са притиснати от времето и жена им всеки момент ще се върне след приспиването на децата. Но това е положението!

И аз 😅..
Това беше добро, Esmee !

# 51
  • София
Че каква да ти е толкова позицията, като си плащаш и за двете услуги.

Човека има предвид от позицията на мъж. В дейтинг апп-овете жените са продукта, а мъжете са тези които плащат.  Преди време един мой приятел ми показа, как след като си е платил броя на мачове му станал приблизително 20 пъти повече.

# 52
В дейтинг апп-овете жените са продукта
😂😂😂😂😂

Изключваме колко е гнусно да наричаш хората "продукт" и как идеята на приложенията за запознанство е да има, ами, взаимност - аз съм била в дейтинг приложения, както и много жени, които познавам, тръпка е първият половин час и след това просто не ти се занимава повече. Трябва да си мноооого упорита, за да си намериш човек. Всички мацки swipe-ват на един от 100-200 профила. Повечето профили са много отблъскващи за жените и нямам предвид визия/ръст и такива. Та кой пол избира?

# 53
  • Out of the Mix
Скрит текст:
😂😂😂😂😂

Изключваме колко е гнусно да наричаш хората "продукт" и как идеята на приложенията за запознанство е да има, ами, взаимност - аз съм била в дейтинг приложения, както и много жени, които познавам, тръпка е първият половин час и след това просто не ти се занимава повече. Трябва да си мноооого упорита, за да си намериш човек. Всички мацки swipe-ват на един от 100-200 профила. Повечето профили са много отблъскващи за жените и нямам предвид визия/ръст и такива. Та кой пол избира?
Мъжете.
А жените на кой да пуснат...връзката с ключа през балкона. ;_)

# 54
Мъжете не избират. Мъжете свайпват всичко надясно, освен ако не е 120+ кг или е с брада. Ако са от топ 5% на визия (все пак само това се вижда на пръв поглед там) - могат да избират те. Всички останали 95% биват избрани (по-често не избрани) от жените в сайта.

# 55
😂😂😂😂😂

Изключваме колко е гнусно да наричаш хората "продукт" и как идеята на приложенията за запознанство е ...
Скрит текст:
да има, ами, взаимност - аз съм била в дейтинг приложения, както и много жени, които познавам, тръпка е първият половин час и след това просто не ти се занимава повече. Трябва да си мноооого упорита, за да си намериш човек. Всички мацки swipe-ват на един от 100-200 профила. Повечето профили са много отблъскващи за жените и нямам предвид визия/ръст и такива. Та кой пол избира?

Гнусно или не, основополагащ принцип на соц мрежите е, че ако услугата е безплатна (за теб), то ти си стоката, теб продават.
Всъщност истината е, че цифровите услуги, платени или не, не са услуги за т.нар. потребители, а за тези, които организират "услугата".
Това, че на нас ни се подхвърлят някакви минимални ползи, не означава, че ползата И печалбата не отива практически изцяло в поставящия сиренцето в капана.
Разбира се всеки преценява за себе си. Ако намира нещо, което го удовлетворява и което не може да намери по друг, нормален начин, съгласява се информацията за него да се разпространява сред заинтересованите, основно търговци, търсещи клиенти в Интернет.

# 56
  • София
Изключваме колко е гнусно да наричаш хората "продукт" и как идеята на приложенията за запознанство е да има, ами, взаимност - аз съм била в дейтинг приложения, както и много жени, които познавам, тръпка е първият половин час и след това просто не ти се занимава повече. Трябва да си мноооого упорита, за да си намериш човек.

Жените са продукт от гледна точка на компанията, която притежава върпосните дейтинг приложения. И да те светна, че идеята на тези приложения е да правят пари на техните собственици и инвеститори. Всичките приложения са под шапката на един голям холдинг (Match Group Inc.), чийто акции се търгуват на борсата.

Това, че голям процент от жените се отказват бързо от приложенията, не плащат и не влагат много усилия е проблем за приходите на компанията. Затова го правят максимално лесно, удобно и безплатно за жените и за сметка на мъжете.
Може проблема да е, че от тиндър не ти показва хубавата мъжка стока, а те държи в на по-ниско ниво. Замисли се.
Ако ти си направиш регистрация и си намериш бързо мъж за без пари от тиндър, то тогава как ще изкарат пари тези апп-ове. Целта им е да те държат максимално дълго време на пазара там.

Всички мацки swipe-ват на един от 100-200 профила. Повечето профили са много отблъскващи за жените и нямам предвид визия/ръст и такива. Та кой пол избира?
Аз не разбирам, какво им е отблъскващото на 99 от 100 профила !? В крайна сметка имаш няколко снимки да качиш и едно описание да напишеш !?

# 57
  • София
Тези апове не са добре адаптирани за женския начин на подбор, защото една жена рядко може да си хареса някой само по снимка. При жените привличането се активира най-силно по време на общуване, а ако гледа само външния вид, критериите скачат неимоверно. Отделно аповете са пълни с мъже, които имат много повърхностна идея как да грабнат вниманието на една жена, която в същото време е залята от още сума такива като него. Та всякакви диспропорции и не особено добри резултати са напълно очаквани.

На мен ми е по-интересно какво очакват мъжете от тези апове (които сами признават си правят печалбите на техен гръб) и защо се бутат в толкова непечеливша за тях среда?

# 58
  • София
Никой не е казал, че трябва да решиш да се хращаш с някой само по снимка. Затова се наричат приложения за запознанства, от там си набираш хора с които да се запознаеш. Голямото предимство е, че се запознаваш с хора, които си търсят и те нещо. Това е особено полезно, ако нямаш къде да срещнеш по естествен път необвързани хора от противополжния пол. При мен е така, в ежедневието си нямам къде дори да се запозная с необвързани жени, освен ако не ги спра на улицата да ги заговоря или нещо от сорта. Повечето хора, след университета са като мен, въртят една и съща социална среда, работа и т.н. и не срещат много много нови необвързани хора.

# 59
Аз не разбирам, какво им е отблъскващото на 99 от 100 профила !? В крайна сметка имаш няколко снимки да качиш и едно описание да напишеш !?
Очевидно е, че не си влизал да разглеждаш "мъжката" част. Мога да ти обобщя - "едното описание" реално го има 1 на 20 профила. Като в 9 от 10 случая това описание е стандартното изречение, което ти дава Тиндър, докато не си го смениш.
- Здравей, знаеш ли че зодия Риби много може да се забавлява. Ти коя зодия си?
- Здравей, аз се интересувам от футбол и разходки сред природата. А ти какво обичаш да правиш?
и т.н.
Тези, които имат свое описание - човек иска да си измие очите с белина... Днес още първия който ми се отвори беше с описание, цитирам по памет - Всякви женски с джуки, силикони, веганки и други хомосексуални уроди да не ме занимават.

Толкова по описанията - ако се гледа по снимките е по-страшно... Задала съм граница на години от 30-39.
- 20% са чичита на очевидно около 50г, със шкембенце и плешивинка, които са излъгали за годините си. Разбирам - човешко е, но като цяло не е това, което търси 30 годишна жена. Явно си мислят, че могат да минат за 30 годишни, ама не..
- 20% са профили със снимка на тоз пич от 50 нюанса сиво, с текст "аз съм доминантен и ще ти причиня невероятно удоволствие"
- 40% са профили на ултраси, батки, които са 95% от времето във фитнеса, и чалгаджии с наргиле и снимка на пачка пари на масата.
- 15% са реално вероятно нормални хора, просто на външен вид ще бъдат на последно място в една женска класация...
- и последните 5% са реално нормално изглеждащи, с човешко описание и дори може да имаш късмет да си допаднете по интереси, докато не започнете да си пишете и не ти изпратят линк със снимка на чеп още в първите 20 минути... Та те са малко на късмет, може и да са адекватни, може и да не са... Въпросът е, че са толкова малко, че ако не беше толкова смешно да се разглеждат останалите профили сутрин с кафето -  нямаше да си заслужава въобще.

Общи условия

Активация на акаунт