“Разсейване” след раздяла

• 8 388
  • 139
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Да, с този изказ нищо чудно, че не се случва.
Ти откъде знаеш, че нищо не се случва !? Или просто проектираш твойте неуспехи следсвие на прекаленна претенциозност върху мен ?

# 76
  • Out of the Mix
Кажи речи 20 г. съм онлайн.
В началото беше Mирката, ICQ и Skype.
Готини времена бяха, някак насляпо, първично, непринудено.
После се появиха сайтове тип Impulse, Gepime, Elmaz.
Никога не съм имал профили там.

Общо взето съм на мнението на Персона - запознаване, прекарване на време, опознаване, междувременно секс, и решаваме ще имаме ли връзка, или какво. С всички, с които съм си лягал сме имали връзка. С много не сме си лягали, ясно защо - не е имало достатъчно привличане, нищо, че на снимки сме се харесвали, на 4 очи всичко е било, както "онлайн", без изненади и завъртулки. Всякакви жени в диапазона 19-40 г. през годините.

Със Ситито може да сме едно поколение, но много е различно.
Дори и двамата да сме поддържани, и готини, интелигентни и т.н., при него всичко е много лъскаво и прекалено "подготвено", ако така мога да се изразя. Не че при мен няма лукс, или "една идея по-различен от масата", но винаги съм го карал на непринуденост.
Прекалено много се "презентира".
Аз нямам нужда от такова нещо. Има ли взаимни симпатии, тръгне ли разговорът, всичко е наред.
Просто виждам как ме гледат жените и от мен зависи да й кажа "здравей". Повечето, колкото и да искат не го правят, поради ясните съображения, но си личи. Психология на общуването. С годините това ми се засилва все повече, не обратното, както си мислят някои.
Снимки нямам в нета, предпочитам да съм анонимен, поради много фактори.
Всичко на живо, очи в очи, естествено запознаване - приятели, компания, работа, хобита, събития.
Не, че не съм имал връзки от нета, имал съм, даже една от дългите, но не си се представям изобщо в съвременната социална мрежа - ограниченост, джуки, фалш, батки, татуси, изкуственост. Че то и в реала е така.
Като ви чета, всичко ми е пределно ясно и знам, че е така, и без да си правя регове и да се занимавам.
Също не виждам причина защо трябва да плащам за такива приложения.
Във Фейса имам профил, от който следя интересни ми събития, групи, различна информация, и най-близки приятели и познати, с които в реала се познаваме от години.

loodsman е прав, че повечето хора са с ограничено време и среда след университета - работа - вкъщи.
Искаш да си почиваш, да обърнеш внимание на себе си, домакинството си, да свършиш нещо и т.н.

Във форуми също стават запознанства.
Примерно Персона, ако не беше обвързана, отдавна да сме се "презентирали" един друг на 4 очи.
А с Базила бих се видял да пием по питие, въпреки че съм винаги с колата, и като карам не близвам, но винаги се намира начин.
Лъвицата е готина, но ще ме "мори" с енергичността си, ще ми изпива енергията, после трябва да възстановявам 1 ден сигурно. Но не е зле, харесвам енергични и дейни жени. Hands V

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 16:39 от Revoker

# 77
Revoker, тука ред има, ще почакаш малко за срещи с форумните фаворитки.

# 78
Падам си по всякакви жени. Но да, недохранените ги сегрегирам, признавам си.....

Недохранените ги остави на мен. Ще ги нахраня и ще ти ги прехвърля на теб, но първо ще ги ползвам по предназначение.

BigCityNights, казвайте ги по-рано тези неща. Преди 5 години си грабнах една съфорумка и още съм с нея. Ако знаех, че има ред, сигурно още щях да съм на опашката.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 17:57 от The Stranger

# 79
  • София
Revoker, така е, не съм хапка за всяка уста Wink

# 80
Изборът не е обикновено от страната на мъжа с коя какво.
Една симпатична жена има голям набор от възможности и чисто математически тя е от позиция да избира мъжете.
Знаем за мъжкото его, но и галенето му първо се заслужава и доказва.🥳

# 81
Лъвица за мен е от най-умерените и разумни пишещи, чак пък да изпива нечия енергия... Готина, свежа, просто много й сече пипето. Wink

# 82
  • София
Благодаря ти, Персона, много мило Hug

# 83
The Stranger, сериозно?😃
Аз винаги съм си мислила, че форумът е добро място за запознанство.
Относно написаното от мъжете от предните мнения - Тимдър и приложенията са отражения на реалния живот. Има всякакви мъже и жени - въпросът е да се мачнат правилните.
Не всеки мъж търси само секс, особено след 30+ и не всяка мечта си мечтае да срещне бъдещ годеник.
На жените обаче не им се получава толкова добре, защото след един път обикновено са близо до влюбването.
По мое време на мода бяха снимките на мъже с домашни любимци. 😄

# 84
  • Out of the Mix
Естествено, че умни жени предпочитам.

Персона, не приамай всичко буквално.
Шеговито и с нотка на закачка казах "изпива енергия". Wink

Допреди няколко години и аз бях същият, като нея (Лъвица), но вече си пестя енергията и няма нужда да доказвам, или показвам на който и да било, каквото и да е. Не казвам, че тя тук това прави, а натюрелът й е такъв, да се доказва. Пълен дзен и баланс ми е в момента, това лято. Животът се случва леко и приятно. Ценя си времето и всичко.
Но, за да го има това съм си постлал.

Не знам при цялото ми увежение, но аз честно казано не мога да си представя постоянно да седя тук, или където и да е. Чудя се на някои все са тук, не ви ли омръзва, нямате ли живот и неща за правене навън, или седите на сянка в жегата? Аз лично имам доста хобита, някои за навън, други за вътре, отделно бизнеса (макар и автоматизирано, онлайн, това-онова), да се видиш с приятел от време на време, свършиш някаква работа.

Интересно ми е какво мислят приятелите/мъжете на уважаваните ми потребителки, седейки по цял ден и чатейки, или не знаят затова, защото на мен не би ми било приятно. Не съм имал връзка, в която някой да кеси в чат и в нета.
Нито аз, нито тя. Все нещо правим и се прави - работи, правим секс, готвим си, пътуваме някъде, излизаме някъде, почиваме, гледаме филм, всеки обръща внимание на себе си нещо, хигиена, това-онова, нещо да си подреди, упражнения и т.н. Абсолютно никакво време и желание не съм имал за форум и чат.

Базила, и симпатичните мъже имат избор, стига да поискат.
Ок, мъжът може да покаже, че харесва жената, и тя да прецени да се запознае ли с него, или да го отреже, след като той й предложи. Така да го кажем. Но той си преценява възможностите, и гледа да се котира сред равни.
Ако се надскача, ще го режат винаги. Или, ако е много чаровен, готин и обигран, пак може да върти доста, но все да не попада на това, което търси дългосрочно.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 21:42 от Revoker

# 85
Извинявам се, за съжаление не винаги тонът е на 100% ясен в интернет. Стават и такива неща. Simple Smile

# 86
  • Столичанин ама не в повече :D
Жената избира от мъжете, които обаче първи са я избрали нея, винаги е било така и винаги ще бъде така, природа какво да я правиш, и никакви феминистични лозунги няма да променят нещата. Sunglasses

# 87
Затова ли всяка седмица в интернет излиза някоя статия как индийци групово са изнасили коза или някое друго селскостопанско животно? 😀

Прави ми впечатление, че има много мъже, които грам не са капризни. Има и такива, които знаят какво искат/търсят де. Другите уронват реномето.

# 88
Ам да,но някои жени ги избират всички нали се сещаш Joy

# 89
  • София
Вярвай си, че жената няма влияние върху това кой ще я избере Wink

Общи условия

Активация на акаунт