“Разсейване” след раздяла

• 8 386
  • 139
  •   1
Отговори
# 90
...

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 23:49 от Нено Байлов 744664

# 91
Изборът не е обикновено от страната на мъжа с коя какво.
Една симпатична жена има голям набор от възможности и чисто математически тя е от позиция да избира мъжете.
Знаем за мъжкото его, но и галенето му първо се заслужава и доказва.🥳

Така е, мъжете се предлагат, а жените избират.

# 92
Не, бе, има и много готини в приложенията, ако имаш усет и нерви да отсяваш. Страхотни разговори съм водила. Има много интелигентни, забавни, с чувство за хумор, знаят как да флиртуват... Ама това са 1% от всички.
От твоя гледна точка страхотни разговори, а от тяхна - губене на време, защото нали всички мъже в Тиндър били там да чукат. Така че ако не сте правили секс, само си ги баламосвала, и то точно 1% от най-вървежните пичове там.

Изборът не е обикновено от страната на мъжа с коя какво.
Една симпатична жена има голям набор от възможности и чисто математически тя е от позиция да избира мъжете.
Знаем за мъжкото его, но и галенето му първо се заслужава и доказва.🥳
Избира, ама само сред тези, които са си дали кандидатурите първо. За Тиндър не знам мъжете на всичко ли суапйват, не ползвам. Имам предишен опит на живо от едно време като бях ерген - предимно за социалната сцена мога да говоря: барове, партита, дискотеки, плаж.
Та там ако иде жена с намерение да си тръгне с мъж, вероятно ще успее - което съвсем не може да се каже гарантирано за мъжете, дори и за най-готините пичове.
Обаче ти като жена ако идеш и дойдат да те свалят 5 мъже и си избереш най-готиния от тях и си тръгнеш с него, ще се мислиш за много вървежна - гледай, петима ме искаха и аз си избрах с кого! Но нека имаме предвид, че там е имало още 100-200 мъже, които въобще не са дошли да те заговорят, така че голямото избиране от страна на жените все пак е сред доста ограничен кръг.
Пробвай някой път да влезеш във вървежно заведение, където има 100-200 мъже и да си избереш най-готиния от тях и да идеш да го свалиш, да видим ще се получи ли.

# 93
  • София
Що да е загуба на време, инвестиция е Joy Разбира се, не всяка инвестиция е успешна Wink Но който очаква да е, по-добре да не се занимава с инвестиции.

Жените имат сума женски прийоми да привлекат един мъж, а в днешно време, и директният подход си се прилага без притеснения. Не разбирам смисълът да се пробва с "най-вървежния" за да доказва собствената си вървежност. Има хиляда причини да не ти се получи с 1 човек, а конкретно тези, които се мислят за много вървежни, често вървят със сет от неприятни качества. Та изобщо не бих си основавала каквато и да е оценка на "най-вървежния" мъж Joy Отделно, че този "експеримент" просто не може да служи за доказателство на абсолютно нищо.

# 94
  • Out of the Mix
Много точно, Крис.
По същия начин един свободен мъже не са занимава с ангажирани жени, такива във връзка, които декларират, че са такива. Не, че няма такива (за едното туй в онуй), дори и много жени. Но такива попадат в една друга категория, с които аз не искам да имам нищо общо, развалящите връзки и семейства, вкарващи се в многоъгълници.
Или такива, които не са му в таргета - с деца, багаж, възрастов рейндж и т.н. критерии.
Може да общува с тях известно време, от време на време, разнообразявайки, да разменя лаф, така както и те с него, убивайки време и в ляляне, макар и възпитано и грамотно, дори полезно, но в никакъв случай да не се фокусира върху тях. Това за него е абсолютно загуба на време.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 10:29 от Revoker

# 95
Харесва ми как някои мъжки потребители отсъждат от камбанария като да са топът на топа и видиш ли ей там някакви жени да са благодарни, че изобщо им оставят безценните си коментари.
Много ме забавлява тази тема.
Казах ли вече, жените избират.
И, всъщност, да, една жена не е нужно да е перфектна, за да е с когото пожелае. На всеки мъж може да му се влезе под кожата по някакъв начин, стига жената да е достатъчно изобретателна, дори не е нужно да е интелигентна.

# 96
И, всъщност, да, една жена не е нужно да е перфектна, за да е с когото пожелае. На всеки мъж може да му се влезе под кожата по някакъв начин, стига жената да е достатъчно изобретателна, дори не е нужно да е интелигентна.
А на тези, които не изневеряват? От другата тема.
А да видим сега, ако е зает.

Баналните изключения, като например тя е пълна, а той обича слаби, ги оставям. Просто това "всеки мъж" ми звучи твърде категорично.

# 97
Твърде ограничено и примитивно сексуално се подхожда в случая.
За да се сближи една жена с мъж, не е нужно да го зашлеви с 10 кила гръд.
Всеки (да, всеки), търси различни неща – един иска да се почувства забавен и харесван, друг да поговори с някого (за себе си, дори коли, футбол, филми, хоби), трети да се оплаче от гаджето/жена си/майка си. Четвърти да се похвали/оплаче от работата си. Пети просто да се чувства свободно и леко в компанията на жена, която няма очаквания от него или не е нужно постоянно да се доказва като мъжкар, да следва правила.
Няма нищо банално в това да знаеш как да комуникираш с всеки според персоналността му. Бих го нарекла специално умение.

# 98
С последния уклон темата хем полезна хем ми е актуална /в перспектива/ Smile  Последните ми запознанства бяха от Тиндър, нямах достатъчно среда. Няколко несполучливи отношения, на които отделих повече време от заслуженото. Май просто аз не подбирах добре с кого докъде да продължа. Един ми казва, че обича да пътува и т.н нормални неща. А нито имаше опит с организиране на пътуване, в БГ или чужбина, нито кола, нито достатъчно опит и рутина в шофиране - един доста заблуждаващ образ ми се представи. По-скоро аз организирах 2 пътувания и с двете бая нерви изхабих като лъсна реалността, че се чувствах като шофьор и екскурзовод в едно, че и ми правеше някакви фасони заради собствените си комплекси. Та всеки може да представи една такава нормална визитка, ама реалността... Друг с други кусури.
Та някои изобщо не бяха за мен. Доста си облъсках главата докато го разбера. За това време май е можело повече и по-смислени хора да срещна дори да останем на по 1 кафе, ама... Уж си осъзнах грешките, ама на теория, на практика ще видим в бъдеще хаха.  Имах временно много други грижи и приоритети, 1-2г социално-личният ми живот е много назад, въобще не съм надничала там, а социалната ми среда е още по-оредяла към момента. Та като ми дойде пак нагласа за някое запознанство излизане не виждам къде другаде за жалост. Unamused Като ви чета в чудо се виждам...
Та, нещо между "запис" и "следя" No Mouth Smiley

# 99
  • Living for Pleasure
Хаха, това с "обичам да пътувам" а всъщност не е така и на мен ми се случи не отдавна (в обратния вариант - жена ми го изтъкна за себе си). Доста честа си послъгват хората днешно време за жалост.

# 100
Нямам идея как в този филтър дигитален свят хората се доверяват изобщо на някого виртуално за каквото и да било. Особено за мачвания. И особено през специализирани мрежи и платформи за подобни неща.

# 101
Той човекът иска и обича, но не знае как или го е правил само с екскурзии... Или са само думи, защото повечето хора обичат и това искат да чуят Rolling Eyes Smiling Imp Определено всичко лъсва с времето, получиха се някои неловки ситуации. А по-голям от мен, но това не определя нищо, не значи житейски опит или не и във всякакви направления. В огромна европейска столица аз исках да обикаляме, метро транспорт саморазучване, той не смееше и беше шаш, ми аз дърпах всичко. Айде няма лошо, не всеки му се отдава. Ама като се повтори подобна проява в друг вид и в БГ вече ми дойде вповече.

# 102
Аз напоследък оставам с впечатлението, че за мъжете е достатъчно да се разбере, че нямаш мъж.
Таааа, за търсещите, пробвали ли сте просто да подхвърлите в разговора, че сте сами?

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 20:21 от maiathebee

# 103
  • Out of the Mix
Каприз, в началото всеки гледа да се представя в максимално добра светлина, както и би трябвало.
Въпросът е постоянно да си себе си, да си искрен и честен, общуването да върви приятно и за двамата, темпото на развитие.
Оттук-насетне, обаче няма как да има гаранция докъде биха стигнали отношенията.
Затова се казва "проба-грешка".
Хората 10-20 г. живеят, правят 2 деца, бизнес, развеждат се и животът става черен поне за единия.
Няма гаранция. Наслаждаваш се, реагираш спрямо ситуацията, животът върви.
Имаш едно наум, не оставяш да те правят на балама.

Обичам баланс, да не съм постоянно в движение, има хора не се спират.
Но няма как да те оставя да шофираш, винаги си до мен вдясно, пасажер, и се возиш, а може от време на време да си навигатор. Wink
Признавам мързи ме и мен да ровя и да "организирам" екскурзии, но идеи имам много.
Казвам, че, когато има желание и стиковане във връзката, двамата искат да им е добре, единият допринася с едно, другият - с друго. В края на краищата е важно да е приятно, без напрежение.

# 104
  • София
Олеле, мъж да не ми дава да шофирам аз Scream Е това не бих го преживяла.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 19:53 от Лъвица

Общи условия

Активация на акаунт