Разбира се, не всяка инвестиция е успешна
Но който очаква да е, по-добре да не се занимава с инвестиции.
Отделно, че този "експеримент" просто не може да служи за доказателство на абсолютно нищо.
Последните ми запознанства бяха от Тиндър, нямах достатъчно среда. Няколко несполучливи отношения, на които отделих повече време от заслуженото. Май просто аз не подбирах добре с кого докъде да продължа. Един ми казва, че обича да пътува и т.н нормални неща. А нито имаше опит с организиране на пътуване, в БГ или чужбина, нито кола, нито достатъчно опит и рутина в шофиране - един доста заблуждаващ образ ми се представи. По-скоро аз организирах 2 пътувания и с двете бая нерви изхабих като лъсна реалността, че се чувствах като шофьор и екскурзовод в едно, че и ми правеше някакви фасони заради собствените си комплекси. Та всеки може да представи една такава нормална визитка, ама реалността... Друг с други кусури.
Като ви чета в чудо се виждам...
Определено всичко лъсва с времето, получиха се някои неловки ситуации. А по-голям от мен, но това не определя нищо, не значи житейски опит или не и във всякакви направления. В огромна европейска столица аз исках да обикаляме, метро транспорт саморазучване, той не смееше и беше шаш, ми аз дърпах всичко. Айде няма лошо, не всеки му се отдава. Ама като се повтори подобна проява в друг вид и в БГ вече ми дойде вповече. 
Препоръчани теми