Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 12

• 24 494
  • 261
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
В четвъртък бяхме в Перперикон. Към 10:30 пристигнахме, към 12:30 си тръгнахме. Беше топло, но се търпеше. Специално заради сина ми взех екскурзовод - една много приятна дама с прекрасен английски (българският на сина ми, извън битовия, е доста приблизителен), която ни разказа много интересни неща за мястото. Препоръчвам - без това надали щяхме да разберем много от камъняците. А и детето нямаше възможност да мрънка пред чужд човек. Даже му беше интересно.

От темата си бях избрала за преспиване ‘Главатарски хан’ - оказа се, че не е моето място. Нито стаята беше като хората, нито интернетът, басейните ледени, а обслужването доста компромисно. Да не говорим какво е около хотела. Добре че бяхме за две вечери само.
Ние спахме цяла седмица в къщи Екополис цяла седмица близо до Главарарски Хан над него е.
Препоръчвам мястото с две ръце, собственика,насоките, условията, местоположението.
А места за разгкеждане куп. Минахме пещера Утробтата, Лисиците, Татул,Златоград, Дяволсият Мост, Орлови скали, Каменната сватба, Каменната гора, меандрите на река Арда, Меандрите на Кърджали, селата около Маджарово, Момчил град иииии остана още 😊🌸

# 61
Да, много за гледане има в района. За съжаление ние бяхме вече доста уморени след триседмично обикаляне из България и в общи линии само минахме от морето на път за вкъщи. Ние видяхме само Перперикон и каменните гъби. Със сигурност  ще се върнем и ще му отделим повече време, когато сме по-свежи. Дали ще отседнем в Главатарци, не знам - ще го мисля, като дойде, но събирам всякакви предложения.

# 62
Здравейте! Каква е таксата вход в Музея на магията в с. Момчиловци?
Само в сряда ли почива?

# 63
Няма таксата, но при добро желание можете да оставите дарение от ваша страна. Не съм запозната за работното време.

# 64
Здравейте! Каква е таксата вход в Музея на магията в с. Момчиловци?
Само в сряда ли почива?

Да, почива в сряда, а такса няма. Има кутия на входа и ако желаете може да пуснете някаква сума там.

# 65
  • София
Благодаря за темата! Едва сега я забелязвам!?
Смолян ми се ходи, не съм бил, разказвали са ми, че е чуден град.

# 66
  • Русе
Благодаря за темата! Едва сега я забелязвам!?
Смолян ми се ходи, не съм бил, разказвали са ми, че е чуден град.
Да така е и има много места, които задължително трябва да се посетят.

# 67
  • Велико Търново
Здравейте! Дали може да препоръчате хотел с басейн на Пампорово за група около 15-29 човека? Бяхме се спряли на хотел Снежанка, но познати са чули, че било студено в него.

# 68
Когато не са с термална вода, а в Пампорово май няма такава, басейните се подгряват и обикновено са около 28°, което не е проблем през лятото, но за зимата си е хладно, ако не плуваш, а просто се плацикаш.

# 69
Здравейте! Дали може да препоръчате хотел с басейн на Пампорово за група около 15-29 човека? Бяхме се спряли на хотел Снежанка, но познати са чули, че било студено в него.
Преди години сме били в Хотел Камелия и бяхме много доволни. Помня, че водата в басейна беше топла, но колко градуса-не мога да кажа.

# 70
  • Асеновград

Нека следващата година, Ви донесе много нови пътешествия и срещи с тайните на красивата Родопа планина.

# 71
  • shumen

Нека Новата Година Ви донесе много нови пътешественици!

# 72
Ние на Нг бяхме в Триград, хотел “ Гнездото на орлите” / мисля обаче, че не работи целогодишно/. Приятно местенце, големи стаи, топло и уютно. Не е някакъв лукс, но си заслужава. Разходихме се в района на Девин.

# 73
Здравейте, никога не сме били в Родопи и тая година мислим да почиваме там.Кой месец е най- подходящ за обикаляне на пещери, пътеки, Триградското ждрело..., мислим майските празници 1-6 май или да го оставим за юли месец?С три деца сме на 14, 12 и 8,   насочили сме се към Девин, чета мненията в другите групи за хотелите.

# 74
Бих ви препоръчала хотел Орфей, Пампорово. Има анимация за децата, разделена според възрастта им. По празници винаги е по-пренаселено и по-високи цени. Нашето семейство предпочитаме юли месец за почивка в района.

Общи условия

Активация на акаунт