Косопад - тема 26

• 56 256
  • 824
  •   1
Отговори
# 120
При мен какво ли не опитах след раждането (добавки, ампули, шампоани и т.н). Донякъде понамаля, но пак го има този косопад. Отделно съм на хормонална терапия (завишено TSH и пролактин), но за вмомента ги поддържам в оптимални граници.
Реших на своя глава да изследвам желязо+вит Д и се установи следното: желязо - 9 μmol вит Д- 85,96 nmol/L + хемоглобин към долна граница. Някой с моите резултати или подобни има ли?

# 121
Здравейте,
Някой има ли мнение за спрея за стимулиране на фоликулите на mediceuticals и изобщо за цялата серия… Косата ми доста оредя и вече като се вържа ми се вижда скалпа на слепоочията, а преди година бях с коса до кръста. Ужас….
На мен не можа да ми се сгъсти косата от тази серия.
И аз вече изхабих един спрей и не виждам резултат от към сгъстяване, но да бъда честна и аз не го използвам всеки ден… 2-3 в седмицата.

# 122
Аз го ползвах по инструкции- 2 пъти на ден, с масаж поне 10мин.Освен това още доста дейности за щадене на скалпа.2-3 пъти си е само поддръжка за по-нататък:Както казах- резултат след поне 6-8месеца.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 00:28 от ДХ3

# 123
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010011130
https://galen.bg/natural-factors-biotin-vitamin-v7-za-zdravi-kos … mkg-h60-v-kapsuli
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030014405

Кое от трите да избера, искам да включа биотин, знам, че превишаването не е добра идея при кожи, склонни към акне, но мерната единица на първото не ми говори нищо. От друга страна съм чела, е добре да е комбиниран с цинк и магнезий...с две думи препоръчайте ми биотин

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 10:45 от R@N

# 124
Здравейте! Видях 1 положителен коментар за стимуланта на Икаров в темата. Може ли още мнения за него? Четох разнопосочни мнения в интернет от това, че косата веднага започва да расте до това, че няма никакъв ефект.

# 125
Аз съм доволна от Икаров(ползвала съм го преди години и преди месец го поднових), като цяло косата ми е много хубава след маската с маслото, подхранва доста и косата е обемна, жива и лъскава.. Конкретно не мога да кажа дали от него расте ,защото си слагам/ редувам и други масла. Имам доста нови косички след обилен косопад. Смело взимайте.

# 126
Вие как го нанасяте? В описание на продукта чета, че слагам в корените, масажирам и стоя така 30 минути, след това измивам косата. Вие по този начин ли я използвате?

# 127
# 128
Вие как го нанасяте? В описание на продукта чета, че слагам в корените, масажирам и стоя така 30 минути, след това измивам косата. Вие по този начин ли я използвате?
Да,слагам и по дължините. Случва се и над 1ч да стоя ако имам време.
Ползвала съм ги преди 2г , но с цел  по-бърз растеж, нямах косопад тогава. Имат хубав аромат. Харесаха ми.

# 129
Аз стоя повече. Около час два.. И правя масаж на скалпа втривам го добре. Прилагам и снимки. До преди месец и нещо там имах дупка, а сега разте косичка. Същото е и от другата страна

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 21:37 от Ani11.

# 130
Ехааа. И това само с Икаров?

# 131
Ехааа. И това само с Икаров?
Икаров + витамини на Допелхерц, но с тях не съм редовна. Пия ги когато се сетя

# 132
  • гр.Пловдив
Може ли снимка на този продукт на Икаров ?

# 133
Може ли снимка на този продукт на Икаров ?

# 134
На мен на Икаров продуктите не ми помогнаха

Общи условия

Активация на акаунт