Косопад - тема 26

• 56 629
  • 824
  •   1
Отговори
# 165
Купували ли сте от този сайт Приори? По евтин е та си мисля дали е ок
https://maxshopbg.com/product/priorin-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BE%D … 0%BA%D0%BE%D1%81/
Да. Само от този и фитнесбг май беше другия сайт.
Само да попитам колко време се приема?

# 166
Прочетете дозировката, по спомени този от фитнес сайта се пиеше повече хапчета дневно и не идваше много по- изгодно, но намерете оригиналната дозировка на опаковката, не превод

# 167
Вземам от немския Амазон https://www.amazon.de/-/en/Priorin-Hormonal-Hereditary-Capsules- … C127&sr=1-50&th=1
За мен има разлика от този продаван в бг аптеки

# 168
Пия по 2 3мес.После по  1 таблетка.Спирам го радко за 2,3м.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 22:35 от Edelvais123

# 169
Много бях зле с косата, опитах всичко! 2-3 години борба. Накрая я зарязах заради друг, по-сериозен проблем със ставите. Заради тях пия конски дози колаген и се оказа, че за 3-4 месеца ми се е посгъстила косата, въпреки че пак пада,  но по-малко. Другото нещо, което е и за стави и за коса - МСМ. Сега го почвам. Чела съм, че на някои много е помогнал за косопада. Това е сяра и се сещам, че една комбинация коса-кожа-нокти на Солгар, която ми помогна също съдържаше сяра. Пийте си и другите витамини, маски да коса със зехтин и кокосово масло, и това е.

# 170
Celeste, какво означава МСМ и какъв колаген и в какви дози го взимаш?

# 171
Да, и аз ще чакам марката на колагена. Ще прочета и за връзката между сярата и болките в ставите, че едното коляно ми създава проблеми.

# 172
Да, и аз ще чакам марката на колагена. Ще прочета и за връзката между сярата и болките в ставите, че едното коляно ми създава проблеми.
Вижте и босвелия,  аз съм пила и има ефект.

# 173
Преди време като ги пих тези витамини на Солгар ми повлияха доста добре, а да не кажа че и ноктите ми растяха като луди и съм нямала косопад.
Ще взема да ги започна отново. Че сега не мога да разбера при мен още ли ме държи косопада от бременността(но минаха вече 8 месеца какво е това окапване) или вече да съм минала на сезонен косопад + ниското желязо което си установих.

# 174
Преди време като ги пих тези витамини на Солгар ми повлияха доста добре, а да не кажа че и ноктите ми растяха като луди и съм нямала косопад.
Ще взема да ги започна отново. Че сега не мога да разбера при мен още ли ме държи косопада от бременността(но минаха вече 8 месеца какво е това окапване) или вече да съм минала на сезонен косопад + ниското желязо което си установих.

Кои са тези витамини на Солгар?

# 175
На витамините на Солгар пише Skin, nails and hair formula.

# 176
Ще стане месец пия рибен колаген с биотин и пробиотици, но уау ефект не съм видяла.
Като цяло вече не ръся килим от косми, но си капе. Нещо от което сте доволни за нови растежи? Тя си расте на дължина, но ми се иска да се посгъсти, ако може. Моят косопад е дифузен.

# 177
И аз съм чула, че колагенът помага на косата, повече може би за самата структура на косъма от колкото за косопад, но не съм пробвала. Иначе ето този ми похвалиха и обмислям: https://bg.iherb.com/pr/sports-research-collagen-peptides-unflav … 454-g/71106?_gl=1*1pflhuv*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjw05i4BhDiARIsAB_2wfCB8HTDaDzDRiTEjav2fD_2VxhaOT8sEL5Vp4sBMAFjmSlXyQ8MfdwaAn7XEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Четох на първа страница и се изненадах, че есенният косопад не е чак толкова черно бяла тема. Тъкмо започна да пада повече сега и си бях спокойна, че понеже е есен и нщма проблем, но  сега се замислих. Така или иначе, преди време си взех един спрей на медисотикълс. Моя приятелка сподели, че с него си е стабилизирала положението след голям косопад в следствие на прекаран ковид. И мисля да започна да го слагам. Не омазнявал, слагал се лесно ще видим. Е затова говоря: https://zlatnaribka.com/collections/advanced-hair-restoration-te … ls-numinox-250-ml.

Ако някой го а ползвал да сподели Simple Smile Пише два пъти на ден, което при мен няма как да се случи, може би след миене на коса, т.е. един път на 2-3 дни. Но ще пробвам поне в началото всеки ден но по веднъж вечер.

# 178
Пробвала съм го този спрей на Меди. Не видях ефект при косопад. Минах след това на Аминексил на Керастаз и вече от това имах някакъв резултат.

# 179
Една позната ходи и й слагат плазма 2 пъти годишно. И това обмислям, но това бодене никак не ме влече, по принцип не съм по процедурите:) Но се замислих понеже е лесно - 2 пъти годишно и не се занимаваш да втриваш лосиони нон стоп. При нея има ефект в смисъл, че косата й е гъста и хубава и няма косопад. Но е започнала превантивно да го слага и то от доста години вече. Т.е. не може да каже, дали ако е имала по сериозен косопад това би помогнало.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 10:37 от teg

Общи условия

Активация на акаунт