Косопад - тема 26

• 58 096
  • 824
  •   1
Отговори
# 300
Д-р Пен не е с еднс игличка, започват от 9 до 46 на един накрайник.

# 301
Относно косопад някой с мнение за Парусан ? - за спрея, маската ,тоник ,пяна питам . 

# 302
Има ли някоя дама в темата, която ползва в момента Миноксидил?

# 303
  • София
Има ли някоя дама в темата, която ползва в момента Миноксидил?
Аз пръскам от юли месец.

# 304
# 305
  • София
И аз от един месец.

# 306
Относно косопад някой с мнение за Парусан ? - за спрея, маската ,тоник ,пяна питам . 
Следя, чудя се и аз дали да си ги взема. Нямам косопад, но искам да засиля растежа.

# 307
Днес купих шампоан и балсам на Herbis от Лили дрогерия за моя косопад. Пише, че са 100 % натурални.
Сега обаче се чудя дали не сбърках.
Някой ползвал ли е тези продукти. Иска ми се да чуя мнението на дама, която ги е ползвала.

# 308
чете се съдържанието...ако пише,че има содиум лаурил сулфат, си е маркетингова заблуда

# 309
  • Някъде по Дунава
Изследванията от стр.1 и после може да коментираме.Възрастта също казва влияние.
Добър вечер! Ето изследванията, направени един ден след края на цикъла. На 43 съм.

# 310
чете се съдържанието...ако пише,че има содиум лаурил сулфат, си е маркетингова заблуда

Масло от Ricinus Communis, Persea Gratissima Oil, Cocos Aqua , Olea Europea Oil, Екстракт от Saponaria Officinalis , Масло от Nucifera , екстракт от Urtica Dioica, Екстракт от Rosmarinus Officinalis, екстракт от Алое Барбаденсис, Екстракт от Arctium Lappa, екстракт от Panax Ginseng, Екстракт от луковица Allium Cepa, Цетеарил Оливат, Сорбитан Оливат, Lactobacillus Ferment, Екстракт от Camellia Sinensis, масло от ангелика архангелика

Според съдържанието наистина е 100% натурален шампоан.

# 311
Звучи добре. Иначе лично съм ползвала натурална козметика от кристина козметикс, които също така пише на съдържанието. Да имаше супер обем,но оставя косата суха. Срещу косопад не помогна.

# 312
Днес купих шампоан и балсам на Herbis от Лили дрогерия за моя косопад. Пише, че са 100 % натурални.
Сега обаче се чудя дали не сбърках.
Някой ползвал ли е тези продукти. Иска ми се да чуя мнението на дама, която ги е ползвала.

Аз съм ги ползвала шампоана е ужасен целия скалп ми се лющи от него

# 313
Някой ползвал ли е натурална козметика на Лорен основно шампоанът против косопад? Моля дайте мнение!

# 314
Звучи добре. Иначе лично съм ползвала натурална козметика от кристина козметикс, които също така пише на съдържанието. Да имаше супер обем,но оставя косата суха. Срещу косопад не помогна.

Какво ползваш срещу косопад?

Общи условия

Активация на акаунт