Косопад - тема 26

• 58 047
  • 824
  •   1
Отговори
# 405
Днес бях в аптеката, фармацевтът ми се кълне, че ако спра всичко и използвам само шампоан и ампули на Ревалид. Утре ще се измия с шампоана и ще нанеса ампулите. Скептична съм.

# 406
Днес бях в аптеката, фармацевтът ми се кълне, че ако спра всичко и използвам само шампоан и ампули на Ревалид. Утре ще се измия с шампоана и ще нанеса ампулите. Скептична съм.
Аз съм ползвала шампоана и съм доволна, наистина стопира косопада ( аз го хващам още в началото), само дето поизсушава, да знаете, после хубава маска или балсам.

# 407
Благодаря Ви за споделеното мнение. Ще нанасяв по-хидратиращи продукти по дължините.

# 408
Който писа за детето с косопад- пуснете и щитовидни хормони.

# 409
Пила съм ревалид + шампоан, никакъв ефект.
Такива гръмки твърдения са много съмнителни.
Чист маркетинг, зор да си продаде шампоанчето.
Ама пробвай.

# 410
На мен ми даде шампоан и ампули. Каза ми обаче да не мажа скалпа си с нищо друго. И се чудя дали да не си ползвам все пак стимуланта на Икаров.

# 411
Пила съм ревалид, мила съм с ревалид, мазала съм с ампули. Помага, ако нямаш сериозни проблеми, а косопада е на база лека загуба на вещества. Има ли намесена щитовидна, ниско нива на желязо или нещо друго, всички тези стимуланти не вършат работа.

# 412
Т.е. на ден по 2 мл. слагаш, нали?
Да, точно така. Сутрин 1ml и вечер 1ml. Като първото ми слагане е още след като си измия косата и е още влажна.

# 413
Някой има ли опит с този тоник?

# 414
Здравейте дами. Преди да забременея трихоложката ми изписа Vichy dercos зеленият шампоан и Аденозил DFm, поради брутален косопад. Причината е неизяснена, но предполагам че е заради раждането ми май месец. Сега съм бременна отново и се чудя аденозил лосион подходящ ли е при бременност?

# 415
Някой има ли опит с този тоник?

Аз си го купих, заедно с шампоана от същата марка. Още не съм ползвала спрея, но шампоана нещо не ми понесе добре, косата стана една такава заплетена... Като цяло медицинската козметика не ми действа добре на косата-Vichy Dercos и разни такива-разплетена дамаджана отвсякъде...
Но на Вас може да ви подейства по друг начин.

# 416
На мен от синия Dercos ми ставаше много мека косата. Сега се мия със Здраве с пантенол. Успокоява скалпа ми, но много ми заплита краищата и затова слагам обилно маска преди шампоана и балсам след него. После сресвам косата под душа докато е намазана с балсама. Повечето шампоани против косопад са много изсушаващи и заплитащи, поне от моя опит.

Поръчах си от iHerb за проба ето този спрей за стимулиране на фоликулите. Има хубави отзиви за него и цената е добра. Вече успях да се напръскам няколко пъти.

# 417
Здравейте дами, имам с няколко въпроса. Прощавайте, не съм чела мненията назад, много информация споделяте, но нямам възможност да я проследя.

Та:
1) Някоя пила ли е Сао палмето или масло от тиквено семе? Знам, че по принцип са за мъже, но как действа, ако се приема от жена?
2) Има ли пробвали тези продукти?

Една позната ги похвали, но само една. А ще се радвам на повече отзиви.
3) И последно - попаднах на някакъв салон Аадхира в София. Рекламират нещо като мезотерапия за скалп и лазерна каска. Някоя пробвала ли е, дори и на друго място? Има ли ефект?

# 418
Здравейте дами, имам с няколко въпроса. Прощавайте, не съм чела мненията назад, много информация споделяте, но нямам възможност да я проследя.

Та:
1) Някоя пила ли е Сао палмето или масло от тиквено семе? Знам, че по принцип са за мъже, но как действа, ако се приема от жена?
2) Има ли пробвали тези продукти?

Една позната ги похвали, но само една. А ще се радвам на повече отзиви.
3) И последно - попаднах на някакъв салон Аадхира в София. Рекламират нещо като мезотерапия за скалп и лазерна каска. Някоя пробвала ли е, дори и на друго място? Има ли ефект?
На мен също ми препоръчаха капсулите . Срещнах се с едно момиче и се разговорихме за различни продукти за коса за растеж и косопад и тя ми ги показа, каза, че нейна позната с оредяване на косата и такава пършива се е възстановила с тези капсули. Мисля да ги пробвам и аз ама сега имам други неща за пиене. От Турция майка ми ми е взела желирани витамини и то три кутии 😃
Ето тези ми е взела.
Сега не мога да кажа дали имат уау ефект, ама се чувствам добре като ги приемам.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 15:37 от Азара.

# 419
На мен от синия Dercos ми ставаше много мека косата. Сега се мия със Здраве с пантенол. Успокоява скалпа ми, но много ми заплита краищата и затова слагам обилно маска преди шампоана и балсам след него. После сресвам косата под душа докато е намазана с балсама. Повечето шампоани против косопад са много изсушаващи и заплитащи, поне от моя опит.

Поръчах си от iHerb за проба ето този спрей за стимулиране на фоликулите. Има хубави отзиви за него и цената е добра. Вече успях да се напръскам няколко пъти.

Аз да спореля, че от червения Vichy Dercos Energy не усетих никакъв ефект.

Общи условия

Активация на акаунт