Косопад - тема 26

• 58 044
  • 824
  •   1
Отговори
# 450
Zanet, в каква форма приемате протеин?

# 451
Предполагам, че на прах или с храната богата на протеини - месо.

# 452
  • Бургас
А някой ползвал ли е шампоан или маска Приорин, да сподели впечатления?

# 453
  • София
Пазарувайте от Нотино, там цените са по-изгодни. За справка тези ампули на Керастас са 76лв. в Нотино и 112 в Златна рибка.
Съвсем малка е разликата- говорим за различни продукти. в момента цената им е с 20 лв ралзика, а комплектът е 246 лв. Аз обаче си купувам на бройка. В нотино мисля,че не може.
Kérastase Densifique

А къде има ампули на бройка?
В златна рибка. Вчера си взех. Тях не ги намаляват обичайно. Иначе ако в момента имате пари за цялата кутия, излиза по-изгодно.

# 454
Но трябва да отида във физически магазин, нали? Не виждам на сайта да продават на бройка.

# 455
Предполагам, че на прах или с храната богата на протеини - месо.
Въпросът ми беше към потребителката.

# 456
Имайте предвид,че пиенето на протеин и яденето само на месо няма да ви премахне косопада! Изпробвано.

# 457
Имайте предвид,че пиенето на протеин и яденето само на месо няма да ви премахне косопада! Изпробвано.
То какво ли помага....
Порцдури правих ефект 0,пих какви ли не гадории пак
..За мазане въобще не бих и пробвала вече нищо,защото съм опитвала 8246 неща и просто повече няма смисъл.
Последно взех отново да пия Приорин,Биотин максимална доза ,Желязо  .Сякаш има минимален ефект от Приорина,но и малко странични ефекти.
Единстменият начин да си лекува косопада е като се  разбере причината..Аз все още не съм,15години го боря и от конска опашка,която не я хващаше нито шнола,нито ластик,то сега падат и само на няколко пъти става.
А колко пъти съм ходила по  различни лекари,всякакли изследвания по 5 пъти,маса пари и отново задъдена улица. .
Намерила съм решението -перукеса ще ставам и това е.

# 458
Защо пиете комбинирани витамини? Комбинираните витамини нито са достатъчна дозировка, нито се усвояват добре.

# 459
То какво ли помага....
Порцдури правих ефект 0,пих какви ли не гадории пак
..За мазане въобще не бих и пробвала вече нищо,защото съм опитвала 8246 неща и просто повече няма смисъл.
Последно взех отново да пия Приорин,Биотин максимална доза ,Желязо  .Сякаш има минимален ефект от Приорина,но и малко странични ефекти.
Единстменият начин да си лекува косопада е като се  разбере причината..Аз все още не съм,15години го боря и от конска опашка,която не я хващаше нито шнола,нито ластик,то сега падат и само на няколко пъти става.
А колко пъти съм ходила по  различни лекари,всякакли изследвания по 5 пъти,маса пари и отново задъдена улица. .
Намерила съм решението -перукеса ще ставам и това е.

По принцип сте права,че откриването на причината е решението. Това значи и че трябва да има психологическото приемане,че е и до ген, до остаряване на организъма, изчерпване на клетките,органите и тн. Както настъпването на определени етапи и периоди от биологичния живот на човеците, така и смъртта са неща, които науката не е успяла да спре. И аз се опитвам да спазвам всички препоръки за здравословен живот,но уви не мога да ходя гола и боса в студ на течение без да ми стане нещо фрапантно на следващия ден, както като деца сме правили...

# 460

И на мен ми се иска да разбера за какъв протеин става дума и как се пие.

# 461

И на мен ми се иска да разбера за какъв протеин става дума и как се пие.
Има десетки видове протеин на пазара. Дори с протеинови хлябове и десерти е залят пазара. Суроватъчен, изолат,оризов,конопен,грахов,яйчен,телешки,соев и тн. Всички те доставят протеин до клетките по-бързо и в по-големи количества от храната.

# 462
Разбираме, но потребителката каза, че на нея ѝ помага и искаме да знаем конкретно какво взима.

# 463
Да да  разбира се, нека разкаже. Аз просто изказвам моето впечатление и предупреждавам тези,които си мислят,че има определено хапче панацея.

# 464
Протеин приемам като месо + субпродукти от месарницата.
Преди време слушах подкаст в който лекар (и то въобще не само един) обясняваше, че сме позабравили да ядем чисто месо. Като на кг тегло е нужно да се приемат по 1,5 грама чист протеин.
Обаче, примерно от пържола от 100 гр усвояваме около 20 грама чист протеин.
Избягвам доколкото мога да ям салами, луканки Cry, въобще пакетирани колбаси като прошуто, хамон (те освен, че са пълни с натриев нитрат имат и нитрити, които за нас са токсични.
Гледам надолу са писали за някакви протеинови хлябове, десерти, суроватни не знам си какво, нека всеки за себе си да прецени какво да яде. Аз не ги ям.
Тележки протеин бих си купила, спира ме това, че ще ми е безкрайно по-лесно да си купя телешко месо и да си направя бульон + ястие, а не на последно място и цената.
Знаете, че при нас далеч не всечко скъпо е качествено. Много често е точно обратното.
Не мога и да кажа, че успявам на ден да изям толкова чист протеин, но откакто започнах да обръщам внимание на това, рядко ме страдам от косопад.
И тъй като темата е за косопада, пак ще напиша какво работи при мен: 3* 2 геритамина на ден + цинк от 15 мг, като гледам да не забравям и вит Ц.
Подчертавам, че нямам някакви остри или хронични заболявания за сега. Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт