За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 23 058
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Satisfied Аха, направо като Ринго Стар Laughing

Това ми напомни, че любимката ми Kim Mi Kyung също обича да барабани
Ajumma Kim mi kyung drum

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 10:57 от Danifin1

# 166
В началото на 2025 ще има нов сериал с Минчо - When the Stars Gossip
Това ще е космическа романтика. Минчо в ролята на акушер-гинеколог ще бъде космически турист и ще се срещне с Тя (Gong Hyo Jin) на космическа станция и вероятно ще се влюбят.

Рекламират го като първата космическа драма. Явно са забравили за The Silent Sea , но няма значение и аз понякога искам да забравя, че съм го гледала.

# 167
В началото на 2025 ще има нов сериал с Минчо - When the Stars Gossip
Това ще е космическа романтика. Минчо в ролята на акушер-гинеколог ще бъде космически турист и ще се срещне с Тя (Gong Hyo Jin) на космическа станция и вероятно ще се влюбят.
Laughing Звучи още от сега като негледаем мишмаш./ мое мнение/
Аз днес се връщам от моите митарства и съм се загледала в леки кримки, които могат да вървят във фон. Но тази става и за гледане ,засега Wink Go East (2024)  и това
  The Legend of Heroes: Hot Blooded (2024) не е кой знае какво, става за гледане от един път.

# 168
Не мисля, че цялото действие ще се развива в космоса. Първите епизоди и после в Корея и вече ще стане стандартен ромком преминаващ лек драматизъм.
Освен ако Минчо не пътува с Боинг Rolling Eyes Joy и трябва да остане горе по технически причини.

# 169
Много харесвам Gong Hyo Jin. И много съжалявам, че ще е с Минчо, който без да се обиждаме, ми стои мазен и дебел. В каквото съм го гледала- все не разбирам за какво го величаят. Аз си гледам само седмично по две епизода от Добрия партньор- адвокатския филм за разводите и без да е нещо Уау е доста приятен. Хубав ден!

# 170
  • вятърничава
Satisfied Аха, направо като Ринго Стар Laughing

Това ми напомни, че любимката ми Kim Mi Kyung също обича да барабани
Ajumma Kim mi kyung drum
Вече ни е ясно,че аджумите така освобождават натрупаното напрежение.По-добре да бият барабани, отколкото мъжете и децата си.Последиците от второто са вече налице Joy
Освен ако Минчо не пътува с Боинг Rolling Eyes Joy и трябва да остане горе по технически причини.
Айгуу, голяма шегаджийка си ти, благодари се,че фен базата му не може да чете на български,щяха да те разкостят.Все е в челните места на годишните класации за любими актьори.А Gong Hyo Jin пак с младо ще играе.Одобрявам!
Чудя се с какво ще запълнят 20 епизода,кой прави вече такива дълги сериали? Само китайците.

Феновете на Lee Soo Hyuk видяха ли как ще изглежда в Queen Woo, стартира утре.

# 171
  • пак на Рив Гош
Гледам и наваксвам:

Не съм гледала още:
+1 и за двете категории. И +100 за DNA Lover Joy. На път съм да го зарежа заради абсолютно неадекватната Главна Птица (вече даже не обръщам внимание на псевдонаучните недомислици). Тази жена ме изкарва от равновесие. Само усмивката на Шиуон ме крепи за момента. Не знам, обаче, за колко дълго.
И аз се върнах днес от странство и би трябвало да си вляза в сериалния ритъм. Имам поне 3-4 серии и от Good Partner, които послушно ме чакат.
Arthdal Chronicles ми вървят на върхове и спадове, но все пак вървят, наред с текущите.
Кос-ром-а с Минчо смятам да го пропусна (не харесвам и двамата главни), но ще трябва да видя къде ще мога да гледам Шин Мин А с младото Йон Де (No Loss In Love) и Queen Woo (показах вида на Lee Soo Huyk на щерката, която му е фен, коментарът беше "le god" Grinning)

П.П. Джуно е бил тия дни (май) в Париж:

П.П.2. Може ли да съм Рита? Joy
Скрит текст:

# 172
  • България
Феновете на Lee Soo Hyuk видяха ли как ще изглежда в Queen Woo, стартира утре.
Някои видяхме и сме бесни.
Не стига че са му малко ролите, а повечето му не струват.
Годините си вървят, явно няма да го видя в много и добри роли.
Не само красив и талантлив, а и със страхотен глас.

# 173
# 174
  • пак на Рив Гош
Първият рийл свършва много бързо! Joy В кой сериал Уки се разсъблича толкова чевръсто?

# 175
Има ли някаква тенденция всички сладури да са  възможно най-загрозени и мърляви?

bb6, аз харесвам Минчо в Faith, защото там има най-хубавата прическа.

# 176
  • България
Lee Min Ho е многолик.
Гледала съм го само в три сериала, харесва ми.
И аз го намирам за пухкав, но пак ми харесва.

# 177
Той е много висок, или поне в сериалите изглежда така. По-добре да е загладен, отколкото кльощав.

# 178
  • България
Според руски сайт:
Рост: 187 см
Вес: 73 кг
Предпочитам кльощавите, той не е точно закръглен, а някак пухкав в лице и това създава едно такова впечатление на закръгленост.
Иначе е с нормално телосложение, според моите виждания.

# 179
  • вятърничава
Той е просто мъж.
На Чи Чанг Ук това му е нов филм Revolver (2024).
https://www.instagram.com/jichangwook.star/p/C99s6n-N_nP/
 Снима и нов сериал Gangnam B-Side и няма да се развива действието в космоса, а в Gangnam и е някаква гангстерско-дететктивска история. Затова е мърляв, пиян и евентуално замаян, все пак е гангстер, не е доктор. Ама пак си е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт