За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 21 970
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
........................... между две дрямки днес понаваксах с Dear Hyeri. Почна полека-лека да ми се изяснява кой кой е и как са навързани нещата.
.........................................
Навързаха ли поне малко конците нататък, че аз до 3-ти епизод нищо не разбрах, освен че главната страда от биполярно разстройство, а двамата мъжове около нея си имат собствени скелети в гардеробите.

# 676
  • пустинен пъпеш
В днешния 3 еп. на  A Virtuous Business(Netflix) се получи интересен контраст между радващите се на първата си заплата новоизлюпени търговки на секси бельо и бавно преминаващото покрай тях ремарке  със завръщащите се от работа на полето жени ,обути с гумени ботуши ,облечени с избелели стари дрехи и със забрадки на главите.

# 677
  • пак на Рив Гош
Навързаха ли поне малко конците нататък, че аз до 3-ти епизод нищо не разбрах, освен че главната страда от биполярно разстройство, а двамата мъжове около нея си имат собствени скелети в гардеробите.
2в1, аз не съм много по-напред Wink на 5ти епизод съм, но полека-лека започват да разплитат сюжета. Главната (в "основната" си личност) започна да се усеща, че нещо не е наред, но пък алтернативната личност взе да се проявява все повече, та според мен интересното започва тепърва (надявам се). И дано да не оплескат много сюжета.

# 678
  • Русе
Роца спомена Пак Со Джун, та се сетих: гледам едно клипче с Пако, вързал престилка, обслужва маси, ама ломоти на испански. Рекох си "Аха, хванах те! Играеш не само за Холивуд?! Дойде и в Европа да снимаш..." И чувам  испанеца да споменава истинското му име...Open Mouth
Та, някой знае ли какъв е бил този експеримент?

# 679
Лека нощ с едно шоу с дронове
https://fb.watch/vjI4KfoUI1/
Скрит текст:
Също за лека нощ:

# 680
Роца спомена Пак Со Джун, та се сетих: гледам едно клипче с Пако, вързал престилка, обслужва маси, ама ломоти на испански. Рекох си "Аха, хванах те! Играеш не само за Холивуд?! Дойде и в Европа да снимаш..." И чувам  испанеца да споменава истинското му име...Open Mouth
Та, някой знае ли какъв е бил този експеримент?
Участва в шоуто Youn's Kitchen и продължението Jinny's Kitchen. Снимаха разични сезони в Индонезия, Испания, Мексико, Исландия. Някое от тях си засякла.

# 681
  • пак на Рив Гош
Melody of Golden Age (2024) - довършен, като последните 5-6 епизода с малко препускане. Много добре ми вървеше някъде докъм 33-34ти епизод и после нещо ме поизгубиха за каузата. Поразвлачиха нещата, можеха да го дават една идея по-стегнато. Но двамата Главни много ми харесаха, особено Тя. Обичам когато героините не са Големи Бели Птици. Хубава им беше динамиката, особено в началото, когато си въртяха номера. После също ги одобрих. И края го одобрих Joy.
8.5* (което за китайски сериал при мен е добра оценка), ако поразмисля нощеска, може даже да я вдигна на 9*.

Хубавата новина на деня е, че в дорама-та са започнали да превеждат новия сериал на китайския ми Номер Две, Chen Xing Xu - A Beautiful Lie (2024). Засега има само един епизод със субтитри, ще почакам да се понатрупат.

И за приятен край на деня - реклама с китайския ми Номер Едно, Wu Lei - https://youtu.be/Q60YdQ9RGg8?si=nYQxPmGfYDIbW_BB

# 682
  • България
Melody of Golden Age (2024) - довършен, като последните 5-6 епизода с малко препускане. Много добре ми вървеше някъде докъм 33-34ти епизод и после нещо ме поизгубиха за каузата. Поразвлачиха нещата, можеха да го дават една идея по-стегнато. Но двамата Главни много ми харесаха, особено Тя. Обичам когато героините не са Големи Бели Птици. Хубава им беше динамиката, особено в началото, когато си въртяха номера. После също ги одобрих. И края го одобрих Joy.
8.5* (което за китайски сериал при мен е добра оценка), ако поразмисля нощеска, може даже да я вдигна на 9*.
Точно!
И аз съм на това мнение и заради последните няколко и според мен излишни епизода писах 8/10.
Първо вървеше с 10, смъкнах на 8,5 и след още малко мислене отиде на 8.

Текущия ми Are You the One (2024) тръгна с 9, но нещо започнах да бързам и явно оставащите ми 17 епизода ще смъкнат още оценката.
Скрит текст:
Нещо много гнусно има в цялата история.
Първо лъгаха нея, сега тя го лъже, но той поне е от добрите. Тя е разбойник. Не харесвам такива, даже тип Робин Худ.
С всички тия лъжи някак си не ми се струва да е добре да са заедно. Цялата тая история ме предизвиква неприятно чувство.

# 683
За тези, на които е любимец
https://www.facebook.com/share/r/UoyGJRUBtgkuDHpr/

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 11:21 от victoria vassileva

# 684
Честно казано, азиатската мода, в повечето случаи ми е непонятна Smiley

Загледах Fateful Love аз. До 16 серия съм и върви много добре. ГГя бие шамари наляво и надясно:satisfied:
Само дето мъжете са от грозновати надолу, но се свиква, ако историята е интересна.

# 685
  • Русе
Благодаря за споделянето! Любимец е силно казано. За мен е интересен - има лице за отрицателни образи ( то положителен герой всеки може). Там е предизвикателството и го могат само добрите артисти. Мое мнение.

# 686
И да ви пожелая хубава седмица с нашия пеещ бонбон

# 687
  • пак на Рив Гош
Понеже съм една слаба жена, изгледах първата серия на A Beautiful Lie (2024). Дава заявка за лековат ромком с още по-лековат сюжет. Chen Xing Xu, макар и разрошен, е все така очарователен. Остава и Главната да не е съвсем гугутка, и ще се разберем с този сериал.

# 688
Понеже съм една слаба жена, изгледах първата серия на A Beautiful Lie (2024). Дава заявка за лековат ромком с още по-лековат сюжет. Chen Xing Xu, макар и разрошен, е все така очарователен. Остава и Главната да не е съвсем гугутка, и ще се разберем с този сериал.
Безусловно вярвам на вкуса ти и започвам филма. Актрисата ми е малко анти- мисля, че игра с Дилън Уанг в историята с евнуха- извинете, че пиша така, но нали знаете, че не си водя записки. Хубав ден!
ПС И една причина да не искам да отида в Корея- нито на екскурзия, нито на работа.
https://www.facebook.com/reel/899847362244362

# 689
  • пак на Рив Гош
Вики, не съм сигурна, че това е най-добрият избор. Понякога и аз не се доверявам на вкуса си Joy
Не подхождай с големи очаквания към сериала, особено откъм достоверност и кохерентност на сюжета, чиято важност обсъждахме преди няколко дни в темата. Но аз съм още на първия епизод, за повече няма субтитри.

За клипчето - обаче как дисциплинирано се редят на опашка и никой не предрежда. Това тук няма как да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт