За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 23 064
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • България
15 епизод, тъкмо го изгледах.
Беше ми по-лек, поне попадна при свестни роднини, врагът е отвън.

# 331
  • София
15 епизод, тъкмо го изгледах.
Беше ми по-лек, поне попадна при свестни роднини, врагът е отвън.

Ох, е точно там започнаха моите мъки - доста ми беше тежко и ме беше яд какво се случва.

# 332
# 333
Вторият линк ме нокаутира понеделник сутрин Sweat Smile
Ясно е, че има доста филтър, но въпреки това, гледката е впечатляваща.

# 334
https://telegraph.bg/svetski/novini/nagradite-emi-shogun-s-rekor … iali-video-427847
Награди за "Шогун"- светът не е това, което беше...

# 335
  • вятърничава
Днес попаднах на това Grinning
Айгууу, красота х 3 Heart Eyes
Което ми напомни, че Lee Sang Yi много ме радва в No Gain No Love. Кога ще му дадат на това момче истинска Главна роля (демек, да не е Трето Колело или от Втората двойка)?
Кого лъжат тези,че Lee Sang Yi не бил във форма и не можел едно гадже да вдигне на ръце?
Явно не са гледали bloodhounds. Освен да се бие,може да пее добре и участва в мюзикъли.
Скрит текст:

Да, "Шогун" , Хироюки Санада и Ана Савай триумфираха на наградите Еми.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 14:28 от bb6

# 336
  • пак на Рив Гош
Омооо, на аджума бонбончето той! Heart Eyes

Кого лъжат тези,че Lee Sang Yi не бил във форма и не можел едно гадже да вдигне на ръце?
Явно не са гледали bloodhounds.
Нали? И аз точно за Bloodhounds се сетих като показаха как горкият се мъчеше с щанга има-няма 5кг Joy 

Love Next Door: 10ти епизод е с дължина 1ч30. Имайте го предвид и се запасете с Coffee и Cookie . И с кърпички!

След 2 епизода на Seoul Busters оставам на клона. На моменти се хиля с глас (нещо, което ми се случва рядко), толкова са ми нелепо-забавни всичките герои. Дава ми една атмосфера като на "Полицаят от Сен Тропе".

# 337
Снощи се погледна листа със сериали, които уж гледам и си казах, че скоро не съм виждала Zhang Ling He и за това забравих за всичко друго и гледам Story of Kunning Palace .
Първите два епизода само видях и ми хареса.
Малко с това връщане назад в миналото, за да се промени съдбата ми напомня на The Princess Royal , но този е от миналата година и той няма спомен за нищо.
Момчето за 2025г. има обявени два сериала и двата са съвременни, което означава без перуки и мечове. Малко ще ми липсват.

# 338
  • България
Да, също си помислих, че актьорът е в подобни роли, но ще си оставя Story of Kunning Palace (2023) за повторно гледане, докато The Princess Royal (2024) не ми допадна толкова.
Перуките ще ми липсват толкова, че сигурно няма да гледам съвременните сериали.
Китайските такива ужасно лигави, рядко попадам на свестни.

Днес попаднах на това Grinning
Това е съвършено мъжко тяло за мен. Heart

# 339
  • вятърничава
Явно Минчо и Минка имат доста голяма разлика в ръста, въпреки високите токчета и платформи са я качили и на дървено стъпало. Често при такива сцени лице в лице и целувки, прегръдки, ползват подобни помощни средства,за да ги поизравнят.

# 340
Аз пък загледах снимката колко слабичък е в действителност Минчо. Тези дни срещнах информация, че една от най-вървежните китайски актриси е 39 кг. В момента не се сещам за името и, но по едно време нямаше сериал без нея- ще се сетите. Тези хора как понасят натоварванията на професията при това тегло?

# 341
  • пустинен пъпеш
Zhang Ling He в момента го гледах в My Journey to You(2023),който бях загледала до началото на еп.3  и бях поизоставила заради преобладаващите тъмносиви цветове на сцените,но сега сериала ми харесва,музиката също особено инструменталите с флейта(в последния 24 еп.тонът на флейтата се променя доста закачливо ,когато Gong Zi Yu притваря очи,напразно очаквайки целувка от Yun Wei Shan,а тя с усмивка го пита защо той затваря очи). Е част от епизодите малко ги попрехвърлям набързо само колкото да проследя нишката на действието.И имам въпрос към гледалите,в началните епизоди показаха как дават на невестите чай за неутрализиране на изпаренията на долината и беше обяснено,че продължителното му приемане ще повлияе на възможността им за зачеване,а в еп.24 Shangguan Qian(въпреки че има познания за лечебните средства) прошепна на Gong Shang Jue,че носи неговото дете,та се позачудих дали казаното от нея е истина или е опит да се спаси,тъй като  според мен тя се поусмихна многозначително,докато си тръгваше през каменната врата.Финалът е едновременно и отворен(даващ възможност за 2 сезон),и същевременно дава някакъв завършек.

# 342
  • България
Останах с впечатление, че е.
Но при китайците не се знае.
Надявам се на втори сезон.

# 343
  • София
Аз пък загледах снимката колко слабичък е в действителност Минчо. Тези дни срещнах информация, че една от най-вървежните китайски актриси е 39 кг. В момента не се сещам за името и, но по едно време нямаше сериал без нея- ще се сетите. Тези хора как понасят натоварванията на професията при това тегло?

Трудно. Преди време бях гледала видеа и чела статии за боди шейминга в индустрията в Китай - повечето актриси и някои от актьорите са с поднормено тегло и въпреки това режисьори и агенти продължават да ги карат да отслабват. Припадъци и вливания са много често срещани, някои дори не ядат, за да поддържат кг, карат на глюкоза. Хубаво е когато мазнините са на минимум, помага и генът им, структурата, но въпреки всичко много актриси са нездравословно слаби заради изискванията. И се получава така, че феновете в нета ги оплюват колко са слаби, с в индустрията им отказват роли, защото са “дебели”.

Факт, че за wuxia и xianxia ги искат слаби, заради пластовете дрехи и въжетата, но при жените понякога е екстремно. Аз си признавам, че толкова съм свикнала на слаби актьори в костюм, че Zhang Ruo Yun в Joy of Life отначало ми изглеждаше прекалено едър.

# 344
Да, също си помислих, че актьорът е в подобни роли, но ще си оставя Story of Kunning Palace (2023) за повторно гледане, докато The Princess Royal (2024) не ми допадна толкова.
Връщам си думите назад. Не си приличат ролите му.
В The Princess Royal беше твърде добър и влюбен. Всичките му действия след връщането бяха, за да е доволна и щастлива Тя.
В Story of Kunning Palace въобще не ми се струва добричък. Още съм в началото, но самият герой излъчва хитрост и надменност. В случката пред хана, когато бяха взели за заложник Тя не ми се струваше, че нямаше намерение да я спаси. Ако Тя не си беше помогнала, Той щеше да остави да и резнат вратлето.Ама още не са влюбени. Дано когато се появи любовта не умрат мозъчните им клетки.

Общи условия

Активация на акаунт