За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 23 145
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Jang Geun Suk е напълнял преди и по време на лечение на рак щитовидната жлеза.
В клипче в tou tobe  от преди няколко дни го разказва.

Аз много плаках и за него в Hong Gil Dong 😭

# 436
  • пустинен пъпеш
Рори ще се радвам да напишеш и името на другия сериал.

# 437
  • България
Епизод 11 от Go East (2024).
Преговори между двете държави в тесен кръг.
Това е извън залата.

Joy

# 438
  • София
Моарейн, интересен ли е? Много го хвалят из нета и съм си го отбелязала за гледане.

# 439
Двете момичета и момчето на заден план имат миниатюрни главички - споменавам го, защото ми направи впечатление Simple Smile

# 440
  • България
Моарейн, интересен ли е? Много го хвалят из нета и съм си го отбелязала за гледане.
11 епизода, да.
Добре се развива, хубави актьори, декори, има и история.
И ми се плаче, и ми се смее.
Харесва ми.

# 441
11 епизода, да.
Добре се развива, хубави актьори, декори, има и история.
И ми се плаче, и ми се смее.
Харесва ми.
Гледам го с удоволствие. Не е нещо уау, но особено ГГ е много хубаво момче. ГГ ми грознее, ама какво да се прави...

# 442
  • България
И главната харесвам.

Заради главния Tan Jian Ci не гледах втори сезон на Lost You Forever (2023).
Прочетох какво ще стане с героя му и се отказах от втори сезон.

Неговият герой ми беше най-интересен, най-пълнокръвен.

# 443
  • София
victoria vassileva, Моарейн, благодаря, ще го придвижа напред значи.

# 444
Рудуду, другият сериал също е за исторически личности от чосонско време и то за времето по което кралят, който ще стане принц Йонинг от Джакпот е принуден да убие сина си принц Садо и да коронова като престолонаследник внука си, възрастната версия на който е изиграна от 3ия принц от АС. Сериалът е Воинът Пек Тонг Су. В главните роли са Йогито и момченцето от Време между куче и вълк в детските версии и Джи и Съни в порасналите версии на героите.Отново страхотна игра на мъжкия каст.

# 445
Изгледах Red Swan (2024). Кратичък е...10 серии. Сценарий , режисура, бойна хореография...всичко е на ниво. Заслужава си. Поне на мен много ми хареса.

# 446
  • Русе
Изгледах Red Swan (2024). Кратичък е...10 серии. Сценарий , режисура, бойна хореография...всичко е на ниво. Заслужава си. Поне на мен много ми хареса.
Току-що прочетох, че във 2-ри епизод имало мини - бг - участие. Виолончелистката Нели  има влог в you tube - Nely and family in Korea. В едно от видимата разказва за снимачния процес на този епизод. Видеото е от преди година.

# 447
  • пак на Рив Гош
Аз два дни запуснах гледането на сериали и изоставам с "графика". Тази вечер ще трябва да наваксвам.
Но пък за сметка на това се просвещавах за Бусан, Улсан и Hyundai (което май значело "настояще" между другото), както и за отглеждането на червения женшен, който е в състава на помадките, които ме държат във вечна младост Joy
А снощи се забавлявах с втория подкаст на "френските" корейци, за които споменах преди няколко дни, които правеха сравнителен преглед на запознанствата, свалките, срещите и връзките във Франция и в Корея. Изводите ми са два: 1) К-драмите не са истинския живот, макар че понякога и да се доближават до него; 2) не бих издържала във връзка със средностатистически кореец Joy.

Алгоритъмът на Инстаграм онзи ден ми предложи профила на Lee Sang Yi, който е Вторият главен в обсъждания напоследък No Gain No Love и Първи главен в Spice Up Out Love.
Изпуснах петъка, но нека да е съботно:
Скрит текст:

И плочник от Woo Do Hwan:

И, понеже говорим за корейски сериали, не може да минем без WC Wink : https://www.instagram.com/reel/C_ztV9jSBa3/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
(вече ми е в задължителния списък за Сеул Joy)

# 448
  • вятърничава
Жалко, че няма бутон МНОГО ПОЛЕЗНО.
Скрит текст:
И, понеже говорим за корейски сериали, не може да минем без WC Wink : https://www.instagram.com/reel/C_ztV9jSBa3/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
(вече ми е в задължителния списък за Сеул Joy)
Реших, че тоалетната с гледка е семейна Scream след това осъзнах, че е огледало. Joy
https://www.instagram.com/reel/C_N4LdWt2rh/ изглежда нереално.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 22:24 от bb6

# 449
  • пак на Рив Гош
bb6, много впечатляващо!
За другите места не знам, ама преди няколко дни две мои дружки се върнаха от пътуване в Китай и гледах снимките им именно на влака, дето влиза в сградата и на едни огромни "корабчета" (почти сгради) по реката до моста.

Общи условия

Активация на акаунт