Херпес-1

• 5 226
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
Това са хомеопатични лекарства и предполагам, че няма проблем да се приемат по време на бременност.
Вижте в листовките.
Попитайте доктора си!

# 31
Здравейте, имам херпес не знам кога съм се заразила с него. След преживят голям стрес Мин. Година започна да ми излиза по два пъти в месеца по време на овулация и по време на цикъл. Започнах приема на Л Лизин, помогна доста 3 месеца не ми беше излизал, но ето че сега пак е на лице. Купих си и котешки нокът които ще започна да приемам от днес. Лизинът го приемам 2 пъти по 1 таблетка от 1000мг е. Чудя се дали ще е проблем да ги приемам двете хранително добавки.
Л-лизинът впечатлена съм от него. Цял живот се боря с акне, от както го приемам нямам и една пъпка, също така започна да ми расте нова коса. Явно има доста ползи.

# 32
Здравейте, това дали е херпес според вас? За втори път излизат в рамките на 10-15 дена. Според педиатър е ухапване от насекомо, дерматолог каза фоликулит (за първото избиване). Сега при второто не сме водили на лекар. Доколкото може да се разчита на детето, не сърбят и не болят...

https://i.postimg.cc/SNQW877R/IMG-20250528-213337.jpg

# 33
Уки, записа ли се за експерименталното лечение?

# 34
Здравейте, това дали е херпес според вас? За втори път излизат в рамките на 10-15 дена. Според педиатър е ухапване от насекомо, дерматолог каза фоликулит (за първото избиване). Сега при второто не сме водили на лекар. Доколкото може да се разчита на детето, не сърбят и не болят...

https://i.postimg.cc/SNQW877R/IMG-20250528-213337.jpg
Не е херпес, по-скоро ми прилича на наяден от бълха. Но може да отидете на кожен.

# 35
Уки, записа ли се за експерименталното лечение?

Здравейте на всички.
Клиничното проучване вече е към края си. При мен няма ефект, излизат си ми гадините. Най- вероятно съм попаднала в плацебо групата, защото освен на мен и на още една жена, на останалите не им избиват херпеси до момента.
Рано е да се каже дали лекарството ще е високоефективно, но за сега звучи обещаващо.

# 36
Ще споделиш ли как се казва и кога ще е на пазара

# 37
Ще споделиш ли как се казва и кога ще е на пазара
Още си няма име, само номер.
Ако покаже добри резултати и го пуснат в продажба, ще пиша, но това отнема много време... Години вероятно...

# 38
От месец не мога да потуша херпес до устата. Крем "Зраве" и Ациклостад не помагат - не е болезнен , но е постоянен и мехурчетата са по-разпръснати от друг път. Някакви препоръки ?

# 39
Ацикловир през устата. Крем здраве за херпес е все едно да лекуваш ишиас с аспирин.

# 40
Какво ви е мнението за лепенките при херпес на устните? Има ли някакъв ефект? Само това май не съм пробвала (всъщност си купих едни, които така и не успях да залепя).

# 41
Какво ви е мнението за лепенките при херпес на устните? Има ли някакъв ефект? Само това май не съм пробвала (всъщност си купих едни, които така и не успях да залепя).
Аз ползвам лепенки и съм доволна.
Не позволяват на мехурите да се разкъсват, разрастват и разнасят.
И аз в началото изхвърлих доста лепенки, докато им хвана цаката, ще свикнеш.

# 42
Записах се и аз за експерименталното лекарство. В момента има тестваща група и ако ме одобрят ще започна от септември.

# 43
От това експериментално лекарство какъв ефект се очаква.Разрежда ли рецидивите.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт