Херпес-1

• 5 228
  • 62
  •   1
Отговори
# 60
На мен не са ми се обадили. Жалко, надявах се.

# 61
Може ли да препоръчате венеролог, от когото сте доволни?

P.S. Ако след секс с даден партньор, избие за първи път херпес, това означава ли, че заразата е от него или е възможно преди това също да го е имало в латентно състояние?

# 62
На мен не са ми се обадили. Жалко, надявах се.
Жалко на мене ми се обаждаха няколко пъти но моят се води тип 1 въпреки че е там доло... И казаха приемаме само с тип 2  аз мисля да ги посетя в октомври ще бъда в София даже и малко разговор с тях ще ми е полезен  ...
   АЗ намерих  група в телеграм  с много  доволни видео  и чат  отговори за  една докторка  рускиня   която дава(ПРОДАВА) лекиции   там има доста доволни жени   които са им спрели рецедивите   който  иска да е провери  аз  още  не знам какво да правя  понеже в момента съм на супресивна  сесия  6м  по 1 таблетка валтрекс   групата е  СТОП ГЕРПЕС ИНТЕНСИВ   Д-р Садовская  по всичко личи че е голям специалист по много  проблеми   не само херпеси ако   от моя курс   с хапчета няма  полза смятам да се свържа за  лекции ...  същото време чакам  мои познати да се върнат Москва  да ми кажат какво са разбрали за  руската ваксина към този момент помолих ги да питат  тяхните  доктори     извинявам се за  правописните грешки    но смятам че тука  това не е  на първо място Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 15:23 от shock

Общи условия

Активация на акаунт