Херпес-1

• 5 225
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
Тц. Не проработи. При още едно момиче с което си писахме също не проработи. Това не означава разбира се да не се пробва. Мисля, че всичко си е организъм. При едни излиза само един път и никога повече. При други често.

# 16
Ох, забавих се да пиша за хомеопатичната схема - извинете ме!
Значи схемата за лечение се прилага един месец :
ХИПЕРИКУМ ПЕРФОРАТУМ 30 СН - два пъти на ден по 5 гранулки.

РУС ТОКСИКОДЕНДРОН 30 СН - три пъти на ден по 5 гранулки.

МЕЗЕРЕУМ 9 СН - два пъти на ден по 5 гранулки.

А превантивно само Рус Токсикодендрон 30 СН - веднъж седмично 10 гранулки наведнъж.

# 17
Здравейте! По принцип имам рецидиви на херпес симплекс тип 1,който обаче избива отзад,пад кръста.Преди 5 дни изби под гърдите,подобно на ивица и още един под мищницата.Бях при моята дерматоложка,която отсече херпес зостер!Изпаднах в паника,защото съм слушала за болки силни и усложнения.Но нищо по различно нямам освен обичайните при симплекс.Чудя се,дали не е сгрешила.Между другото има ваксина за херпес зостер,одобрена в европа,но в бг няма внос-shingrix

# 18
Аз имах херпес зостер на ухото. Имаше болки да не мога да си легна на тази страна, от време на време на боцкания после тъпа болка и сърбеж, но не съм пила обезболяващи. Аз не съм имала досега херпес симплекс и не мога да сравня.  А сега близо година по-късно от време на време ме сърби за по 1 час и спира, остатъчно от нерва, в началото и поболваше. Не съм изпитала страшните болки, за които говорят всички.
Иначе при мен се оказа друга инфекция това, за което се притеснявах да не е херпес.

# 19
За съжаление и аз попаднах в групата с херпес симплекс. За първи път се прояви преди два дни, болезнени пъпчици в интимната област. Въпроса ми е нормално ли водите полов живот, когато естествено няма видима проява. Притесняваме в бъдещи отношения, как би го приел човекът до мен. Трябва ли да забравя за оралните ласки към мен? Естествено е че не са най-важното, но пълноценния сексуален живот според мен е важен за една здрава връзка.

# 20
За съжаление и аз попаднах в групата с херпес симплекс. За първи път се прояви преди два дни, болезнени пъпчици в интимната област. Въпроса ми е нормално ли водите полов живот, когато естествено няма видима проява. Притесняваме в бъдещи отношения, как би го приел човекът до мен. Трябва ли да забравя за оралните ласки към мен? Естествено е че не са най-важното, но пълноценния сексуален живот според мен е важен за една здрава връзка.
Вирусът е заразен от първото усещане за дискомфорт или подуване до два дни след зарастването на раните. През този период се въздържайте.

# 21
Може ли да ми препоръчате добър доктор вирусолог? За пръв път ми се появи тая гадинка, ужасно болезнено, не можех да пишкам, да седя, на ходя… май е към края си, но с ужас разбирам, че може да се появи пак. Не можех да работя… това всеки месец няма да го издържа. Какви лекарства пиете, всеки път ли минава повече от седмица докато се махне? От петък ме мъчи, още не се е разкарало…

# 22
Може ли да ми препоръчате добър доктор вирусолог? За пръв път ми се появи тая гадинка, ужасно болезнено, не можех да пишкам, да седя, на ходя… май е към края си, но с ужас разбирам, че може да се появи пак. Не можех да работя… това всеки месец няма да го издържа. Какви лекарства пиете, всеки път ли минава повече от седмица докато се махне? От петък ме мъчи, още не се е разкарало…
Съжалявам да ви съобщя, но щом един път сте заразен с таъв херпес, докато дишаме, ще се появява. И при най-малкият стрес и когато той си иска избива.
Явно вашият херпес се появил във вагината. Там.много боли и дори не може да се пишка нормално-пари, щипе и боли. Явно някой мъж ви е заразил.
Ако имате често рецидиви, отидете на дерматолог. Той ще ви предпише схема на лечение като Валтрекс, Ацикловир. Но не купувайте крем с ацикловир съставка. Не помага.
urto77 Благодаря за споделената схема. Помага ли ви? Видях, че през ноември месец сте писали. Споделете дали през тези 2 изминали месеца ви помага схемата и избива ли ви херпес? Или ако избива, бързо ли минава?

# 23
Здравейте!
Търся отзиви и насоки за ваксини за Херпес симплекс - глутеален.
Също ме интересува дали някой е мазал външно с Лизин?
Не се издържа вече, от две години някъде пия непрекъснато Валтрекс по 500мг. всеки ден, а като излезе херпеса пия по 3000мг дневно. Един прием да пропусна и гадината веднага избива...

# 24
urto77 Благодаря за споделената схема. Помага ли ви? Видях, че през ноември месец сте писали. Споделете дали през тези 2 изминали месеца ви помага схемата и избива ли ви херпес? Или ако избива, бързо ли минава?

Не знам дали помага, честно казано...

Месец след първата поява, точно покрай цикъла, дъщеря ми твърди, че пак е започнало да излиза. Този път тя незабавно, още при най-малкото подозрение, започна да приема Ацикловир и не се разви по-нататък.
Аз лично дори не съм убедена, че е щяло да излезе втори път, но... тя така твърди.

Слава на Бога, от тогава мина отново още един месец и засега не се е чувало.

# 25
Здравейте отново.
Кандидатствах за клинично изпитване на ново лекарство за лечение на генитален херпес и ме одобриха 😀
Много, много се надявам да има ефект и да мога да спра Валтрекса и да разредя рецидивите...
Не знам дали е позволено да дам контакти тук, но ще опитам, пък дано админите оставят информацията, защото е наистина ценна.
https://genitalenherpes.bg/stradate-ot-genitalen-herpes/
Освен това опитах външно мазане с Лизин.
Моят херпес се води глутеален, но пак е Симплекс тип 2 - излиза на бузите на дупето и около опашката... не знам дали това е приложимо върху гениталиите...
Стрих на фин прах част от таблетката и с мокър пръст натопих и намазах върху херпеса. Облекчава доста бързо. Направих си и боров вазелин със стрит Лизин. След няколко дни ще мога да дам повече информация за ефекта.
Споделяйте за всичко, което пробвате, защото наистина са кошмарни тези херпеси...

# 26
Това е страхотно. Моля ви, информирайте ни как върви лечението.

# 27
Обезателно ще ви държа в течение.
Дано лекарството да има добър ефект и да облекчи и разреди рецидивите, докато чакаме да пуснат ваксина някой ден.

# 28
Обезателно ще ви държа в течение.
Дано лекарството да има добър ефект и да облекчи и разреди рецидивите, докато чакаме да пуснат ваксина някой ден.
И мен ме дръжте течение в опитното лечение на генитален херпес. Той е голям бич. Благодаря ви.

# 29
Ох, забавих се да пиша за хомеопатичната схема - извинете ме!
Значи схемата за лечение се прилага един месец :
ХИПЕРИКУМ ПЕРФОРАТУМ 30 СН - два пъти на ден по 5 гранулки.

РУС ТОКСИКОДЕНДРОН 30 СН - три пъти на ден по 5 гранулки.

МЕЗЕРЕУМ 9 СН - два пъти на ден по 5 гранулки.

А превантивно само Рус Токсикодендрон 30 СН - веднъж седмично 10 гранулки наведнъж.

Знаете ли дали терапията е подходяща за бременни?
Аз съм в 10 г.с. и съм с активен в момента Херпес Зостер - генетален.
Писах на док. дали мога да пия Ацикловир 400 мг, но нямам отговор от него.

Общи условия

Активация на акаунт