Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 480
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Ели, от сега стискам палци!

# 256
  • при късмета
Стискам палци всичко да мине лесно на Слави и татко и ефекта да е търсения.
Ние се надяваме да има половин час без дъжд този уикенд, че да сложим тази врата

# 257
Ели стискам палци!

# 258
  • София
Успех,Ели,всичко да се нареди!

Чета ви аз, нищо че не пиша.
Малко повечко време ми трябваше след зъболечението на детето да си оправя чакрите.

Лейди, красавице, със сигурност си прекрасна с новата прическа.❤️

Как са новите ни студенти -Мария, Лейди, Джейми?

# 259
Моята е в депресия. От лошия въздух в София са ѝ избили пъпки по лицето....

# 260
Мария ама хич не е приятно, то не стига, че тепърва свиква с толкова много неща.....
Вале Heart Как е Бубка?
С моя Дългун е все драма Joy  Започнахме с чаршафите - търсихме по-мъжествени JoyJoyJoy искаше черни, но аз купих сиви и сини... съответно на неговата реакция баба му каза"не се притеснявай, ако не ги переш, те ще станат черни" JoyJoyJoy После се започна - дай да ти купим еърфраер, че да си готвиш, а мъжествения каза НЕ - ще се оправя сам... След 2 седмици глад, вчера се обажда и ми казва "отивай да ми купиш"......
Сега правя курабии JoyJoyJoy

# 261
Хахахаха,Лейди,голям образ!Моят Мъжествен спи на чаршафи с балони, кораби и формула едно.У нас де,в София не знам.

# 262
Добро утро.
Елислава с теб съм!
Моя освен баница друго не иска. Та сега станах да направя. Защо сега ли? Ами е 21 ч. го измисли като се прибра, а влакът му е в 8:20. Вчера цял ден беше с гаджето, а го посрещнахме в петък в 23 ч. Та за престоя си тук сме се видяли има няма 4-5 часа. Купили си тиган, обаче не за индукция, сега имам нов тиган, а аз ходих да купя правилния. Чаршафи му дадох старите му - сиви, новите на пристата и те са такива, но той там претенции няма. Дрехите са ... и парфюмите са важни.

# 263
Откакто Дългун стана на 14г, баба му спи със спайдер ман и спондж боб..... обаче са от много хубав памук и тя си ги харесва......  мм си носи храна за работа с чанта на спайдър ман и хич не му пука... само пердетата дадох в чарити.
Имам и хавлии с костенурки нинджа JoyJoyJoy

# 264
Ох, ох, какви интересни теми сте захванали...
Лейди, имам черни чаршафи, ама не защото съм мъжествена Simple Smile .
Обяснявам на ММ, че съм купила черни чаршафи, а той ме прекъсва пита дали съм добре. Когато ме остави да се доизкажа разбра, че съм ги купила, за да ги сложа върху черния диван в хола. Внимание! Не препоръчвам черен диван и черни чаршафи! Всяка прашинка си личи, а когато кожата на тялото е по- суха (примерно пети, лакти, или след придобит тен) по чаршафа, дамаската остават бели петна. Много, много грозно. Сега поне чаршафите мога да ги пера, защото дивана няма как да съблека.
Джейми, и с моята щерка не се виждам често, когато си е в нашия град. Оня ден я питам дали ще я заваря у дома след края на работния ми ден- "Еееее, мамо, нали днес два пъти минах през работата ти...." То, как да се видим на работното място...
А, добро ви утро!

# 265
Дубрутро!
  Моят син снощи реши да си ходи в понеделник преди обед.Нито на него,нито на гаджето им се седи в София. Разглежда програми по Еразъм,и се тюхка,че сега не издържа и си идва всяка седмица,пък как се карат два-три месеца в чужбина.Викам ,не бой се,майко,ти иди,мама ще идва
    Навремето не им хвърлих пъпчетата никъде,останаха си у мен.Да ме питаш за кво да ми,ама ей нА-въртят сучат,все около нас и у нас.

# 266
Марулетка и аз пазя пъпчетата на децата си. За да са заедно и да се търсят- това е обяснението на баба ми. Моето и на брат ми по стечение на обстоятелствата (майка ни почина, когато аз бях на 9, а брат ми на 7 год.) пак са у мен по същата причина.

# 267
Еее,добре.И това е вярно,моите са си много близки.Търсят се ,ходят си на гости,мислят се, споделят си много.

# 268
  • при късмета
Добро утро!

Шефа се прибра от математика, сега отива на практика. В понеделник само ще е от по-рано. И неговото пъпче не съм хвърляла никъде, просто защото не можах да измисля къде.
Както сте видели, най-после вратата на мазето е готова. Голямо чакане да се навали падна, ама като му е скучно му идва музата Joy Калинчето и Смърфи, ако искат снимки, на лични.
Сега трябва да измисля какво ще готвя и да пазарувам
Гушки на всички Hug

# 269
  • София/Севлиево
Добро утро в понеделник.Спорна седмица на всички ❤️
На децата пъпчетата също са при мен.Мислех на големия като ходихме в Лондон някъде да го метна,но го забравих...

Общи условия

Активация на акаунт