Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 533
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Смърфи, Италия винаги е супер!Никога не ми стига.Този път бяхме малко на юг, Бари, Полиняно а маре, Алберобело.
Скрит текст:

/spoiler]
Ще ви пусна още ,само да ги сваля от тел.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 11:52 от марулета

# 377
Смърфи, Италия винаги е супер!Никога не ми стига.Този път бяхме малко на юг, Бари, Полиняно а маре, Алберобело.

Там е страхотно! И ние бяхме една седмица из Пулия преди 2 години.

# 378
  • при късмета

Честит празник!

# 379
Честит празник!
Добър да е денят ви Kissing Heart

Аз снощи спретнах незабравим хелоуин на 3 подпийнали тинейжърки JoyJoyJoy
Тук не всеки празнува и правилото е чукаш на вратата, само ако има украса...
Пред нашата няма, обаче комшията са украсили здраво /имат 8 внука и вчера беше диво парти от сутринта/
Та към 22часа аз съответно съм в кревата, че спя-събуждам се... и чувам силни гласове отвън, а нашия път по това време е супер тих, защото е само за двете къщи. Явно са чукали на съседната къща и са им дали бонбони...
След малко се чука и на нашата врата - ставам с дълга бяла ношница, подпухнала, с гола глава и на патерици - отварям вратата и с дрезгав глас питам "с какво да помогна" - на среща ми 3 превъзбудени 14-15г момичета - само ме поглеждат, заяпчват да пищят и бягат, забравили да кажат "пакост или лакомство".... явно по-страшен не бяха виждали JoyJoyJoy

# 380
  • при късмета
Ох, Калинчееееее Joy

# 381
По автентича маскировка нямаше как да постигна JoyJoyJoy
Хелоуин все пак.
Иначе си се дегизирам в ежедневието да не стряскам хората - един вид караконджул под птрикритие съм JoyJoyJoy Завъртам си тюрбан, слагам грим, прилични дрехи и воала - същински човек JoyJoyJoy

# 382
Оххх, Калинче,хахаха!
   Имах си аз хелоуинчета. Съседските деца, които първо ме питаха да дойдат ли.Е как няма?! Аз толкова ги обичам.Знам кое какво яде,и винаги им правя по пакетче за всяко.Една година не идваха, ама аз им занесох.

# 383
Ох, бе, Калинкаааа... С глас се изхилих.

# 384
Лейди, справила си се перфектно!

# 385
Ох, бе, Калинкаааа... С глас се изхилих.

Хилиш се, щото не беше тук JoyJoyJoy
ако беше тук щеше да пищиш Smiling Imp

# 386
  • при късмета
Добро утро!

Рано, рано съм се излюпила, така се уплаших на земетресението снощи, че почти не спах. Моите и двамата - невъзмутими.
Ръката ми пак е със свлечена кожа, пак ще правим опит да изкараме дюлева ракия. Комшията с казана каза, че ако заложим джибре, ще се качи да я сварим, други комшии  донесоха дюли и казаха да оберем каквото е останало, че ще заминат, та така. Да видим дали съм си разбрала грешката миналия път и дали ще я поправя успешно.
Ставам да яхвам прахосмукачката, че после трябва да мисля какво ще вечеряме.
Гушки на всички Hug

# 387
Аз нищо не съм усетила, прочетох в нета за семетръса.

# 388
И аз не съм усетила. Ма ко, какво ти е на ръката? Каква свлечена кожа?

# 389
  • при късмета
Не е много за показване, ама
Скрит текст:
От рязането на дюлите. Само една тенджера съм нарязала. Първия път така се обезобразих и този път сложих дебела, работна ръкавица. И пак същото. Мъжа ми миналия път на средата на количеството, като видя колко съм си обезобразила ръката (беше много по-зле) взе флекса, наостри ръбовете на една бъркалка за латекс и пусна бормашината в дюлите. Сега викам, малко са, и ръкавицата сложих, ама пак се уших. За другите, дето ще ги берем уикенда, каза, че щял да ми измисли, да направи някакви гилотина и първо с нея, после бъркалката

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 16:53 от ма ко

Общи условия

Активация на акаунт