Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 535
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Аууу, то хем грозно, хем болезнено.

# 391
Ма ко, уау, изглежда бая дълбоко. Сигурно боли много.
Какъв е проблемът с дюлите? Защо така се получава?

# 392
Мако най-добре ги тряскай с чук и после с бъркалката.

# 393
  • при късмета
С нож с неудобна за мен дръжка ги рязах, там е проблема. А те са много твърди. И ако други плодове за ракия трябва да са само понамачкани, дюлите трябва да са на много дребно. Даже ми казаха, че се рендосвали. Да да Joy
Идеята за чука не е лоша.

# 394
Трябва да са на каша. Ние имахме едно голямо чукало за дюли и диви круши.

# 395
Ох, какво вкусно и ароматно сладко става от рендосани дюли.....

# 396
Тати ги чука с чук.

# 397
  • при късмета
Добро утро!

# 398
Привет!

# 399
  • при късмета
Добро утро!

Да се поразмърдате и другите, освен марулетка. Кой, какви ще ги върши? Аз разкроявам плотове и вратички за шкафовете, че да ни ги нарежат в магазина

# 400
  • София/Севлиево
Ха добър ден.
Аз съм на училище със Слави до 12:10.После ще ходим да му купя обяд и да го остава при баба му и се прибирам да оправям огромната купчина пране(никога не мога да видя и трите коша за пране празни,а не са никак малки)...

# 401
Ели, как върви при него терапията? А Росен как е? На градинка?
   Аз съм на работа, след малко отивам на другия обект.После до Лидъл на пазар.После малко да уча и довечера на английски.Почнах курсове , ей така за мене си.Имам нужда да раздвижа мозъка, че много забравям, да си направя някакъв кеф. И се записах , с ваучери за работещи,към Агенция по заетостта.
   Много ми е добре да ви кажа.

# 402
Добър да е денят ви!
Тази седмица съм много заета JoyJoyJoy - Дългун е в седмична ваканция и е при нас. Основното ми задължение е да седя в колата и да ме развежда, че не може да кара сам, а трябва да тренира. Сиреч играя го куфар, вместо караконджул JoyJoyJoy

# 403
Здравейте.
Аз съм на работа и с нетърпение чакам да се прибера.
Марулетка, поздравявам те. Хайде лятото да практикуваш английски език по италианско.
Ма Ко, ще чакам да се похвалиш с новата кухня.

# 404
Мари, мерси! Има още дестинации,които съм си запланувала -Болоня, Краков,Задар в Хърватия, все ще послужи.Аз имам знания, но искам да анадградв.Хубаво е децата да са пораснали и независими.Т.е.аз съм независима от тях. 
  Мари,как се студентката?

Общи условия

Активация на акаунт