Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 403
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Ели,да бъде както искаш!

# 556
Калинка, много ти благодаря за предложението!
Скрит текст:
Още събирам парчетата от пъзела, но по-скоро ме притеснява това, че тя не се чувства изобщо добре и се е предала. Отслабнала е много и скенерът показва прогресии. Отказва изследвания, а не е да няма опции за втора линия на лечение.

# 557
Уф, Смърфи! Прегръдка!
   Моята свекърва в един момент също отказа , реши,че стига толкова.ММ трудно го прие.

# 558
Марулетка - Hug
Скрит текст:
Все още вярвам, че ще успеем да я убедим да опита с химио. Снощи имах консултация с един от топ онколозите в БГ и тя ми вдъхна надежда. То излекуване няма да има, но "укротяване" на заболяването да. От друга страна имам много близки приятели лекари, които не спират да ми повтарят за качеството на живот и ме отрезвяват. Сложна и много трудна ситуация.

# 559
Трудно е ! От една страна искаш да направиш и немъзможното за своя близък.От друга страна, нямаш право да се месиш в неговите решения,ако е с всичкия си.

# 560
  • при късмета
Добро утро!

Ели, гуш за теб
Смърфи, надявам се да я убедите. Не бива да се предава
И мен ме чака разкрасяване, да видим дали ще успея
Гушки на всички Hug

# 561
Смърфи, пожелавам най- доброто решение да изберете!

# 562
  • Бургас
Смърфи,сигурна съм,че всичко си направила,но последното решение е на майка ти.Много искам да се видим,но знам че сега ти е ужасно трудно.Обади се,ако можеш!Гуш!

# 563
  • София
Смърфи, прегръщам те и вярвам,че заедно ще вземете най-доброто решение за майка ти!❤️

# 564
Добра вечер!
Смърфи - ситуацията не е сложна - има две решения, като и двете са правилни.
В тази ситуация моя избор е химия, но докато я понасям. До тук всичките химии съм ги понасяла добре.
Винаги може да се спре химията по собствено желание, ако тя намали качеството на живот.

# 565
Винаги може да се спре химията по собствено желание, ако тя намали качеството на живот.
+1! Това ми е стратегията! Wink

# 566
  • при късмета
Добро утро!

Калинче, ти ще продължаваш старата или ще е някаква нова програма? Сега текат ли някакви процедури, докато се видиш с доктора в края на годината?
Много е мърляво при нас, много мразя такова време. А днес съм в движение доста. Ще започнат двойни режийни да ми взимат, излизам по няколко пъти на ден, в асансьора живея Joy
Смърфи, честит имен ден, да си носиш името със здраве!

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 10:32 от ма ко

# 567
Какъв ден е днес?
Смърф, честит празник!

# 568
Абе, не знам откъде тръгна това за днес? До тази година винаги е бил на 17.12. Какво се промени сега, не знам...

Блгадоаря!

# 569
  • при късмета
Ох, вярно, че беше на 17. По сина на приятелка съм го запомнила. Сутринта ми излезе във ФБ и аз си редактирах поста
Какъв ден е днес?
Смърф, честит празник!
Свети Данаил. Ама както е казала Смърфи, на 17 е

Общи условия

Активация на акаунт