Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 371
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София/Севлиево
Повечето имаме по няколко пъти имен ден в годината (пр.на мъжът ми съм го срещала на 4 места из православния календар).Което е хубаво,нали дори Мечо Пух каква-"Колкото повече,толкова повече" Simple Smile

# 571
Добра вечер!
Мако сега съм без терапия - чакам генетично изследване, че да се разбере дали мога да разграждам лекарството за последната в живота ми химия Joy
Обаче аз се чувствам добре.
Днес ходихме до дизайнерския аутлет в Йорк - толкова много народ!!! Такова огромно място и не можеш да се разминеш..... а нарочно решихме да е през седмицата, че уж хората са на работа - чушки! Поогледахме се и си бихме камшика - то не можеш нормално да разглеждаш. Та цялата работа стана г"з път да види Joy
Навръщане решихме да минем покрай един мол в покрайнините на Лийдс - и на 8-те паркинга табелите показваха, че няма места Joy
Приключих с предколедното ходене по магазините Sunglasses
Ще се пробвам пак на разпродажбите януари-февруари.

# 572
  • София
Отдавна не съм ви черпила кафе за Добро утро:

# 573
Добро утро!Много яко!

# 574
  • при късмета
Еха, кафето днес е страхотно мерси, Вале!
Калинче, много е хубаво, че се чувстваш добре, докато няма химия. След нея, още по-добре Hug
Повечето имаме по няколко пъти имен ден в годината (пр.на мъжът ми съм го срещала на 4 места из православния календар).Което е хубаво,нали дори Мечо Пух каква-"Колкото повече,толкова повече" Simple Smile
Майка цял живот си живееше без имен ден, а в един момент се оказа, че е цели 4 пъти в годината. Обаче не знае нито един кога е точно Joy Бивша колежка я уведомява
марулетка, още чакаме хубави новини от вас
Уж се наспах, а нещо много ми се върти главата. Допивам си кафето и ще видя какви ще ги върша

# 575
Мако, мерси,че помниш. Силно се надявам другата седмица да избухна с почерпка и да се свърши това обтягане на нерви.Отново чакаме документ.

# 576
Вале, по- често да ни сервираш такова кафе! Е, само ще го миришем, но с гарнитурата ще изплакнем очи.

# 577
  • при късмета
Добро утро!

Обичам петък 13

# 578
За вас петък, за мен четвъртък!
Хубав ден, момичета!

# 579
Добър да е денят ви Kissing Heart
Аз пък харесвам 13.12 Joy
Вчера започнах химията, пък ще видим до де ще я изкарам....

# 580
Върнах се от Бс. Другия петък влиза за 3 дни в болницата за първа вливка. Сега като я видях на живо... започнах да се притеснявам за химиото.

# 581
Здравейте момичета, да почерпя за мъжа ми.

# 582
  • при късмета
Смърфи, дано химиото да мине леко и да има нужния ефект
Джейми, да ти е жив и здрав, още много да посрещне!
Аз стоя на полусъединител, колата е дала някакъв проблем със светлините и няма да се качваме на вилата с преспиване, а за ден, на другия ще правят колата. Чакам да стане ясно кое кога ще се прави. А толкова работа има горе, то не, че е спешна де, ама ми се ще да завършим кухнята. Най-важния шкаф, този на мивката, още не сме го почвали

# 583
Да ти е жив и здрав, Джейми!

# 584
Да ти е жив и здрав,Джейми!
  Смърф,прегръдка!

Общи условия

Активация на акаунт