Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 364
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Джейми да ти е жив и здрав! Champagne

Смърфи ти ли ще я придружиш? Кое налага 3-те дена в болница - пътеката ли, или нещо друго? Лъчето след химията ли ще е?

Днес ходихме до Манчестър, до българския магазин /в Лийдс го затвориха/. Заредих се за Коледа и Нова година.

# 586
Джейми, честит да е ТМ! Здрав, успешен и с много късмет!
Смърфи, давай ѝ кураж! Леко да мине!

# 587
  • София
Честит да е, Джейми,здрав и щастлив!🥰

Смърфи, всичко да е наред, да мине безпроблемно химиото !

Лейди, и за теб стиснати палци за новото лечение!❤️

# 588
Калинка - три дни е пътеката, тоест 2 нощувки. Иначе ще вливат два химиопрепарата и един имуннотерапия. Вътре в болницата не мога да я придружавам.
Тежка е химията и се притеснявам.

# 589
Смърфи учудвам се, че не искат придружител. Докато беше в Бг майка придружаваше нейна приятелка, защото искаха придружител, но явно са се променили нещата.
Всичко ще мине добре!

# 590
Калинка, ти сега ме замисли. Нищо не казаха за придружител. Ще пиша на лекаря да го питам. И без това ми излязоха още въпроси във връзка с лечението.

Скрит текст:
Сега цялото лекарско войнство излиза в отпуска. Лекарят й също. Не можа да намери лъчеперапевт да започнат първо с лъчетерапия (не иска да чака след празниците и да я оставя за 2-3 седмици без никакво лечение). За него ситуацията е вече леко спешна и налага някакво лечение веднага. Искаше лъче и после химио, но всеки колега на който може да разчита, така се изрази, излиза в отпуска. Звъння лично на всеки. После със сестрата в кабинета търсеха сума ти време свободно легло, за да започне химиото. Та пак звъння на някакви колеги, но вече в отделението, където се провеждат самите вливки. Абе, да не се разболяваш по време на празници.

# 591
Тежка работа,Смърди!
  Ти тук ли ще си за празниците?В Бг?
Добро утро!
Аз пия кафе и нищо не правя.

# 592
О, тук ще съм, Марулетка! ММ утре също идва. Аз ще остана и след празниците. В общи линии ще съм тук за неопределен период от време.

Хайде и на кафето:

# 593
Добро утро!
Смърфи благодаря за кафето.
Още не съм си украсила къщата та днес освен всичко друго и това предстои

# 594
Джейми,как е студента?Свиква ли с новия статут на наемател?
  Нашият няма да си идва тази седмица,иначе е отпуска.Има предварителна сесия,иска да отметне макс изпити преди реалната. Имаха да правят по бизнес логистика едно проучване, обаче им пратили формата в тиймс.Но така,че трябва да вземат лаптопа,да отидат на място в някоя голяма фирма и да правят проучване.Отворвт ли въпрос,имат определено време за отговор.Не могат да го пратят онлайн на фирмата да го попълни.Да ми е жива и здрава дружка,която бачка в една от големите бг фирми, че се съгласи да е интервюирана . Но ще трябва да я черпи. Продължава да се бори за високи оценки,което е учудващо за мен.Но мотивацията е много важна.Смята,че едни Финанси ще го спънат с една 4ка.
  Жива да не бях,12 години един път не си даде зор, а сега ......

# 595
О много добре се справя. На 20 минути с транспорт от университета и на 30 от Студентски град. Точно преди час писа че е станал. Не си е намерил близо фитнес и ще продължи в Студентски град. Ходи и без друго при колегите. Готви си по- често и сам, не се съобразява с съседите. Засега няма да търси работа, че изпитите са доста сложни и трябва да положи повече усилия. Курсови задачи имат всяка седмица по геодезия. Няколко проекта по ПИИС и отделно математиките. Предстои от понеделник да получат заверките. Има университети където ако искаш ходиш тук и на лекции им пускат присъствени списъци.

# 596
Добър да е денят ви!
Смърфи според мен звъни и искай разрешение за придружител. На времето го записваха на първа страница на приемните документи. Завеждащ отделение се разписваше. Не знам как е сега с храната в болниците, но тя ще трябва да се храни. Едва ли при липса на персонал някой ще я наблюдава... Хранененто е много важно, за да се задържат изследванията подходящи за следващата вливка. Трябва да поема и много течности. Ако изследванията не са добри - отлагат вливката.

# 597
Калинка, много ти благодаря за съветите! Тя и сега не яде, не може. Освен, че няма никакъв апетит, има и някакво притискане в зоната и й се гади при малко храна. Ще питам в понеделник за придружител. Ще я изпратя с протеинови шейкове за онкоболни. Тя сега само това поема така или иначе.

# 598
Смърфи, от къде са тези протеинови шейкове? Мога да ги предложа на бащата на приятелка.

# 599
Ние купувахме на тати такива,когато беше закачен за една машина,когато беше направил емболия.Отказваше да яде, защото не му позволяваха изобщо да става.Беше му неудобно да го обслужват санитарките.
   Смърфи, от сърце стискам палци да си спокойна,каквото и да се случва

Общи условия

Активация на акаунт