Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 360
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Смърфи,моля се за вас,душицо!

# 601
Смърфи, от къде са тези протеинови шейкове? Мога да ги предложа на бащата на приятелка.

Ето това е марката - Fresubin. Купуваме ги от софийските аптеки, основно Ремедиум и Софармаси. Ако ги има при вас, проверете за наличност. Но имат и онлайн пазаруване с доставка. Няколко пъти така поръчвахме за майка.
Ние въртим два вида - този в готови малки разфасовки с вкус на ванилия или този на прах, като тя го блендира с вода/мляко и му слага малко банан или малко мед за по-вкусно.
Не знам от него ли, но въпреки че е много отслабнала и не яде почти нищо, хемоглобинът й е близо 150.

# 602
  • при късмета
Привет, кафето днес следобедно

Смърфи, стискам палци, всичко да е наред Hug
Джейми, браво на момчето, така явно му е по-добре
Ние ходихме вчера до вилата и се върнахме, че на колата светлините нещо дават аварии и днес мъжа ми отиде да я прави. Изоставаме с плановете за там, ама каквото, такова, бели кахъри
Треснала ме е мигрената много яко, до вчера горе долу се понасяше, от следобяд стана ужасно.
Гушки на всички, приятна почивка Hug

# 603
Джейми, браво на младежа!
  Моят ми звъня за рецепта за палачинки,ама точно като моите.Виксм му,сине майчин,никой не може да направи мамините палачинки.

# 604
Добър да е денят ви!
Аз съм на цикория Joy
Моя Дългун и той все пита как, кое да направи, обаче най-шокиращо беше "как се мачкат парчета сварена тиква за тиквена супа, като нямаш преса?" Викам "лелееее ти от кога ядеш тиквена супа, че и си тръгнал да правиш?" - " ааа не аз, ами съквартирантката реши да си готви супата" JoyJoyJoyJoy та мачкаха с вилица Joy

# 605
Еми с вилица,как?А и заради съквартирантката може да прояде.
  Цял ден готвя,меся,правя сладки,аман!

# 606
Съквартирантка или не само съквартирантка, а Лейди?
Днес чистя, готвя, подреждам...все интересни и леки неща, като за почивен ден. Wink

# 607
И аз тъй,ама след малко ще си накапкам.Само се чудя с ракия ли да се почна,или Бейлис/звучи ми по-хай левъл,хахаха/

# 608
Ами в общежитието са 5 самостоятелни стаи /с баня и тоалетна/ и обща кухня+дневна Joy
3 момчета и 2 момичета JoyJoyJoy

# 609
Ами така ще помага. Току виж проял и супа.
Моето дребно такова нещо дали някога ще прави, не иска и да  види, а дали ще може някой да го убеди да помогне.
Днес отметнах задачи изостанали от миналия месец- изчистих доматите от големия парник. Другата седмица трябва да изчистя и малкия, в  който още има пипер.
Наготвих няколко неща за вечеря та днес с това не съм се занимавала.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 04:23 от J_M_M

# 610
  • гр.Варна
Явявам се, да не ме затриете от тефтера:grinning:
Нищо ново и интересно при мен. Работа и в къщи, от време на време при внучката. Голямо е торнадо, да ни е жива и здрава. Пълзи отдавна и стои права, все да се катери по нещо.
След като ги гледах как се мъчат с прането( в тая влага във Варна няма съхнене ви казвам) баба Жари Stuck Out Tongue Winking Eye днес се направи на дядо Коледа и им купих сушилня. Без да се издам че ще ходим даже, с ММ направо от магазина в тях. Е голяма радост беше. И аз отдавна искам да си взема, но сега като сме само двамата няма чак такава спешна нужда нещо да съхнене.
Студента и той е добре, работи по многото задачи в университета и го чакам за празниците.
Прегръдки на всички ви момичета.
Лейди, силна си....

# 611
  • София
Кафето от мен:

# 612
Валка, мерси за кафето!Коя е книгата, ако може автор и да я презентираш?
  Мечтая за Коледни дни ,в които да си седя на дивана,да пия чай с коняк и да чета,да чета,да чета........
Плами,радвам се ,че се обади.Ние не сме във Варна, но пак не си представям ежедневието си без сушилня.

# 613
  • при късмета
Добро утро!
Плами, радвам се, че сте добре. Браво за подаръка, с малко дете е много полезен
Джейми, аз парник нямам, ама петте корена чушки, които имах в градината, не съм ги извадила. Не оцеляха разбира се, ама ще си стоят там докато разкопая напролет. Така де, чушката по принцип е дърво, при нас вирее сезонно и можеше и да стане, длъжна съм да опитам Joy
марулетка, аз бих пропуснала чая Joy
Калинче, добре си е Тод
Вале, Смърфи, Hug
Шефа днес е сутрин, оставили са ме да спя, сега трябва да се събудя най-после да действам

# 614
  • София
Марулетке, ето тази е книгата:
https://ikhermes.bg/zimna-vanilija.html
 Авторката има една страхотна поредица за улица Валери Лейн . Стига да обичаш такива леки книжлета. Не бих ги нарекла розови, за мен са много силни откъм емоции .
Аз сега на Киндъла съм си изтеглила де що има коледни любовни романи и чета като луда.

Плами, радвам се, че писа ❤️
Чудесен подарък, аз съм със сушилня вече сигурно 15 г и я София, и на село беше една от първите ми покупки това. Безценен уред .
Надявам се тази седмица да чета много добри новини тук.
Започвам първа 🙂
Следобяд съм на вторичен преглед при ендокринолог. Беше ми пуснала изследвания на инсулин, глюкоза, гликиран хемоглобин. Според мен са чудесни и въпреки, че не съм свалила кг, явно доста добре боря инсулиновата резистентност и усилията при храненето, макар и непостоянни, си струват .
Ще видим и тя какво ще каже.
Иначе миналата седмица като ходих ми каза, че изследванията на щитовидната жлеза и ехографията и са супер.
Холестеролите ми са всички на горна граница, но ми препоръча даде съсредоточат върху доброто хранене, не са нужни лекарства засега.
И още едни палци, тоя път за Мими. Тази седмица и е сесията, много тежки изпити има по Политика.

Хайде,дами, спорна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт