Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 340
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Честит имен ден!
Момичета, какви бяха съмненията ви, че може би имате ИР преди да стигнете до изследванията за такава?
Аз винаги съм била дебела, от дете.
В един момент обаче започнах да качвам  много в коремната област, да изпитвам неукротим глад за сладко, дами се доспива след хранене, да ми се качва захарта при рутинни изследвания.

Смърфи, направо ти се кефя на режима. Аз няма да съм  чак толкова рестриктивна.  Освен за сладкото, там трябва да съм желязна. И вечерното хранене. Рано.
Тая вечер ядох кисело мляко с чия и овесени трици. Ендокриноложката ми препоръча да вечерям това песто, чията намаля лошия холестерол, а при мен е на горна граница.
Но ми каза че не съм за лекарства за него, със свалянето на колата би трябвало да се регулира.
Посъветва не да ме ям кашкавал. Аз много обичам млечни. Каза да ям котидж, моцарела, извара.
Днес правих пак коледни сладки. Без проба, квито са станали -такива. 😁

# 646
На мен ми прималяваше по особен начин,все едно притрепервах.И напълнях е областта на стомаха.И след страхотен стрес.

# 647
  • София/Севлиево
Аз получих ИР вследствие на инвитро лечението ми.Първо го откриха 2018-та,пих лекарства 7 месеца и нещата се оправиха.През 2021 като забременях с малкия развих гестационен диабет заради който 7-8 седмици преди да родя си бих инсулин и ИР ми остана като наследство...Килограмите отдавна не са ми драма,в момента както писах съм 70,иска ми се да станат 65 и малко надолу,но воля нямам нито за спорт, нито за диета.На всичкото отгоре хората под стрес уж сваляли килограми,а аз пълнея (стресът хич не ми е малко)...

# 648
  • София
Добро утро!

# 649
Вале, ето това е твоето кафе- с каймак, поднесено в порцелан, с тематична гарнитура в изобилие и коледен дух за фон на снимката! Толкова хубаво ме погъделичка ...

# 650
  • София
Ооо, Мария, това е моят начин да се почувствам специално всяка сутрин. Подреждам си така като пия кафе, все едно минимум английската кралица ще идва. 😁

# 651
  • при късмета
Добро утро!
Вале, подредено е за кралица, за теб. Ако няма да ядеш сладките, аз мога да мина
Аз трябва да се науча да ставам по-рано, че съм се отпуснала напоследък. Карам си цяла година по лятното време Joy
Хубав ден, прекрасни!

# 652
Вале, слагай още една чаша кафе, идвам и аз на трапезата! Снощи миришех един пържен картоф, но съм джИлезна и не опитах. Така и със сладките, само ще ги мириша. Но кафе не отказвам!

# 653
Подреждам си така като пия кафе, все едно минимум английската кралица ще идва. 😁

Бъди сигурна, че пристигам на време Kissing Heart

# 654
Валка, пълниш сърцата, да знаеш!
   Айде, да се похваля -големите ми деца току-що станаха собственици на къща.Мечта,която имаха откато са заедно. Днес финализираха нещата.Да са здрави , за да сбъдват и другите си мечти, да я напълнят с щастие и още детско присъствие! Горда съм с тях, млади,оправни,напористи и трудолюбиви.

# 655
Браво на децата, Марулетка! Присъединявам се към твоите пожелания към тях!

# 656
  • при късмета
Еха, браво на тях, да напълнят къщата с положителни спомени!

# 657
Благодаря ви!

# 658
  • София
Ей, Марулетке,да им е честита, многото хубави неща да им се случват в новия дом!

Смърфи, и аз засега съм желязна в начина на хранене, а интересното е, че ми е сравнително лесно. Толкова сладки направих, една не съм опитала.
На Коледа за една вечер ще разпусна и ще ям от на мама баклавата.Всеки ден я мисля😁

Днес и утре са последните изпити на детето и се прибира. Ще ходи за три дни на Коледния базар във Вроцлав, Полша и после до 20 януари ще си е при нас. 🥰
Стиснете и едни палци, ще кандидатства за едномесечно обучение във Виена под шапката на ООН.Дано и се получи.

# 659
Честито, Марулетка! Чудесен Коледен подарък!
Вале, стискам палци за Мими!

Общи условия

Активация на акаунт