Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 300
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Браво,Марулетка!
Много е важно за децата да имат собствен дом!Честито!

Момичета,в петък отлитам на топло.В Тайланд,както и други години.Ще имам много работа покрай багажа,затова от сега ви целувам,прегръщам всички и ви пожелавам здраве,здраве,пак здраве и спокойствие!Обичам ви всичките!

# 661
Славе, лек полет и поздрави на нашия вилает! Аз пък ще държа фронта и за теб в родния Бс! 🤗😘

# 662
Забавлявай се, Славе!

# 663
Марулетка да са честити децата в новата къща Heart
Вале силно стискам палци!
Славе лек полет и приятно изкарване!

# 664
Ооо,Славе,да си изкараш хубаво на топло.
  Децата живеят в апартамент на зет ми,но дъщеря ми много искаше къща.И двамата не искат в апартамент.Работят здраво,висока цена плащат като време и нерви,но сбъдват своите мечти.
   Селото е на 5 км от града,там е тихо,спокойно,никой няма да им гледа в двора.Дъщеря ми много държи на уединението.Обзаведена е супер,отопление с камина и въздухоотводи, всичко е пипнато и правено с много мисъл.

# 665
Добро утро!

Валенцето палчета за Мими.

марулета честито на децата!

Вчера беше коледното ни парти. Познайте как ми се ходи сега на работа при положение че се прибрах в 10?
Отивам да будя дребното. Утре си чакам и голямото момче.

# 666
  • при късмета
Добро утро!
Славе, приятна почивка!
марулета, къщата е и готова, супер
Вале, стискам палци на Мими
Допивам си кафето и хуквам на пазар. Гушки на всички Hug

# 667

Добър да е денят ви!

Смърфи как сте?

# 668
Благодаря за кафето, Лейди!
При нас вали дъжд, но довечера може и сняг.
Чакам и ММ. Най- вероятно вечерта, че от висяха преди влизане в Сърбия.

# 669
Привет! Ние сме в Бургас, майка от вчера е в болницата за първа вливка. Вчера бляха първото лекарство, днес има още две. Засега казва, че е ок, дори е яла малко. Голяма драма имаме с това ядене, не иска да яде и това е. Сега ще поръчвам телешки костни бульони. Но тепърва ще видим как ще е и какви странични ефекти ще има.

Калинка, ти как си? Как върви при теб новата химия?

Мария - сега с Шенген, май ще е по-добре да се минава през Румъния и Видин, вместо да се виси на сръбските граници.

# 670
Смърфи, и днешните вливания да минат леко.

# 671
Смърфи Kissing Heart телешко варено и салата от цвекло. За странични ефекти е рано - обикновенно започват след 3-та вливка. Сега стискам палци да не прави алергични реакции.

Шенген беше в Унгария... Ние и преди се прибирахме през Румъния заради кучетата.

Аз съм добре - още 4 дни таблетки и после седмица почивка /първи тур ще приключи/. Нямам алергични реакции, пък след 3-тия тур ще видим за къде съм.

# 672
Калинка, стискам палци! Тя е с три лекарства, всичките тежки... дано няма алергични реакции! Иначе за нейната терапия казват, че страничните ефекти са след 3-4 ден. Планират между 4 и 6 вливки.

# 673
Лейди, пожелавам и на теб да няма отклонения и да мине леко.

# 674
  • София
Смърфи,дано ако има странични ефекти при майка ти, да са съвсем леки .❤️

Лейди, никакви алергични реакции, само добри новини ще има .😍

Мария, още малко и ще сте всички у дома.❤️

Мими е в Полша, много и харесва Коледния базар във Вроцлав . Дано всичко е наред, че чета новините и ....Жалко за загиналите в Германия, кошмар е това.

Общи условия

Активация на акаунт