Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 470
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Добър ден!
Лейди, дръж се! Дипломиране също ще има.
Ма Ко, работно облекло има и в сайтове. Дори на по- добри цени. Потърси.

# 211
Лейди, знам ,че е клише, но ти си силна и ще се справиш!
   Хубава емоция днес, първото стъпало на Дългун от нещо ново.Успех!

# 212
  • при късмета
Да взема да сложа кафе, нищо, че обяд стана

Имате отсъствия всички.
Калинче, не само студент и баща ще го видиш, не може иначе Kissing Heart
Мария, избягвам да купувам дрехи и обувки от сайтове, без проба, камо ли нещо, което изобщо не знам как трябва да стои. Писнало ми е с тези разминавания на размери, всеки претендира, че неговата номерация е стандартната, а такава излиза, че няма.
Уредихме го Шефа, бях забравила, но имам приятелка, която с това се занимава
Сега му взех изследванията, следобяд ще ходя до личната и РЗИ да му заверя книжката. Още свикваме с тази втора смяна всичките. Мъжа ми няколко пъти вече го буди сутрин и се опитва да го изкара в 7 навън Joy А аз свиквам, че каквато и работа да имаме с него, се върши рано сутрин, че следобяд го няма. Той още не може да свикне, ама ще му се наложи
На вилата останаха дребни работи и вътре, та съобразено с времето и няма да бързаме. Тавана на кухнята и шкафовете, ама когато тогава. И луковици на лалета и кокичета съм взела, трябва да ги бодна. Още една катереща роза ще взимам, само да си избера цвят и магнолия, че както и предполагах, миналогодишната пролетта не тръгна. Градината беше трагедия тази година, при положение, че повече се поливаше, ама каквото такова.

# 213
Цопвам на кафето Heart
Добър да е денят ви!
Дългун тръгна да пътува, обаче влаковете закъсняват, отменят ги и става пълна каша... Днес отиде да разглежда общежитие.
Днес се отдавам на основно къпане със всички спа процедури Joy че утре кръв, после химия.... и имам сили само за обикновен душ....

# 214
Още малко и свършвам работа. После съм на лазерна епилация и чак след това у дома.

# 215
Аз свърших спа процедурите и сега отмарям с коктейл -  домашна лимонада с мента, ама с много малко мед и мнооого лимони FearfulRageSob

# 216
Лейди, добре звучи. Някоя водка към лимонадата?

# 217
Добро утро!Пия кафе на терасата, времето е супер.
   Лейди,да мине леко днешния ден!
  Разказвай за Дълги, интересно ми е много.Нали щеше да си живее у вас,размисли ли за общежитие?
   Мари, как е "колежката"?Впечатления от седмица едно вече казва ли?Ако с нещо може да помага моят син , с удоволствие ще го питам.Записа ли спорт?

# 218
Добро утро. Изпих кафето и вече съм на чай.
Лейди, днес да мине бързо, леко и без последствия.
Марулетка, моята още страда за това колко далече от гаджето учи. В разговори се опитва лекичко да ме обвини, че аз съм виновна за това детето ми да учи тооолкова далече от мен, но не поддавам и връщам топката в нейните ръце. Записа спорт при градски, който и да е той.
Хубав ден!

# 219
  • София
Добро утро!

Лейди,да мине леко днес!

И ние имаме нужда от палци.
В петък ще правим под  пълна упойка зъбите на Бубка. За целта днес трябва да и вземем кръв от вената. Звучи лесно, нооо е страшно. Да ви кажа по не ме е страх от упойката, отколкото от това днес . Ако кажа, че придобива адска сила от страх ще е малко. Става като ММА боец. С баща ѝ не просто я държим, на налага се той да легне върху нея,за да притисне тялото ѝ, държи едната ръка под него, другата стои настрани, аз също държа НАСИЛСТВЕНО ръката изпъната....писъци, хапане, кръв....Не може да ме разбере, че ако не мърда няма да боли. Ужасно е, не мога да го опиша . А чувството, че ние с мъжа ми и причиняваме тая болка и страх ме побърква.
Хайде, оплаках се рано рано, стиснете по едни палци да мине с по малко щети.😢

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 09:13 от Валенцето

# 220
Вале, стискам! Ама не й причинявате болка, за нейно добро е.Знаеш!

# 221
Вале, стиснати палци за предстоящата манипулация! Не става ли кръв от пръста? На майка за онколечение редуват през месец кръв от вената с кръв от пръста. А не може ли лека седация преди вземането на кръвта? Не мога да си преставя какъв ужас е както за вас, така и за самата Бубка...

Калинка, стиснати палци и на теб! Да минава и заминава поредната вливка, вече броим надолу!

Мария, дано устиска щерката на поривите на любовта или с две думи нека поривите за знания са по-силни от любовните трепети. Студентските години са най-яките, дано го разберат по-навреме и да им се насладят.  

ММ заминава тази вечер за Европа, няма да го има 5 дни. Аз планирам кога да се прибера в БГ, ще е съвсем скоро, но още нямам яснота.

# 222
  • при късмета
Добро утро!

Калинче, леко да е днес Hug
Вале, на вас стискам палци да стане бързо, че да не се тормози Бубка.
Ние снощи до 12 бяхме в Пирогов, свекъра се сряза лошо. На връщане, в квартала един тъпак изпревари цялата колона с около 100, пресече 2 ленти и един бордюр го обърна на таван. Добре, че излязоха и двамата от колата. До 2.30ч. не можах да легна.
Отивам да уча Шефа да глади, че аз такава дейност не извършвам, а някой трябва да му поддържа работните дрехи Joy Трябва и да пазарувам, при нас не е много слънчево
Гушки на всички Hug

# 223
  • София
Готови сме. Стана. Как стана....
Даже излязоха и резултатите. Направихме мнооооого показатели, така или иначе взимаме кръв. Абсолютно всичко е в норма.
Сега стискайте палци за петък,да мине добре интервенцията.

Лейди❤️

# 224
Вале Heart
Днес ми взеха кръв, а утре съм на вливка....
А Дългун е пълен шмат JoyJoyJoyJoy  Вчера ми се обажда, че тръгва да се прибира... той е на 60км южно от нас... след 2часа се обажда, че пропуснал спирката и е на 50км на север от нас........ Та вчера имахме обиколка на Йоркша JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт