Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 267
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • при късмета
Знам, Вале, ама в нашето кино още никой не е ходил. Дилемата е м/у мега мола и този на Стамболийски, че го забравих как се казва. Трябва да мина, че в нашия и местата за хапване бяха компромис, отдавна не съм ходила на този етаж
Смърфи, да минава вече, не звучи добре

# 721
  • София
Мисля, че вече има КФС, ма Ко

# 722
Валенце, нямам ваксина срещу грип. В Малайзия грип няма много и не съм чула да слагат ваксини. От снощи пия Тамифлу, то е ад да се разболееш по празниците. В малкото работещи аптеки всичко е свършило. На теб стиснати палци!

# 723
  • при късмета
Мисля, че вече има КФС, ма Ко
Това ще е много хубаво.
Стискам палци, да кажеш после какво е казал невролога. Предполагам, че времето е повлияло на нерва

# 724
Здрасти!Аз съм по-добре, щом чистя и бачкам,от вкъщи.
   Днес си дадох попи ка,но утре ще трябва и присъствено да поработя.
Смърфи,бързо оздравяване!Тая Т е супер гадно нещо.

# 725
  • София
Добро утро!
Дано днес болните са по добре.
Момичета, пак ще моля за палци. Невролога ме праща днес на ЯМР. Според него имам дискова херния и прищипвн и силно възпален седалищен нерв. Иска ямр и после пет дни болница. Аз разбира се си мисля всякакви глупости и се надявам наистина да е дискова херния.
Ужасно много ме боли, чак на рев ме избива.

# 726
Стискам, Вале! Сигурно е дискова херния, което също си е за притеснение, че наистина много боли. Ама не мисли други щуротии, то няма какво друго да е.

Аз с тамифлуто съм идея по-добре, но все още далеч от напълно оправяне.

# 727
Абе , Вале, стига си мислила глупости.Дисковата с пазене и подходящо движение се контролира. Ще ти късам ушаците!
   Смърфи, айде вече и ти да се оправяш.Аз съм днес на работа.Вдигнах се са АБ аз.

# 728
  • София
Мда, вече ме и приеха в болница. Три дискови хернии. Едната с особено големи размери, притиснала седалищния нерв, той се възпалил жестоко и се удебелил и тия страшни болки идват оттам.
Вече съм на системи.

# 729
  • при късмета
Добро утро!

Кафето днес пак от мен, макар ако не бъркам Калинчето да ни е рожденичка. Ако съм подранила с ден, ще я поздравявам два пъти, да си ни жива и здрава, все така позитивна и да не губиш чувството си за хумор! Kissing Heart
Вале, добре дошла в клуба. Не е за приветстване, но колкото и да не ми вярваш сега, защото много боли и с това се свиква. По-бързо минава на системи, отколкото да ходиш на инжекции веднъж или два пъти на ден.
Много се успах днес. Гушки на всички Hug

# 730
Ladybird_ здраве, здраве и отново здраве пожелавам.

Валенцето бързо възстановяване, системите ще те успокоят.
Смърфи дребното за 4 дни беше на крака с тамифлуто.

# 731
Калинка, да си ни жива и здрава! Heart

Вале, сега се успокой, че няма нищо притеснително. Системите ще те облекчат, но после ще трябва физиотерапия и упражнения за стягане на кръста. И не искам да ми се сърдиш, но ще трябва и сваляне на килограми - колкото повече-толкова по-добре. Излишните килограми много натоварват гръбнака и ставите. Говоря ти от опит, и аз имам 2 броя дискови хернии там. Hug

# 732
Лейди,честит празник! Желая ти само хубавини!
   Валка, време е за себе си да помислиш мъничко, за да си полезна на твоите хора.Системите ще те облекчат най-бързо!

# 733
Лейди, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве!
Вале, добре си се наредила. Бързо оздравяване на всички болни!

# 734

Благодаря за пожеланията момичета Kissing Heart

Вале имаш голяма прегръдка от мен! Ще се справиш и с това Heart Eyes

В това време е задължително вечер краката да са във вана със морска сол и да се пие билков чай!

Бързо оздравяване на всички!
Обичам ви!

Общи условия

Активация на акаунт