Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 45 289
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Ноеми, аз съм УАУ от твоите пътувания Revolving Hearts Срам ме е колко съм заседнала в последните години Persevere

На kbl поздрави и от мен за РД с малко закъснение! Само хубави неща за рожденичките и за близките им Gift Heart

# 106
Благодаря, момичета! Вселената не ни чу за гимнастичките, но дано пожеланията за новите училища на децата ни да се сбъднат и всяко да намери своето място и да се чувстват добре и спокойни!
Ноеми, и аз съм уау за твоите пътувания. Иска ми се, но не ми стиска.
Приятелка направи Камино сама миналата година и беше много въодушевена. А беше извън "сезона", късен октомври, и е имало дни без да срещне никой.
Сега покрай сърфинга на олимпиадата се размечтах за друг вид туризъм, островен. Таити ми изглеждаше очарователен и леко див, даже билети проверихме с мъжа ми. Но е около 30 часа път в посока и не знам дали ми стиска. Имам лек страх от полети по-дълги от 5 часа.

# 107
Момичета, само да кажа, че вече не мога да редактирам първия пост, така че ще допълвам списъка в следващата тема. Пишете ми на ЛС, че да не пропусна някой тук.

Ноеми Astonished, мноого яко!

Камино и аз съм го замислила, следя няколко групи и проучвам и ми се струва все по-постижимо. Има и организирани екскурзии от БГ, но ми се струват с доста пооблекчен маршрут. Най-сложно ще ми е с толкова отпуска наведнъж. Ще означава, че ще е за сметка на някое семейно пътуване, затова вероятно ще е не по-рано от 4-5 години. Но пък в крайна сметка и пенсионери го правят Grinning

# 108
  • София
sisill, kbl, честит рожден ден и от мен!
Да сте здрави, щастливи, обичани и заобиколени от истински приятели!  Simple Smile

Вчера не можах да се включа, защото и моето момиче имаше рожден ден. Много трудно се правят РД през лятото. Всеки е заминал нанякъде.  Sad   Но като порасне винаги ще е хубаво времето и толкова възможности ще има. Само да е жива и здрава!

Стискам палци на всички дечица, които още не са се записали. Дано ги приемат в желаната паралелка!!!

# 109
Wave, честит рожден ден на твоето момиче! Да бъде здрава и успешна!

# 110
  • София
wave, да ти е жива и здрава рожденичката, да мечтае смело и да постига с лекота всичко Flowers Hibiscus

Ноеми, много вълнуващо се очертава при теб, споделяй и с нас моменти от пътуването, плийз Hug Да си изкараш страхотно и да се заредиш на макс. Пък за някой с мустак - ще решаваш в движение Joy

Утре стискаме палци, момичета! Да се похвалите с постигнато мечтано училище Heart

# 111
Wave да е жива и здрава и много, много щастлива. Най- яките летни рождени дни ще и се получат, когато станат независими от мама и тати и преди да са почнали да се раждат децата!

# 112
Здрави и безгрижни да са всички рожденици (майки и деца). И много весело лято да имате. Simple Smile

# 113
  • София
Ноеми, велико! Ние сме планинари, но в тукашен скромен мащаб и винаги съм си мечтала да направя един по-сериозен преход сама, за себе си, едно Камино например, но децата ме спираха, а може би са ми били по-скоро оправдание и не ми е стискало. Ще следя и аз с интерес твоето приключение 🤞🏻
миналата година правих Камино де Сантяго. 130км, най късият маршрут, но няма такова преживяване. Уникално. Пожелавам на всеки, който има възможност да го мине. При нас беше организирано. Даже и багажа ни носеха  ние само раница, телефон и пари.
Но въпреки всичко е уникално.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 21:09 от Nikolina-Pikolina

# 114
sisill, kbl, честит рожден ден и от мен на патерици Simple Smile Да сте здрави, щастливи, успешни и спокойни !
Wave, да ти е живо и здраво детето , да се чувства щастлива и спокойна в новото училище и да намери истински приятели, с които да отпразнува много рождени дни ! И моят рожден ден е през лятната ваканция, та разбирам ви проблема Smile

# 115
kbl, честит рожден ден на патерица! Да си жива и здрава.

wave, да ти е жива и здрава рожденичката и да има прекрасни гимназиални години!

# 116
Хубави празници на всички с повод!
Питане: свободните места след четвърто официално ли се представят на страницата на РУО София-град?

# 117
  • София
Да. Би трябвало днес първо да излезе класирането на децата от допълнителната дата и после свободните места и график на училищата за попълването им.

# 118
Честито на записаните, честито на рождениците и именниците. Весела ваканция на всички, успели до тук и късмет на тези, за които борбата продължава.

# 119
Има училища, които са обявили свободни места сайта си

Общи условия

Активация на акаунт