Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 45 261
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Бебчо, да са ти живи и здрави порасналите рожденици! Много щастие, късмет и нови приятели в новото училище!

# 226
Бебчо, честити да са рождениците! Да са много здрави, сбъдващи и щастливи в новото училище 🎉

# 227
Бебчо, да са здрави, успешни и много щастливи в новото училище !

# 228
Бебчо, честит празник на цялото семейство TadaTadaTadaTropical DrinkTropical DrinkTropical Drink бъдете здрави и се радвайте на споделено време Birthday

Момичета, благодаря за препоръките за очните доктори, ще записвам час, че момата мрънка, че не виждала...

# 229
Здрави и щастливи да са близнаците, Бебчо и дано попаднат в чудесен нов клас! BirthdayTadaFlowers Four Leaf Clover

Да ви кажа, май са ми превели първата част от помощта за осмокласници - направо не съм очаквала такава експедитивност.

# 230
Честит рожден ден на децата на Бебчо.
Да, преведоха ги вчера.
Покрай подаването за осмокласничката разбрах, че за 2-4 клас не се изисква тази година бележка и подадох и за братчето - бъдещ четвъртокрасник. И за двамата ми преведоха наведнъж

# 231
Бебчо, да са ти живи и здрави рождениците! Весел празник!

# 232
beb4o_fb много здрави да са. Весел празник!

# 233
Докога е срока за подаване ?

# 234
Бебчо, честит празник! Много здраве и радост да имат рождениците!

# 235
Докога е срока за подаване ?
Мисля, че до 15.10.2024 Получават се на датата, когато превеждат детските, т.е между 12 и 15-то число на следващия месец. Ако подадете до края на август ще си ги получите през септември.

# 236
Това само за подалите и служебната бележка ли е? При мен няма превод,  въпреки че съм подала искането.

# 237
При мен има отговор, че чакат инфо от МОН по служебен път в началото на учебната година, тъй че ще си чакам и аз  Simple Smile

# 238
Аз си взех служебната бележка при записването на осмокласничката и с нея подадох. Служителката ми даде втора декларация за братчето, което ще е четвърти клас и каза, че за него няма нужда от служебна бележка. Подадох на 24-25.07, получих и за двамата вчера по 150 лева.

# 239
Честити да са близнаците на beb4o_fb! Да са здрави и да намерят добри приятели в новия си клас! BirthdayBalloonTada

Мимичета, къде се подаваше това искане? Знам, че многократно споделихте, но тогава не ми беше в полезрението.

Общи условия

Активация на акаунт