Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 45 241
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
За Вазова като погледна информацията има входящ номер - едното прието е с номер 15, другата паралелка имаше с номер 14 и един по-малък номер. Сигурно са пак около 20 подалите документи.
Това с резервите според мен е ок, няма да въртят 20 класирания с тези записвания отписвания. Особено като дойде 9ти и се насочат към испанската или къде имаше място от елитните с много късна дата.

# 286
  • В Страната на чудесата
При нас няма още обявена родителска среща, но видях, че предходните две години е била на 12.09. При всички положения ще е в седмицата 9-13.09. На мен ми е по-интересно в коя паралелка ще е и дали ще сме съученици с някоя съфорумка. Ако нещата са както досега, възможностите са Г, Д или Е. На него Е му звучало най-добре. Joy

7 деца (от които 1 двойка близнаци) - 3 паралелки. Бързо някое наборче да изчисли вероятностите. Stuck Out Tongue
Все в някоя от 3-те паралелки ще се сберат, пък може и по-равномерно да е разпределението.
Но да, голяма компания се заформи при вас. Smile А сигурно и още има, дето не са се регистрирали "официално" в "домовата книга".

# 287
Аз продължавам да се ровя в сайта на новото ни училище. Има галерия със снимки от 2005 г, проекти от 1992 г, а за библиотеката пише: "На разположение на посетителите са също аудио и видео касети на немски език." Rolling Eyes

# 288
  • София, Лагера
Изпуснах ви следите, командировка съм... Flushed
На нас още при записването ни обявиха, че родителската среща ще е на 12 септ от 18.00.
Харесва ми организацията!

# 289
  • София
а за библиотеката пише: "На разположение на посетителите са също аудио и видео касети на немски език." Rolling Eyes
Ееее, а ролки за магнетофони няма ли? Язък!

# 290
Лелее, вярно е древен.
На мен поддръжката или липсата на такава на сайта на училището ми е сериозна референция за самото него Disappointed

# 291
  • София
Аз продължавам да се ровя в сайта на новото ни училище. Има галерия със снимки от 2005 г, проекти от 1992 г, а за библиотеката пише: "На разположение на посетителите са също аудио и видео касети на немски език." Rolling Eyes

Да сайта на новото ни училище е потресаващ  , на мен ми е объркващ и някак със стара информация.
Нали имат деца със специалност икономическа информатика, да вземат децата да им оправят малко сайта.
Нищо не се разбира като хората.
Претрупан много.
Иначе и аз това го разбрах да гледаме на сайта . А той сайта все си стои същия без никакво обновление поне.
П.с. Ще взема да им пиша да си го оправят на фейсбук страницата им.
Сигурно мислят да ни кажат и за ремонта там някъде последните дни преди старта.
Да се чудим как ще се оправяме после.
Щото не се знае дали миналогишните училища дето са приели техните деца сега ще са същите.
Само да не трябва да ходим до Люлин, че живеем в източния край на София.

# 292
На много училища сайтовете им са потрес. Даже няма нужда от дизайн и информатика. От години е пълно с темплейти, някои и безплатни, които се пълнят и форматират точно за 10 дена. Правила съм го бюджетно и за клиенти. Иска мин финансов ресурс и малко човешки.

# 293
При нас няма още обявена родителска среща, но видях, че предходните две години е била на 12.09. При всички положения ще е в седмицата 9-13.09. На мен ми е по-интересно в коя паралелка ще е и дали ще сме съученици с някоя съфорумка. Ако нещата са както досега, възможностите са Г, Д или Е. На него Е му звучало най-добре. Joy

Имам спомен, че при записването ми казаха (около) 10 септември и че на сайта ще обявят официално.
Моят пък не иска да е В паралелка. Досега бил в такава.
ПП: Поръчах христоматията на БГ учебник. Каза, че я иска. Ще видим колко време ще има да я прочете.

# 294
  • София
При записване ни казаха че евентуално след 15сти ще има РС, устройва ме че планираме чужбинско пътуване, та щеше да ми е супер неприятно да изпусна родителската, ако я сложат на 5 септ или9 септ... Не съм по родителските ама тази ми се струва важна, ако пратя баба й ще е супер доволна бабата, но ще ги строи всички за 10мин, пенсиониран професор от СУ, много обича такива срещи и е информирана де, компетентно пита и спори... .. Joy.. Та, дано сме си в София... Joy

# 295
За СМГ разпределението на децата по паралелки се обявява около 1ви септември всяка година. Родителските срещи за някъде през септември след 6ти.
Аз и за петокласник родителска среща следя, само да не са на една дата и да са след 6ти, че също имаме планирано посещение на едната баба.

# 296
  • София
Благодаря ви за страхотните пожелания, мили съоткачалки Heart

И аз се чудя в коя ли буквичка ще ни сложат, дано попаднем някъде заедно. За 2АЕГ  по спомен ще има още една родителска ноември месец - тогава раздават устройствата.
Сега на дневен ред е личната карта, голямо нетърпение - голямо нещо Joy

# 297
Моето реши, че ще е "много яко да е Ж клас" 😁, ама аз залагам на Д Simple Smile

# 298
Моето ще е "б"

# 299
Много ви моля за разяснение. Има ли риск при 5-то класиране? Какво следва като си вземем оригинала от училището? Има по 1-2 места в по-желаните училища. Досега не се бях замисляла, а междувременно ви изпуснах коментарите. На 2ро класиране не ни стигна 1,75 т. , после баловете се вдигнаха до небесата. Говоря за среден бал училища.

Общи условия

Активация на акаунт