Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 44 674
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
В 134 СУ прието дете на 5-то в "Софтуерни и хардуерни" с бал 323. Но предполагам, че основно рискуват децата с ниски балове.
                  Има вероятност и никъде да  не е било прието. Една неправилна подредба и ...... отчаяни опити за прием след 2-ро класиране.

# 361
В 134 СУ прието дете на 5-то в "Софтуерни и хардуерни" с бал 323. Но предполагам, че основно рискуват децата с ниски балове.
Аз не откривам, къде са поместили класирането. Явно някой се е отписал след 12-ти, защото РУО не обяви свободни места.

# 362
  • София
Но предполагам, че основно рискуват децата с ниски балове.

Това няма как да се абсолютизира, нито пък прогнозира. Винаги може да реши някое дете и с висок бал, че не е взело може би правилното решение и сега може да се пробва на 5то в училище, което смята за по-подходящо и е със свободни места. Бидейки с висок бал, рискът за него е доста по-малък, отколкото тези с по-ниския бал.

# 363
  • София
Аз не откривам, къде са поместили класирането. Явно някой се е отписал след 12-ти, защото РУО не обяви свободни места.
На сайта на училището беше обявено местото на 13.09 или14.09. Трябва да се следят и сайтовете, защото всеки ден някое дете може да си изтегли документите и да си чака датата от графика за 5-то и съответно училището обявява на сайта си свободното място.

# 364
Само с ПИК код от НАП мога ли да подам заявление на egov?

# 365
# 366

Може.

# 367
aria_82 аз всъщност се чудех къде в страницата  е обявено самото класиране, че не откривам

# 368
  • София
aria_82 аз всъщност се чудех къде в страницата  е обявено самото класиране, че не откривам
В новини прием в 8 клас.На първа страница.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 18:11 от aria_82

# 369
  • София
Днес ми се обадиха от Социално подпомагане / два дни след подаване на заявлението без служебна бележка/ да ми кажат, че е добре да представя бележка по-рано, за да ми изплатят парите по-рано. Казах им, че не бързам.

# 370
Е това са  държавни служби! Бързи, загрижени! Blush

# 371
Може.
Ако въпросът ми не е за тук, моля да ме насочите къде да питам...Боря се с egov.bg от повече от час...стигнах до подаване на заявление в системата, но такова не се появява. Аз ли не правя нещо като хората, или системата им е куца..?

# 372
  • София
Куца е! Пробвайте да добавите услугата в любими или да смените браузъра.

# 373
Много им е зле системата. И аз добавих услугата първо в любими, иначе не ми я намира като почна да подавам.

# 374
  • при моите любими
Обадете се на социалните по район. Мисля, че такива заявления могат да се подават и по имейл. Просто трябва да имате бланката попълнена. Мисля че искат и снимана лична карта. Попитайте. Мисля, че това е по-лесния вариант, ако нямате подпис или ПИК.

Общи условия

Активация на акаунт