Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 44 689
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • Бистрица
След като на egov не можах да стигна до попълване, изтеглих бланката от десния панел с обясненията и я попълних ръчно, подписах я и изпратих на имейл-а, заедно със снимка на служебната бележка и снимка на моята ЛК. Изпратиха ми входящ номер и след около 3 седмици получих превод. Понеже имам и бъдещ четвъртокласник, попълних и за него (бланката е друга), без служебна бележка, защото той си остава в същото училище и лк отново. Заедно ми преведоха парите и за двамата.

# 376
Колко мъка за подаване на едно заявление по електронен път! А в същото време госпожата по КМИТ в нашето училище колеше и бесеше дотолкова, че децата намразиха компютрите.

# 377
...изтеглих бланката от десния панел с обясненията и я попълних ръчно, подписах я и изпратих на имейл-а, заедно със снимка на служебната бележка и снимка на моята ЛК.
Благодаря, май така ще направя. На кой имейл пращате - на социалната служба по местоживеене ли?
За времето, в което се мъчих на компа, сигурно щях да подам 5 заявления на място в социалните...

# 378
  • София
Преди две години и аз подадох към София-Младост по имейла, върнаха ми в деня входящ номер.

# 379
В заглавието това "а лятото неусетно изтича" ми е депресиращо... Защо не го махнете...то изтича, разбира се, но... още все пак един месец има до учебната година! И се гласим и за море и през септември...

# 380
  • Бистрица
...изтеглих бланката от десния панел с обясненията и я попълних ръчно, подписах я и изпратих на имейл-а, заедно със снимка на служебната бележка и снимка на моята ЛК.
Благодаря, май така ще направя. На кой имейл пращате - на социалната служба по местоживеене ли?
За времето, в което се мъчих на компа, сигурно щях да подам 5 заявления на място в социалните...
Ето тук:
https://asp.government.bg/bg/kontakti/teritorialni-strukturi/
Според адресната ви регистрация, вижте кой имейл да изпозвате.

# 381
  • Пловдив
Изпуснах Ви последните 2 теми и няма наваксване с четенето Rolling Eyes
Вкъщи е лудница - от началото на месеца се прибрахме всички и тече трескава подготовка. Наборчето едва сега взе да осъзнава, че ще се оправя сам вече. Прочете си задължителната литература, даже Илиада му харесала, та сега иска пълното издание да чете Scream
Успях в петък да стигна до социалните и пуснах заявлението за помощта, сигурно другият месец ще я изплатят (половината).

# 382
  • София
Сега ще ви изненадам като кажа, че подаването на заявлението през egov стана много лесно. Е, аз естествено, бях чела за вашите перипетии и първо сложих услугата в любими. За пореден път се справям с нещо, благодарение на форума. Благодаря!

Нашето лято върви скучно и лежерно. В София. Какво да се прави, случва се. Толкова е скучно, че даже не ми се пие. Наборката скучае. През ум не й минава да чете задължителна литература. За сметка на това поредиците на Рик Риърдън вървят като топъл хляб. Голямата заминава в понеделник с приятелка за 5 дни. И тъкмо ще се върне и наборката ще замине на заешки лагер. Не разбирам толкова ли беше трудно да заминат по едно и също време...

Мисля другата седмица да се разходя до личния лекар за необходмите документи, че след 1ви септември навалицата там е сериозна и се ходи с храна и палатка за къмпингуване.

# 383
То при личната задължително ще трябва да мина още тази седмица на записването връчиха един лист А4 - Лична здравно - профилактична карта и си я искат на 10. 09 на първата родителска среща.
До сега само талони 5 и 6 съм носила и на двамата.

# 384
Абе, и при мен стана много лесно подаването, буквално за 2 мин., без да добавям в любими или да правя разни други врътки Thinking. Аз подадох веднага след записването след първо класиране, де, ако това е фактор.

Мецане, изтича, как да не изтича, направо не остана. Особено за чакалите трето, четвърто, да не говорим за пето класиране - още не могат да си отпуснат душичките. Най-искрено ти желая да не разбираш какво е Hands V

# 385
  • София
На нас ни искат имунизационен календар, даже пишеше, че трябва при записване, но можело и на родителската среща.
Аз и медицинско за Йо дадох,за Вазова искаха.
Аз ще подам в социалните направо, но казаха, че бележки ще ни дадат октомври.
То зор за пари нямам, невзети, са спестени

# 386
  • София
Всяка година минавам по това време през личната лекарка за здравно-профилактичните карти, даже жената си знае и от вратата ги качва на кантара да ги мери 🙂 Сега има по един-двама човека максимум, самата лекарка е спокойна, мога да си поговоря с нея за някакви неща, които ме човъркат, но не са спешни. А от есента нататък е ад.

# 387
То при личната задължително ще трябва да мина още тази седмица на записването връчиха един лист А4 - Лична здравно - профилактична карта и си я искат на 10. 09 на първата родителска среща.
До сега само талони 5 и 6 съм носила и на двамата.
И на мен ми поискаха картона, а тя такъв няма воден. Занесох един картон писан-недописан, с две записки от лекари вътре и всички документи от старото училище + приложение 5 и 6 и казаха, че тяхното медицинско лице ще си попълни картона 😲🤔🤔.
Николина-Пиколина, какво значи чак октомври, когато срокът за подаване е 15.10.? Че те реално могат и на 15.10 да ги дадат, и на 25.10 - все е през октомври

# 388
Аз дадох здравно-профилактичната карта при записването и се отървах от тази формалност.

От Американския колеж са изпратили писмо до наборчето с покана за родителска среща. Човекът ми каза, че никога не е получавал писмо на хартия 😂

# 389
  • при моите любими
Момичета да ви почерпя виртуално с една торта и аз. Вчера пораснах с една година, голямото дете е днес, а ММ беше на 12ти. Тази ни е най-веселата седмица от годината. По традиция сме на морето и купонът върви с пълна сила. Чак не ми се връща в реалността, но ще се наложи другата седмица. Наздраве от мен, въпреки че е малко рано.

Общи условия

Активация на акаунт