Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 45 218
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
sisill, kbl, Честит празник, дами! Бъдете здрави и благословени!

# 91
Честит рожден ден, момичета! Да сте здрави и щастливи!

# 92
Честити да сте, sisill и kbl, с много здраве и късмет🥳🍀 Сбъдвайте мечти🌷🎂

# 93
Живи и здрави, рожденички! Да имате една спокойна и пълна с хубави емоции година! 🥰

# 94
Честит празник на всички рожденички! Бъдете здрави, щастливи, благословени!

# 95
  • София, Лагера
Честит празник на лъвиците ни sisill и kbl!
Аз чак днес успях да се отпусна... не знам защо така, много неща ми се натрупаха последно време.
Но днес се отдадох на шопинг и бизцелно мотаене по МОЛовете, а само след 1 седмица по това време вече ще съм някъде по Каракорум (Хималаите). Присветна ми!

# 96
  • София
Sisill, бъди честита! Няма нищо по-прекрасно от Париж като подарък за рождения ден... пожелавам ти го всяка година!

Kbl, честота празник! Бъди щастлива!

Ноеми, хубаво е, че казваш преди такива, предразполагащи дива завист, пътувания... А кога де връщаш? Защото аз сега ще те блокирам в клюкарника и да знам кога да те разблокирам.Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 20:56 от etomira

# 97
  • София, Лагера
Ноеми, хубаво е, че казваш преди такива, предразполагащи дива завист, пътувания... А кога де връщаш? Защото аз сега ще те блокирам в клюкарника и да знам кога да те разблокирам.Rolling Eyes
Ети, на 1 Септ живот и здраве трябва да съм си в София. Ама ако имам интернет в Пакистан, ще поствам снимки, може да ме гледаш във фейса дали съм още жива. И дали случайно няма някой красив мъж с особено засукан мустак да ми предложи толкова камили, че да реша да го взема.
За последното се шегувам. Откак в Ашхабат туркменския ми гид се пошегува с един афганец, че съм му дъщеря и ще иска да ме жени, а афганецът отговори: "I will take her. But if she misbehaves, I have only one bullеt for her" не ми е толкова смешно. Представете си, каза го в прав текст на "баща ми". Laughing А misbehave може да означава много неща, в т.ч. недосготвила добре ориза.

П.п. Пътувам сама, без компания и без други туристи.
Сори за офф-а.

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 21:52 от Ноеми

# 98
Здравейте на всички!

Честити да сте, рожденички!!

Със същата фирма ходи зимата на ски лагер в Австрия.
sanaka, Може ли инфо за  фирмата на ЛС? Ако ти е удобно Simple Smile. Благодаря!

Корали, записвай се в домовата книга! Засега само моя красавец е изтипосан в 73то с РЕ.
Ноеми, Записвам се Simple Smile. Имам персонален въпрос - смяташ ли да купуваш униформа и евентуално, какви елементи? Благодаря!
Супер ваканция си намислила! Наслади се ).

# 99
Sisill и kbl, честит ви празник! 🎊🎊🎊
Бъдете здрави, щастливи и много успешни!

# 100
Опа лъвици, честита лична обиколка на слънцето, sisill и kbl Cocktail

Ноеми, мислено съм ще съм с теб някъде из Хималаите, от приятели на баща ми знам, че там времето е с друго усещане. Ще се радвам да споделиш после Hug

За легерите се чудим дали да не спретнем един езиков в Испания догодина за наборката, пък ние с бащата под предлог за лагера ще кръжим по полуострова Blush тази година беше в Стекавци за n пореден път. Много ѝ хареса, но се чудя дали вече не го надрасна Frowning1

# 101
  • София
Ноеми, приятно и успешно да бъде пътешествието. Хималаите не могат да се опишат, не може да се разкаже. Била съм в Непал, планината е докосната от Бога, хората са планинци, бедни, но много добри. Изобщо снежна, уникална красота са тези върхове там, направо дъха ти спира и е много интересно, та успех...  Да се върнеш, да разказваш.... По темата с децата от новия клас и новия випуск , моята се намери с децата в Инстаграм, даже планират среща... Да видим... Grinning

# 102
Здравейте, много ви изпуснах, но напоследък влизам по-рядко.
Искам да пожелая успех на децата за пето класиране.
Идеята за домова книга е чудесна. Ако може да впишете и сина ми ЕГ Пловдив с АЕ 🙂
Ние почиваме качествено тези месеци, че то не остана, лятото неусетно си отива...
Синът ми не е пипнал ни химикал, ни тетрадка. Чете негови си книги училищна литература не за сега, но ще започва. Заминаваме за Италия на море в сряда, там щял да вземе две книжки от училищната, пък да видим 😉.

# 103
  • София, Лагера
Ноеми, Записвам се Simple Smile. Имам персонален въпрос - смяташ ли да купуваш униформа и евентуално, какви елементи? Благодаря!
Супер ваканция си намислила! Наслади се ).
Не, униформи в училището за гимназиална степен няма. Специално се обадих да попитам. Униформите са за долния курс.
Благодаря за пожеланията, мили дами! Аз от доста време съм на вълна планини, никакво море не може да ме привлече в момента. Май месец осъществих стара своя мечта - да обикалям Киргизстан и да ядзя там. Планината спира дъха!!!

# 104
  • София
Ноеми, велико! Ние сме планинари, но в тукашен скромен мащаб и винаги съм си мечтала да направя един по-сериозен преход сама, за себе си, едно Камино например, но децата ме спираха, а може би са ми били по-скоро оправдание и не ми е стискало. Ще следя и аз с интерес твоето приключение 🤞🏻

Общи условия

Активация на акаунт