Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 45 270
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
В социалните по местоживеене/ адресна регистрация.

# 241
Щастлива съм!, https://egov.bg/wps/portal/egov/dostavchitsi+na+uslugi/izpalnite … ii/uslugi-814/778

Гледам, че има наличност на христоматия отново. Кой вариант сте купили?

Тук пише аудиозаписи, ама се чудя как са дадени, да не е на СД? Simple Smile)

# 242
Здравейте,
Не намирам категорична информация.

За местене на ученик след 15.09 при свободно място в същото училище, ако кандидатства губи ли място в текуща паралелка, а в друго училище как стоят нещата.

Местила съм в начален етап и там не сме губили място до момент на класиране, но тук не намирам категоричен отговор. Търсих наредба за София, но не откривам.

Благодаря!

# 243
  • София
Аз получих първата част от помощта за осмокласник.

# 244
И аз получих превод от 200лв.

# 245
  • София
Бебчо, да са ти живи и здрави рождениците! Много лъвчета в тази тема.

При кандидатстване след началото на учебната година, детето не се отписва предварително от настоящото училище.

# 246
И аз получих превод от 200лв.
Заедно с детските са вероятно.

# 247
  • Sofia
beb4o_fb, честити рожденици! Да са успешни, щастливи, безгрижни, много радост да ви носят!!!

# 248
Щастлива съм!, https://egov.bg/wps/portal/egov/dostavchitsi+na+uslugi/izpalnite … ii/uslugi-814/778

Гледам, че има наличност на христоматия отново. Кой вариант сте купили?

Тук пише аудиозаписи, ама се чудя как са дадени, да не е на СД? Simple Smile)

Аз взех новата, от снимката, на БГ учебник. Бързо й вървеше, но дали има разлики с предходната, не знам. Произведенията са отдавна написани, да са сменили някои глави, евентуално, но и това ме съмнява малко.

# 249
Бебчо, да са ти живи и здрави рождениците! Много лъвчета в тази тема.

При кандидатстване след началото на учебната година, детето не се отписва предварително от настоящото училище.

По-предна тема някой писа, че се изтеглял оригинал на свидетелството от текущото училище, за да се кандидатства . Това ме подведе.

Това така ли е?

# 250
  • София
За участие в пето класиране се тегли, за кандидатстване след началото на учебната година - не.

# 251
Някакви новини относно безплатните учебници за гимназисти, които държавата уж щеше да поеме от 2025?
Трябваше за нашия набор да влезе в сила за първа година.

# 252
  • София
От тази учебна година ще има безплатни учебници по ООП.

# 253
Някакви новини относно безплатните учебници за гимназисти, които държавата уж щеше да поеме от 2025?
Трябваше за нашия набор да влезе в сила за първа година.
Моето дете го викат преди началото на учебната година за запознаване с класа и получаване на учебниците. Наистина училищата подадоха справки за броя ученици по даден учебник.

# 254
beb4o_fb да са ти живи и здрави рождениците! От късмет и щастие да не се оттърват!

Общи условия

Активация на акаунт