Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 44 786
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Много ви моля за разяснение. Има ли риск при 5-то класиране? Да
Какво следва като си вземем оригинала от училището? Подавате в едно училище документи, в определения от училището сток излиза класиране и ако детето не е прието търсите следващо училище в което да подадете, но напред в темата дадоха съвет за график за подаване на документи.Има по 1-2 места в по-желаните училища. Досега не се бях замисляла, а междувременно ви изпуснах коментарите. На 2ро класиране не ни стигна 1,75 т. , после баловете се вдигнаха до небесата. Говоря за среден бал училища.

# 301
  • София
След като си вземете оригинала от училището, оставате без училище и започвате с кандидатстването наново - училище по училище. Ако не ви приемат в първото, кандидатствате във второ, трето и т.н. Стига да не им съвпадат сроковете, защото няма как да оставите оригинала в две училища едновременно.

# 302
Това пето класиране изглежда още по-инфарктно. Ако има само едно класиране и после викат резерви, то не може да се отпишеш и да разчиташ да се върнеш обратно. Така поне го разбирам.
Има ли останали много незаписани деца за София, че изтървах как вървят записванията?

# 303
Ясно, ще пропуснем. Благодаря!

# 304
Без да съм в София, за мен е рисковано с по 1-2 места. Нямате представа колко незаписани деца има или такива, които ще се отпишат и пробват. По-скоро следете сред началото на учебната година дали няма да се обяви място в училището, за което не ви е стигнало 1,75 точки.

# 305
  • София
Ясно, ще пропуснем. Благодаря!
Има риск и то не малък. 
И аз искам друго но ще се въздържа защото ако после изпаднем от сегашното ще стане голям шит. Срока не съвпада с на нашето и ще стане някоя беля и детето ще ме обеси със сигурност.

# 306
В моя град са обявени 2 св. места за 5 кл. Има 7 незаписани деца. Щели да ги запишат надпланово в паралелки, за които достигат съответният мин.бал.

# 307

Masaru. И тя последната година не се е явявала много заради болки в коленете от растежа, но наесен с песен...
[/quote]
И моите са там 🤣  Да не се окажем роднини Wink

# 308
Здравейте, дали има някъде събрани в един файл минимални балове от четирите класирания? Благодаря

# 309
  • София
При нас на записването казаха 12.09
И разбира се и на двамата е тогава, та ще ходят тати и леля.
Ние сме в 8Г, защото сме графичен дизайн, така ни казаха.
Няма изненади. За Марти не знам

Сайтът на Вазова и 133 са доста добри, но Вазова поддържа и ФБ страница с доста снимки и инфо.
Йо няма да може да се вкл. в опознавателния морски лагер, защото е на плденс лагер , но се надявам да стане за Банско.

Ние си чакаме лятната почивка края на 08.
Аз нещо от вчера се опитвам да се хремавя, гърло, вълни, ама не се дьавам

# 310
  • София
И на нас ни казаха да следим сайта на училището. При каката миналата година в началото на септември получих изненадващо и мило съобщение по пощата от новата класна.
Иначе вкъщи както чакахме да мине драмата с класирането, за да започне истинската ваканция, сега пък нямаме търпение за 15-ти септември 😂

# 311
Нямаме и ние дата за родителска среща, нищо организирано не съм чувала да има за опознаване на децата и адаптация, ама ние сме в малък град, те се познават .
Аз пък започнах да се притеснявам, защото в училището имаше две паралелки обявени и моето си реши софтуерни и хардуерни, а всичките му приятели отидоха в английски с немски . Сега се тревожа дали ще се се адаптира в новия клас, дали няма да съжалява и такива ми ти неща . Не мога без драма аз Smile

# 312
  • София
Плами, и аз съм така. Моята е толкова щастлива за училището, езика и вече се е сприятелила с няколко бъдещи съученички, а аз се притеснявам както е тръгнала с голямата кошница да не се разочарова като започне.

# 313
Плами, и аз съм така. Моята е толкова щастлива за училището, езика и вече се е сприятелила с няколко бъдещи съученички, а аз се притеснявам както е тръгнала с голямата кошница да не се разочарова като започне.
               И аз  се притеснявах когато нашата девойка влезе с японски! Това искаше и не се разочарова. Сега ще е 12 клас и заминава през октомври по обмен  в Япония. От сега се вълнува каква ще е униформата в у-щето , в което отива , защото е здължително всички да  са с  униформи. Тук не искаше да чуе за униформа!  Yum

# 314
Здравейте, дали има някъде събрани в един файл минимални балове от четирите класирания? Благодаря

Ето тук.

Общи условия

Активация на акаунт