КАУФЛАНД - тема 72

• 68 897
  • 786
  •   1
Отговори
# 30
Подарявам купони за безалкохолна бира, днес ходих, но нямаше.

# 31

Тези сладоледи ми харесват, лешник, тирамису и банан са видовете. Харесаха ми е тези с купона на клечка.
Някой намери ли безалкохолната бира за 1 стотинка?
Имат ли палмово масло?

# 32
Ще споделите ли отзиви от ексфолииращия гел в туба за лице на Бевола? Как е като консистенция и качество?

# 33
  • София
В Кауфланд на Резбарска в София имаше от класическата бира без алкохол. Плодови нямаше.

Взех си днешните напитки.

# 34
Ако някой няма да си ползва днешния купон, бих се радвала ако ми го отстъпи. Благодаря предварително!

# 35
При някои ако има безалкохолна бира да пише да дам купони.

# 36
Аз също ще помоля за купон, ако някой има излишен от днешния!🙂

# 37
Днешния го употребих. Взех на мама един лимон, че имам кола от предния път, така стои, няма фенове. Сигурно е нямало избор тогава.

# 38
  • shumen
При нас днес нямаше кори за баница и кюфтета от 4 лева.Ще видя утре вечер или Сряда,ако намеря.

# 39
Имам два свободни купона за безалкохолното от днес.
Подарени са вече.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 07:56 от Пролетно цвете

# 40
  • София
Имам два свободни купона за безалкохолното от днес.
Ако са още свободни бих ги взела. Simple Smile

Току-що отворих лимончето. Много е хубаво! Имитира Спрайт. Чак ме е яд, че другите ги взех портокал.

# 41
  • Русе
Безалкохолна бира от 2 месеца искам да купя и няма, и няма тази година в Русе. Умря ми купона, де. От плодовите за мен грейпфрута е по-хубава. Лимоновата направо са я развалили с тази мента. То, направо на джоджен бие, не на мента.

# 42
И при нас нямаше безалкохолна бира, от газираните напитки беше останало само имитацията на спрайт, понеже не е изобразен върху купона, но го има при кодовете.

# 43
Подарявам тези купони, приемам за KLC напитки:))

# 44
Здравейте подарявам газирана напитка 1 ст  и 50 % слънчезащита на Биофреш и сосове на Хайнц

Общи условия

Активация на акаунт