КАУФЛАНД - тема 72

• 68 946
  • 786
  •   1
Отговори
# 45
Ходих за газирана напитка. Питах един служител, който се беше скрил сред палетите с напитки, за да си пише в Месинджър къде са тези напитки. Без да ме погледне каза : ми, свършили са.
Та, ядох зелен хайвер.

# 46
При нас имаше много от напитките вчера. От всички видове. Горе-долу срещу бутилираните води с кауфландска марка, но на най-високия рафт. И аз трудно ги открих.
Аз мисля, че този служител е казал първото, което му е хрумнало, и е възможно да не е отговаряло на истината.

# 47
  • оттам, откъдето започва България
Напълно съм съгласна с dolce miele, обикновено отговарят така.

# 48
  • София
Влязох след обяд в К. на халите. ММ искаше някакви кенчета пепси и спрайт от прИмоция. ОК, намерих ги и взех няколко бр. Минах към хлад. витрини - ми то станал бой за някакво уж немско масло. Сложили етикет - "Масло елипса" - 1.25 лв/250 гр. Бабите реститутки и офисния планктон от министерствата се бута и скубе за да докопа масълца. Грабят, мачкат другите видове масло, тъпчат се една друга. В суматохата и аз грабнах едно пакетче, все пак имам опит в бутането, а и намерих алтернативно позициониран кашон. Срока на моето пакетче е до 15.12.2024.
Да си знаете, който е наблизо.

# 49
  • София
Аз мисля, че този служител е казал първото, което му е хрумнало, и е възможно да не е отговаряло на истината.
Днес минах през магазина на бул. Цар Борис III. Голям магазин е. Имаше точно 1 кола, нито една оранжада, а от лимоните имаше около 15 броя. Предполагам, че е имало толкова много, защото не са на снимката на купона. Simple Smile Напълно е възможно другаде да са свършили. Wink

# 50
Само Лимон намерих аз. И имаше чудещи се ,защото го няма на картинката.

# 51
  • оттам, откъдето започва България
Не разбирам от вино, затова моля за мнения за промоционалното бяло вино, което е тази седмица, от 2 и 3 л.

# 52
Напълно е възможно другаде да са свършили. Wink
Аз не казвам, че е невъзможно да са свършили, а коментирах отговора на служителя. На мен са ми много съмнителни подобни отговори.🙂

# 53
  • София
Не разбирам от вино, затова моля за мнения за промоционалното бяло вино, което е тази седмица, от 2 и 3 л.

За мене виното  от кутия - бива, като за цената си. Купувам при всяка прИмоция, пия си го вечер, жива съм.
Вкусове различни - може на друг да не му е харесало. Трябва да се пробва.

# 54
Долче, при нас са при кенчетата Кока кола и Фанта. Огледай се пак.

Подарявам днешния чипс.

# 55
Подарявам чипс от купон награда

# 56
Писах едно леко оплакване вчера аз. Нямаше да го направя ако служителят не се държеше така смотано. По принцип има изключително усложливи служители в Кауфланд, но този определено беше доставка. Дори жената на витрината която през зъби изсъска " ама нарязано ли го искате?" Я изтърпях ,но този не.

# 57
Може ли сосове за мен! Аз безалкохолни не намерих и много се ядосах, та забравих да си активирам сосовете.

# 58
Здравейте, ако някой предлага купон за чипс, ще се радвам да ми прати 🤗

# 59
  • София
Само да кажа, че си купих вертикалната прахосмукачка на Айко и засега съм доволна, с моя "снажен ръст" мога да чистя с нея и без тръбата. Вкъщи сме с голи подове, така че ми върши идеална работа за камъчетата от котешката тоалетна.
Много загрява, но за 37 лв. - толкова. Дадох заповед на мъжете да се отнасят нежно с нея да не счупят някоя пластмаса.

Общи условия

Активация на акаунт