КАУФЛАНД - тема 72

• 69 233
  • 786
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Само да кажа, че си купих вертикалната прахосмукачка на Айко и засега съм доволна, с моя "снажен ръст" мога да чистя с нея и без тръбата. Вкъщи сме с голи подове, така че ми върши идеална работа за камъчетата от котешката тоалетна.
Много загрява, но за 37 лв. - толкова. Дадох заповед на мъжете да се отнасят нежно с нея да не счупят някоя пластмаса.
Интересно, че и аз я купих за същата цел, но не успява да ги събере или трябва толкова много да повтарям, за да ги засмуче, че е просто безсмислено. С тази "прахосмукачка" се чисти 10 пъти по-бързо. JoyJoyJoyJoy

# 61
Талон за чипс подарявам.
подарен

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 15:18 от Пролетно цвете

# 62
  • София
Интересно, че и аз я купих за същата цел, но не успява да ги събере или трябва толкова много да повтарям, за да ги засмуче, че е просто безсмислено. С тази "прахосмукачка" се чисти 10 пъти по-бързо. JoyJoyJoyJoy
Аз не обичам особено метлите, някаква изначална неприязън си имам, иначе наистина те са бързи. А с дълга дръжка може и да се яхне Simple Smile

# 63
Дъщеря ми е възмутена от Кауфланд. При обявено намаление на сладоледите Тоблерон, Орео и Милка от 35 %, реалното намаление е 30 %. 
Първоначално и аз реагирах, че може да пише, че намалението е до 35 %, но се оказа, че не е така.
Не че сме за някакви стотинки, но принципът е важен. Такива дребни неща понякога дразнят.

# 64
Много голяма и лъжлива верига, са станали!

# 65
Долче, при нас са при кенчетата Кока кола и Фанта. Огледай се пак.
Дева, аз си използвах купона още в първия ден.🙂

# 66
Ох, със Севда съм те объркала, Долче! Blush

# 67
Компенсираха ме с талон за 1 лв Wink

# 68
От сайта ли?

# 69
Писах оплакване и ми отговориха на мейла с прикачен ваучер

# 70
  • Mostly in my mind
Нямаше от колите при нас. Всичко ошушкано. Но не е учудващо. Сума ти хора имаше с телефони и гледат ту приложението, ту рафтовете Joy

# 71
Лимонът беше на отделно място при нас. И явно не се бяха ориентирали хората, та имаше.
Иначе можеха да сложат табелки да не се лутаме всеки ден кой сладолед, коя кола и т.н. да търсим...

# 72
Здравейте! Ако някой има купон за пастета и няма да го ползва , ще помоля.

# 73
Аз днес за първи път взех нещо от тези купони,  но съм доволна..
Взех чили сос на Хайнц, чипс и пастета от днес

# 74
Може ли снимка на състава на този пастет?
Ако някой има излишен купон за пастет, може да ми прати.🙂

Общи условия

Активация на акаунт