КАУФЛАНД - тема 72

• 70 994
  • 786
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Аз първо сканирам картата и не съм разбрала за новостите.
Заредих кучетата с мокри кърпи, 2 за 1. Blush
Моите фъстъци били намалени, чак вкъщи видях. Пак ще ходя.
До сега на монитора не се разбираше по никакъв начин дали е с карта или не дадения продукт,единствено се виждаше след плащане че има отстъпка но на кои точно артикули се разбираше единствено след излизането на касовата бележка.А сега излиза пред всеки артикул икона и така може да се ориентира човек ако се е заблудил.И други новости има по менюто.

# 541
Благодаря ти! Имах много покупки днес и не обърнах внимание, ще гледам следващия път.

# 542
  • Mostly in my mind
Разбира се дали има намаление и преди плащане. Когато маркирате всички продукти е една сума. След като се маркира картата, би трябвало сметката да се намали,ако има с нея артикули. Да,не се разбира кои, но става ясно имате ли отстъпка от цената. Simple Smile

# 543
  • Русе
Видях днес на човека преди мен как се отразяват стоките. Аз обаче взех торбички за прахосмукачка, които са си на редовна цена и една салата с червен етикет и екранът си ми изглеждаше както и преди.

И да си се оплача. В понеделник сутринта минах за терличките, дето са 5 чифта за 7,99 лв. Имаше бол. Отивам на бърза каса и..  продуктът не е намерен. Извиках служител, тя звъня някъде, диктуваха и 5-6 различни кода, които тя въвежда ръчно и нищо. Ами, щели да пишат до София да им пратят код. Вчера сутринта отивам и какво си мислите? Терлички останали само 5 чифта бежови и 2 черни, които не са моят номер. Днес бройките са същите и са ги сбъчкали в 10 сантиметрова клетка, дори без етикет, което ме навежда на мисълта, че няма да има ново зареждане Cry Ами, не е честно... Защо пускат нещо, което не е въведено в системата? Не мога цял ден да изкарам в магазина, че да следя кога аджеба ще му вкарат кода. И след 24 часа вече стоката е изчерпана. Rage

# 544
Да, разбира се. Имах 65+ сметка, като дадох плащане, стана 57.
Аз гледам за стоки с червен етикет как излизат, че там не винаги ги отчита правилно. Един бял пипер, на устройството го проверих - 1.57, на касата излиза 3.99.

# 545
За терличките 5бр за 7.99 и в софийски филиал  има проблем и се знае...
Скрит текст:
Цъкнах за цена на машинка, защото бяха при други чорапи, служителка отговаряща за този тип продукти беше в съседство и след като и тя провери на ръчен апарат, каза, че най-много 1-2 броя от цялата кошница да ги хванат нормално на каса....в смисъл дори и при ръчно въведен код-не става и не могат да се купят...

# 546
  • Mostly in my mind
Да, разбира се. Имах 65+ сметка, като дадох плащане, стана 57.
Аз гледам за стоки с червен етикет как излизат, че там не винаги ги отчита правилно. Един бял пипер, на устройството го проверих - 1.57, на касата излиза 3.99.
белият пипер е доста скъп по принцип. а така гадно ми мирише...хич не съм му фен

# 547
Беше с червен етикет, Лоли. Иначе съм купувала, не съм забелязала лош мирис.

# 548
  • Mostly in my mind
Аз купих веднъж. Много зле миришеше. Хврълих го. Реших,че  е нещо развален. Дадох му втори шанс. Ами пак така си мирише...малко като  на мръсни чорапи. Може и моят нос да е чувствителен.

Ей сега станах пак да го душа. Ами мирише ми... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 549
# 550
Новата брошура👻

Нехранителни брошура

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 11:41 от lenak

# 551
Мнения за масления радиатор другата седмица? Нагрява ли достатъчно?

# 552
Почнаха 'изгодните' оферти за Черен петък.
Кафеварката Биалети  ще е намалена от 65 лв на 40 лв. В немския Лидл същата е 20 евра без промоция. Expressionless

# 553
Отзиви за възглавницата и завивката с пълнеж вълна?

# 554
Много съм доволна от тематичните декори на виртуалната Кауфланд карта. За Хелоуин бяха  духчета, за Деня на будителите- книги.

Общи условия

Активация на акаунт